Uppraggad på gymmet

Igår hade jag lite av en lyckodag. Hade jag spelat på lotto så hade jag säkert vunnit några tusen. Börja med att jag hade en okej dag på jobbet, var ledsagare inne i stan åt en herre. Skönt. Kommer hem sätter mig och så ringer det i telefonen. Då är det en herre från göteborg som jag har skrivit till som pratar med mig en stund och hjälper mig, ENORMTmycket! Hur tacksam som helst för det. Så nu har jag lite att göra sen är jag vid goda förhoppningar att det löser sig till min fördel.
Senare på dagen är jag sjävklart på gymmet en sväng och träna bröst+ triceps. Hade ett okej träningspass, Royne var också där en stund. Men när vi skulle gå så kom en man fram till mig och fråga om inte jag var intresserad av att börja inom brandkåren som deltidsbrandman! Så han säljde in det totalt hos mig och min gamla knäskada är ingen fara bara jag klarar testerna! Så på tisdag ska jag åka ner till brandstationen och prata lite mer och sen bär det av till att gå på läkarbesök och bli undersökt! Nästan som ett fotbollsproffs!!! Hur underbart som helst med det manligaste extra jobbet som finns!

Brandman

Kan ni tänka mig som en brandman?!!

Senare på kvällen var vi hos Johanna pappa och hälsa på hans nya hund. En supersöt basset! Och vilken god lax vi fick äta som hennes far Leif hade gjort! Aldrig ätit så god fisk i hela mitt liv! Och visst, jag är ingen fiskätare i normala fall men jag äter vad som bjuds helt enkelt.

Idag är det jobb mellan 7-4. Lagom kul men min kärlek sitter vak hela dagen förmodligen. Så jag lär få rycka ut med jämna mellanrum och hjälpa om det är något och det gör jag ju så gärna. Ikväll är det bergelot och tuppen i Träne som skall plågas! Garanti på att vi kommer få en trevlig kväll. Synd bara att vi måste hem och lägga oss i rätt så anständig tid när det är delad tur för oss båda imorgon. Ha nu en trevlig dag för nu är det min tös tur att sitta lite här och slå på tangenterna.

Steak House i Sölvesborg med Mor och K

Så var det fredag morgon igen och jag har en arbetsdag framför mig som vanligt. Jobbar 7.15 till 13.00. Inte alls så farligt faktiskt men jag tror jag skulle vara ledsagare idag åt min herre. Så en sväng inom stan blir det iallafall. Ja på det jävla jobbet är det väl inte så värst kul stämning nu men eftersom både jag och Johanna har ryggen fria så kan vi gå in där med högt huvud. Skönt att det är min egen helg också. Mycket trevligare folk och bättre. Johannas helg är tyvärr med skvallerkärringen och några fossiler. Men trevliga fossiler faktiskt ibland. Med betoning på ibland!

Jag måste verkligen göra något åt min mobil, batteriet måste laddas varje natt för den klarar inte ens 12 timmar! Och jag har skött det precis som man ska. Jag tror det är ett måndags exemplar. Har sån tur just nu i livet. Allt går mindre bra men min kärlek är starkare än någonsin!

Och Johanna har gjort mig till en liten bloggnörd, läser kändisars bloggar till höger och vänster! Även lite av Johannas kompisar. Lite småstörigt men det är ju ens nyfikenhet som driver en!

Hade en bra träningsdag igår med Tobbe. Körde armar superset + mage. Känns så jävla fint i armarna efteråt! Var på Steak House i sölvesborg på kvällen med min käre mor och Kenneth och Johanna såklart! Åt entrecotê med klyftpotatis. Så jävla supergott! Mamma och K var helt salig i maten. Stor portion och mamma blev helt såld i bea såsen! Själv åt jag tills magen gav upp. Plocka från allas tallrikar för jag var ju den enda som åt upp. Haha. Är man matvrak så är man! Iallafall när man väl unnar sig att äta.

Snart lördag och då är det 7-16 och på kvällen skall vi till Tuppen och Bergelot. Askul! Kan man försöka äta gott i flera timmar!

Allt går åt helvete!

Jag har sån jäkla osis ibland så jag vet inte om man skall skratta eller gråta! Skulle träffa denna "mystiska man" igår men fy helvete vad fel allt blev igår! Kan inte gå in på alla detaljer men det var en kvinna för det första som tillhörde fienden om jag säger som så. Så allt blev bara fel, fel och fel. Så nu är jag i full jakt på en ny och jag har lagt i en extra växel på att få allt i ordning så fort som möjligt. Synd att jag jobbar helg bara. Men jag har hela nästa vecka på mig också.

Ja inte har jag tur just nu, ska på möte på jobbet, jag, Johanna, chefen, samordnaren och skvallerkärringen som ljuger! När vet jag inte än men det kommer väl snart skulle jag tro. Precis vad jag behöver just nu. Men vi har ryggen fri jag och min kärlek så egentligen är det inte ett bekymmer men vet aldrig vad hon har ljugit ihopa nu. Tycker synd om henne, kan inte vara kul att vara så "utanför". Men varför ska hon hålla på att jävlas med oss!? Snart är måttet rågat från mig och Johanna så då jävlar går vi bärsärkar gång på jobbet!!

Och Johanna skulle gnälla lite hos vaktis och då fick vi reda på att vi har fått klagomål från våra grannar under att vi väsnas om nätterna! HAHA! Hur i helvete skulle vi kunna det??!!!!! Ett rullande ljud längs golvet om nätterna. Jo va! Vi sover och det är dessutom dom som spelar musik högt in på nätterna och har skrikande barn om nätterna men inte skvallrar vi för det. Suck. Ja inte är det mycket som går med en just nu.. Jävla tur att jag har Johanna för utan hennes fantastiska stöd vet jag inte vad jag hade gjort. Hon är underbar. Älskar dig Johanna Elofsson!

Mystisk man och mage som krånglar

Nej fy fan! Här hade jag skrivit ett relativt långt inlägg och så strular internet för mig och all text bara försvinner! Satans jävla mög! Jaja, jag jobbar till halv 4 idag och ska blandannat sitta lite vak på förmiddagen åt en kär dam. Så det kan bli en lugn förmiddag förhoppningsvis. Så tyvärr jobbar jag inte med min kärlek så mycket idag för hon ska ju också till jobbet nu 7.15!

Sen idag efter jobbet ska jag in till stan och äntligen träffa en man som ska hjälpa mig förhoppningsvis med ett litet bekymmer så jag kan gå vidare och få det bakom mig. Vill ju bara leva på mitt liv med min fantastiska Johanna och slippa såna här besvär i nacken.

Har haft ont i magen nu sen helgen. Förstår icke vad det kan vara. Kosten har jag ganska bra koll på och den är som vanligt. Lite slarv i Ullared och åt som en häst på lördagen men det gör jag ju alltid och det brukar inte hålla i så här. Men visst, det är inte toksmärta jag har och hela dagar men det gör ont, typ magknip och lite illamående, och det varar bara en liten stund ett par gånger om dagen. Men det är ändå otrevligt. Kommer ibland när det som minst passar! Jaj, det går väl över när jag gifter mig om inget annat.

Träna igår, Simon, Royne som stack efter en halvtimme och Tobbe som halvhjärtat körde slut på sina armar då det är hans stora mål med träningen. Där var tokmycket folk igår så kanske därför de stack tidigare!? Jag körde rygg och triceps, fick dock inte till det riktigt med kraft och intensitet! Men blev lite trött ändå. idag hinner jag inte träna eftersom jag ska träffa denna mystiska man och sen kanske åka till Willys och handla lite till frysen.

Nej nu ska min kärlek få sitta liten stund vid datorn så får jag göra mig iordning...

Ullared 26/1

Då vart man hemkommen från Ullared i en bit. Hela måndagen gick så gott som åt till bilresan upp och härja loss på Gekås och åka hem och packa upp! Hur kul som helst! Åkte ju upp dit med Tim och Linda och roligare resesällskap kan man ju inte ha! Vi skratta oss halvt fördärvade åt varandra! Fick ju nästan ont i magen. Det gick åt lite pengar men jisses vad saker vi fick handlat! Inte så mycket kläder som man kunde hoppats men mycket småsaker till vårt hem. Lite tavlor och prydnadssaker och sånt. Och självklart fanns där t-shirtar! Hur lycklig som helst blev jag, märket William's t-shirtar rekommenderar jag skarpt!! Billig och bra kvalite som håller massa tvättar och slitage! Lite tråkigt att jag jobbar 7.15 till 15.30 idag för mitt hjärta ligger och sover just nu och lär väl göra det tills jag kommer hem på rast. Hade också velat mys-sova.Men hon får det roliga jobbet att packa undan det sista som ligger i vardagsrummet, för vi han inte packa upp allt igår och ställa det där de ska vara. Svårt när man har handlat runt 10-12 kassar proppfulla! Så jag lägger in lite bilder så får ni ha det kalas alla kuliga! Älskar dig Johanna.

     

Lastbilar som kör om lastbil           Utgången på Ullared
borde förbjudas!



Tims kundvagn och min kundvagn. Inte så fulla men detta var bara halvtid!
Det blev ju två fulla vagnar till för oss bägge paren.



Och vi hade tur att vi kunde begrava våra flickvänner med kassar för annars hade vi inte kommit hem! Ska tillägga att jag hade knäet fullt också med toalettpapper!

Laktoskänslighet, när skall jag lära mig?!

Det är så satans jävla gott men fy fasiken vad jag mådde dåligt igårkväll! Så är det härliga livet med att vara laktos känslig. Mår lite skumt idag söndag också men det går väl snart över hoppas jag. Så nästa lördag ska jag sluta äta som det vore det sista jag gör i livet! Måste sansa mig lite för just nu är det hemskt. 2 semlor, munk, kakor, godis, ostbollar och massor av läsk åt jag och drack igår. I mängder! Så gott men ack så farligt.


Och jag var en snabb sväng hos min syster igår, hann jag med trots den delade turen. Och jag kelade lite med den nya bebisen som skall få heta Kevin! Han är så otroligt liten, man hinner glömma hur små såna nyfödda är! Nu är man van vid lillebrors Bianca men hon är ju enorm jämfört med Kevin. Det är mysigt med såna små. Idag står 7 till 4 på schemat, eller jag jobbar så iallafall trots att jag egentligen är ledig. Kanke blir en pissdag eller en ganska bra dag. Får se. Hoppas Johanna är på hugget idag för det behövs med en sån slö pojkvänn som hon har. Hon är fantastisk!



Kevin


Till Johanna

It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side

Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life
But there's one bitter lie, how I did you wrong
It wears me out and leaves me naked, the truth is
always strong

Delad tur...

Lördag morgon och jag jobbar extra. Suck. Men jag får jobba med min älskling och det är det som betyder allra mest! Vi har samma tider hela helgen. Delad tur idag och 7 till 4 imorgon. Sen på måndag ska vi ju till Ullared med Tim och Linda. Det är de enda jag ser fram emot just nu. Juförsig så är jag lite småtrött nu och har krängt en ganska stor frukost men nyttig ändå så det blir väl bättre med humöret om en timme eller två. Hoppas jag.

Usch jag vill verligen inte jobba just nu. Jävla flyt tid! Skaffa aldrig det!

Let's dance & Gymgrossisten

Ja nu sitter vi i soffan och ser på Let's dance, lite småbra faktiskt. Man blir liksom glad av det. Tony Erwing är en som tokflirtar med Magnus Samuelsson som råkar vara min favorit i år. Om det är för att han är groteskt stor och vältränad låter jag vara osagt. Men jag sätter mina pengar på honom i år!

(Källa: http://www.tv4.se/)


Jag fick mitt gymgrossisten paket idag! Kände mig som ett barn på julafton. Tror jag kommer bli riktigt seriös med detta nu. Tar bara en sån tid innan jag blir grov men jag ska banne mig ta den naturliga vägen! Bara lite protein och kreatin som hjälp. Det behövs med min matlagning :-) Träna ben idag med Royne och det gick skapligt bra, men Royne var på hugget iallafall. Ben är inte kul.

Whey-100 i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=2>Protein</a> hos Gymgrossisten.com (575r)

(Källa: www.gymgrossisten.se ) Kalasbra sida för alla som tränar och behöver lite hjälp på vägen mot beach-09!

Så nu har Magnus dansat och Erwing hyllat honom och fan vad bra Magnus är!!!!
Magnus samuelsson RULES!!!! (Vilken fjortis jag är. Haha)

Pensionär-invasion i skogen

Äntligen fredag! Men vad bekommer det mig??! Jag ska inte göra något speciellt idag vad jag vet. slutar jobbet halv 4 idag och då blir det gymmet nästan direkt efter det. Alltid skönt att slita, för sen blir det inget mer i helgen för jag ska jobba extra. Delad tur på lördagen och lång tur på söndagen, Och på måndag ska ju vi åka norrut. Så då är jag ledig och får välbehövlig vila. Men ikväll så skulle Julia komma över till oss och se på Let's Dance och äta något gott. Alltid trevligt.

Skulle vara flitig igår och var i Stackedala och löpa halvmilen men det blev ett så konstigt tryck i bröstet så jag nöjde mig med halva rundan. Kan ju varit den kalla luften eller att jag är lite ovan vid löpning för det var ju ett par månader sen sist! Och PRO måste fasiken haft möte i skogen igår, fy satans vad gamlingar där var! Jag kände mig manad efter min misslyckade löp-pass att sticka inom gymmet och träna axlar och biceps. Det är alltid kul att träna.

Har min jobbigaste städ idag för det är en dam som förföljer mig hela tiden och pratar, trots att jag dammsugar kanske och hör inte ett skit! Detta har jag försökt förklara flera gånger men det vill nog inte koppla hos henne riktigt eller så är hon väldigt sällskapssjuk. Hon behöver nog prata av sig för hennes familj lyssnar nog inte på henne. Men hon är trevlig i övrigt. (Undrar om jag får skriva detta? Men jag skriver inga namn eller så.)

Nej nu ska jag pussa min kärlek innan jag måste börja gå till jobbet.

Jobba em+kväll idag

Usch vilken tråkig jävla dag jag har idag. Gruppmöte som börjar klockan två idag och det enda postiva där är att våran chef håller sig undan idag. Vet inte vad vi ska ta upp idag men den nye biståndshandläggaren kommer och vi ska gå igenom alla regler och lagar tror jag. Vi har fått ett häfte vi skulle läsa igenom men suck så tråkigt, har bara snabbläst igenom den.

Min lilla kärlek mår inte bra idag, hon har varit på toaletten flera gånger i natt och hälsat på Ulrik. Och jag är tyvärr inget hejdundrandes bra stöd när jag är så trött eller om jag sover. Men jag låter henne vara idag så får hon ligga och sova så länge hon kan. Älskar henne så det gör ont att se och höra hur dåligt hon mår. Får försöka skämma bort henne lite sen.

Tog träningsfritt igår eftersom Tobbe inte måddde bra och kunde ej spinna. Så då hoppa jag för att idag köra upp till Stackedala och löpa/gå halvmilen. Måste få in lite konditionsträning nu också på schemat. Fotbollen börjar ju i april! Beställde lite mer kreatin och protein igår kväll. Inte överdrivet dyrt men behövligt om kroppen ska få lite skjuts till ett bättre liv. Jag äter ju inte så pass bra med mat så jag får i mig allt som behövs den naturliga vägen. DET är dyrt och mer krävande dock!



Världens roligaste jobb.. Eller inte!! jag har sökt ett tjugotal el-jobb nu och det är samma svar överallt. -Inte nu tyvärr, finanskrisen har drabbat oss också. SUCK!!!!! Så jag är inställd på hemtjänsten ett år till eller två. Har ju tillsvidare jobb trots allt och det skall man inte förkasta i dessa tider.

Älskar dig Johanna

Porrskådisar på gymmet???!

Ja tisdagen bjöd inte på några större överraskningar, jobbet flöt på lugnt och jag fick mysa med Johanna samt att jag träna. Trodde jag var helt slut i kroppen men jag fick till ett jättebra pass med bra styrka och intensitet! Och jag fick för mig något kul på gymmet igår, där var ett danskt par som jag svär på var porrskådisar! Hon var en liten mörk med silikonbröst och han bara såg ut som en manligporrskådis. En sån som slår sina tjejer och låter som en häst. Haha jag kunde riktigt se framför mig hur de höll på. Inte vad jag brukar tänka på när jag tränar men de var verkligen ett sånt par!! Adam var hos oss en stund då hans mamma jobba och då får man ju passa på att spela fotboll med någon som gillar det lika mycket som mig. Lite klagomål från Johanna men inte så farligt.

Idag jobbar jag 7.15 till 15.00 och har ett monsterstäd mellan 9 och 11! Tråkigaste städet jag har men trevligt folk. Bara jag har klätt mig ordentligt för igår kväll frös det så jag ska ha långisar på mig för frysa vill jag då rakt inte! Men då svettas jag som en tok på städningen istället. Får jag ta! Sen har vi den stora turen att vi jobbar förbi varandra idag, Johanna jobbar kväll idag och jag dag, fast idag så står tvätta på schemat och ett spinningpass vid 19.00 med Tobbe. Sen kommer min kärlek hem från jobbet och då kan jag mysa ner mig med henne.

Nej om man skulle borsta tänderna, igen...

Regnig tisdagmorgon

Jäkla tisdag igen då. Har man varit ledig i tre underbara dagar men nu är det dax att gå tillbaka till kolgruvan och slita! Jobbar däremot bara från 7.15 till 13.00 idag och det är inte så himla dåligt. Men samtidigt så vill jag ju ha lite flyt så jag kommer upp i timmar. Men i helgen som kommer skall jag jobba extra på söndagen för en på jobbet. Så jag får jobba samma som Johanna. Har jäkla städ idag men han är den "lättaste" städet man kan ha så jag ska inte klaga.

Träna igår kväll med Tobbe och det kändes bra. Märks att han börjar komma i gång mer och mer så snart kan man plåga honom på riktigt. Kan ju vara skönt att köra tungt med någon som kan hjälpa mig.

Är lite trött idag så jag ska nog ta och sluta här för idag och försöka få liv i min kärlek för hon ska ju också jobba idag. Är faktiskt kul att jobba tillsammans och det trodda jag aldrig.

Helgträning=kalasbra!

Då var denna hels så gott som över och jag kan summera den med att jag hade en otroligt trevlig lördag med först träffa min systerson som än så länge är namnlös. På kvällen så kom Johannas kopis Linda med hennes bättre hälft Tim. Mycket trevliga människor som jag tycker har en utmärkt humor! Hade väldigt trevligt och jag tror jag åt så mycket gott så min mage sprack en aning. Min kärlek lagar en fruktansvärt god kyckling! Och massor godis! precis som det ska vara en lördag.

På söndagen blev det träning som vanligt och en sväng utom Träne där vi hälsa på hemma hos Linda och hennes kille Tim. Fick kanelbullar och det är så jäkla gott så jag kunde inte säga nej. hade det trevligt igen och prata lite och fick träffa Lindas tös som var ett sött litet blont bustroll! Bestämde lite planer för nästnästa vecka och sen något med eventuell utgång i februari. Får se hur det blir med det men intressant kan det bli.

Träningen har gått kalasbra denna helg trots ätardag och stor frukost på söndagen! Prövade ett nytt armpass idag och fick ett bra tryck i tricepsen. Brände till fint och då gör det nytta! Ska köra superset lite då och då faktiskt då det är bra med variation.



Här är det jag tränar i Tollarp. Ibland helt ensam men oftast lite folk. Ett gym jag skarpt rekommenderar! Finns det mesta och jag tycker om att där inte är så mycket maskiner så man kör mer fria vikter och sliter. Priset är helt okej och trevligt folk som tränar där.

Jag är en stolt morbror



Då vart man en stolt och nybliven morbror igen. Så här underbart söt ser det lilla trollet ut! Jenny och Royne har lyckats bra med DNA generna för det var ju sören vad söt han är! Och så lång smal liksom. 49cm och 3100 gram. Jättefin hy! Skulle nästan kunna bli bebisfotomodell!!!! (Måste han ha från sin blivande favoritmorbror!)
Verka som allt bara gick bra på Jennys förlossning och hon förväntas få komma hem på tisdag igen. Då måste jag nog inom där igen occh kela bebis. Är det mysigaste som finns!

Morbror igen idag

Fredag och det känns inte ett dugg i kroppen eller knoppen! Skall på kvällsschema möte nu klockan ett idag och hur motiverande är det egentligen?! Men jag får stå på mig för jag vet att de andra vill lägga på vårt redan fullproppade kvällsturer men nej, jag ska ta mig tusan isåfall försöka byta mot någon annan. Får se hur det går. Tråkigt bara för jag är egentligen ledig till halv 4 idag då jag skall just jobba kväll.

Min kära storasyster är inlagd just nu! Hon lades in runt kl 6 imorse för nu skall hon äntligen kalva! Hon såg rätt så stor ut igår kväll när vi var hos mormor på kalas. Tanten är 77 numera.



Fetknopp som vi brukar kalla henne men därinne ligger min nyaste släkting! =)

Ja den ungen lär jag inte få se förrens nästa tisdag om jag gissar rätt. För csk är lite besöksförbud härochdär eftersom vinterkräksjukan pågår för fullt i korridorerna där. Örk!! Så när de kommer hem så skall jag kela bebis och det är inte fy skam! Underbart!

Ja min käre mormor fylla igår och det blev inte så stort jippo av det men ändå en liten uppvaktning måste ju tanten ha! Hon är en kalas mormor som alltid ställer upp för en men man måste få höra lite gnäll och elände först! haha men sån är hon.



Lillebror jonas och Mormor Berit och Tezz huvud.

Nej idag blir det ingen träning heller för mig, tro nu inte att jag är lat men jag har fortfarande känning i ryggen. eller svanken/svanskotan ska jag kanske säga. Känns betydligt bättre idag men jag tar en vilodag till för säkerhets skull och jag ska ändå träna hela helgen så då blir det fem träningar i veckan ändå! Måste ha mina fyra minst!!!

Suck, vika kläder är också lagom kul men ett måste eftersom min underbara kärlek inte ska få göra allt här hemma denna vecka. Älskar dig Johanna.


Svank/svanskotan eller vad fan det är!

Detta med morgonblogg har blivit en väldigt kul vana. Eftersom min kärlek ändå sover så sitter jag och lyssnar på rixfm väldigt lågt och läser igenom aftonbladets hemsida samtidigt som jag äter frukost. Och sen skriva blogg. Hur nice som helst. Men när jag har sovmorgon blir jag dock inte lika flitig men något jag ska bättra mig på helt klart är dessa foton som jag ska lägga in lite oftare för det blir liksom lite mer liv i bloggen då.

Jobbar 7:15 till 15:00 idag och har ett städ på förmiddagen men han är en trevlig gubbe som håller sig undan så det ska nog gå bra. Lite ansvar i eftermiddag och kvällsscheman är inte lönt att gå igenom eftersom imorgon ska jag ha schema möte angående just kvällarna. De andra grupperna trilskas så jag får stå på mig så jag inte blir överkörd av klimakteriekossorna! Annars inte något speciellt med jobbet varken idag eller imorgon. Fast idag springer jag och Johanna förbi varandra, jag slutar tre och hon börjar halv 4 och jobbar kväll. Då får jag passa på att tvätta och försöka laga middag till henne när hon håller rast. Och likadant imorgon, jag jobbar kväll och hon slutar 13:00, samtidigt som mitt schema möte börjar. Suck....

Har fortfaranade konstigt ont i svanken, svanskoten eller vad fan det nu är! Fattar inte vad jag har gjort!!? Men jag har en träningsfri dag idag och hade tänkt ut och springa bara men jag skippar nog all träning idag. Får nöja mig med att tvätta bara. Lagom kul bara det. Men i helgen är det Tobbe som skall plågas!

Och min kära syster ska föda imorgon! Skall bli inlagd idag på dagen och kejsarsnittas imorgon. Ska bli hur kul som helst för som sagt både jag och Johanna är lite förtjusta i dom där halvmetersdjävlarna! De är ju så fruktansvärt toksöta!! Jag håller tummarna för att allt ska gå bra för henne. Så imorgon blir man morbror igen och det är nog bättre än farbror för det låter bättre...

WOW!!

Jag har lärt mig att lägga in foto på bloggen! Egentligen inte så svårt men jag är lite smyglat så. Idag så har jag fått en djävulsk träningsvärk i svanken/ryggkotan. Fattar noll varför men så blir det väl ibland när man tränar fem dagar i veckan.

Är ensam ikväll och måste erkänna att det känns lite drygt som f-n. Johanna har bilen så jag kan inte ta mig någonstans heller. men då får jag vara nyttig hemma. Fast min kärlek har redan gjort nästan allt där också. Så jag får väl vika lite kläder för jag har blivit förstådd att jag har nästan homosexuellt mycket kläder. Därav inte sagt att det bara är snygga kläder men mycket! Skriver mer imorgon bitti då jag tycker det har blivit en kul vana efter frukosten.

Världens underbaraste



Jag kan med gott samvete påstå att jag har världens vackraste flickvän! Hon är allt som jag har drömt och lite till! Hon skämmer bort mig nästan hela tiden på alla sätt så jag skäms egentligen men jag ser det som min uppgift att försöka skämma bort henne men hon vet att hon alltid har min kärlek till henne. För jag lyckas inte alltid så bra med att just skämma bort henne. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Johanna Elofsson! / Din Joakim

Trött i ögat

Fy helvetes vad trött jag är i ögonen idag!  Jag är normalt en morgonpigg jävel men idag är jag lite små sliten känner jag. Tur jag slutar redan klockan ett idag då och har ledig dag imorgon onsdag. Känner mig arbetsskygg som längtar redan men va fan sova är ju skönt och slippa bry sig om sitt satans jobb är ännu skönare.

Träna igår med Johannas bror Tobbe och han är en kul kille. Han vill bli mer tränad och speciellt armarna ska han träna varje gång han är på gymmet. Man kan ju inte mer än småle åt sånt. Men han kommer säkert få blodad tand efter ett tag också. Ska träna ikväll med bröderna Lundberg som jag har lyckats dra igång. Prata med Royne igår och han hade tokträningsvärk sen sist och kunde knappt köra bil. Haha! Hur kul som helst tycker jag men visst, jag har också varit där dom är just nu. Skulle bara fått med mig lillebror också men han har fullt upp nu på alla fronter så det kommer väl sen förhoppningsvis.

Mopibenutbildning igår var ju lagom kul, det verkar inte för svårt men där finns vissa grejer som de jävlar i det inte har tänkt igenom för fem öre! Fixar dem de problemen så är det nog inte så farligt även om jag är fast besluten att hela denna pennan är för att följa våra steg och tider och kunna ha bevis när hon drar ner på personal osv... Det är jag säker på trots att de säger att det är för vårdtagarnas skull. In my ass!!!!!!! Nu piggna jag nästan till av elaka tankar mot chefen. Haha! Ha en trevlig dag alla.

Helgen summerad och måndagen framför

Måndag jäkla måndagmorgon igen! Men som tur är så har jag "jobbat" helg precis så jag har lite ledigt nu i veckan och sen är jag tre dagars ledig vid helgen som kommer. Längtar redan och det kan ju tyckas vara lite kasst när denna vecka inte ens har knappt startat. Utbildning idag i stan på mobipen som vi ska ha att arbeta med så kommunen kan följa vartenda steg vi tar och veta exakt vad vi gör hos våra vårdtagare! Men de har döljt sanningen med att det är för vårdtagarnas skull så de får betala för vad de får. Skitsnack!

Var hos Sandra och Tomas i lördes och hade det väldigt trevligt. Blev väldiga diskutioner stundtals så jag hängde inte med alls i det oljudet men jag trivdes. Johanna var vacker som en dröm och jag var stoltaste pojkvännen på stället. Blev inte berusad så till den grad men lagom rund under fötterna för vi sov länge på söndagen. Strax innan ett gick vi upp för då skulle hon titta på Let's dance reprisen för vi såg inte det i fredes. Jag hade bara planer klockan fem för då var det vårens match på tv, United mot Chelsea och United krossa dem totalt!!! Precis så det ska vara. Annars hade vi en slappardag och bara mös i soffan under täcket.

Lång dag idag som sagt men det skall nog  gå, lätt städ på förmiddagen och utbildning på eftermiddagen. Måste träna i eftermiddag också och eftersom Johanna jobbar så ska jag nog kunna göra det. Och jag måste få in ett löparpass i veckan också, måste börja få in några såna så jag kommer igång med flåset inför fotbollen i mars april...

Ätardag och kärlek

Då är det en jävla lördag och man har precis krängt en bunke rostabröd till frukost! Är ju min ätardag så då blev det lite ljust bröd. Längtar redan tills min rast för valnötsbullarna på ica är inte att leka med!! Dem godaste bullarna jag vet faktiskt! 4 kronor styck kostar de tillochmed.. Men man måste ju unna sig sånt ibland.

Att skälla lite på mina kolleger på jobbet i torsdes gick så där, halva gruppen var där och så klart fanns det undanförklaringar mot alla påståenden. Men jag fick sagt mitt och jag sa att det var sjukt dålig stil och att jag tycker de ska vara lite mer rakryggade nästa gång istället för at skvallra för chefen direkt när de har fått för sig något! Men hädanefter cyklar jag på mitt jobb, får jag motionen inför fotbollsäsongen också samt att samma sak ska inte kunna hända igen. Jävla nötter!!!

Ska förtära alkohol hos Johannas kompisar Sandra och Tomas idag och de är ju jättetrevliga så det ska bli kul. Har ju bytt helg för detta! Så nu måste jag dricka mig berusad ikväll känns det som. Haha

Jag älskar min kärlek mest av allt i hela världen. Hon är den finaste människa jag någonsin stött på! Hon är så snäll mot allt och alla hon träffar och har absolut inga fördomar mot någon! Och mot mig givetvis är hon så underbar så man kan inget annat än att älska henne! Du är fantastisk Johanna Elofsson och jag är världens lyckligaste med dig!

Kristianstad, killar och kreatin

Ledig dag idag och det känns så jävla skönt! Men likförsbaskat så ställer jag klockan till 8:30 för sedan kl 10:00 ska jag med David till gymmet och härja lite. Känns skönt att ha det gjort tidigt på dagen så man kan göra lite annan nytta sen under dagen. Förmodligen städa idag och det kanske är inte så skoj men ett nödvändigt ont.

Johanna har precis stuckit in till stan för det var något med skolarbete de skulle göra i grupp och de skulle träffas på bibblan i stan. Har skickat bud med henne till bolaget sen för imorgon är det lördag och då måste man dricka! Fast det är ju min ätardag i veckan också så det lär ju bli en hel del onyttigheter men jag ska försöka få till en träning med Johannas storebror Tobbe. Han verka lite sugen på att börja träna och nu när David försvinner till polishögskolan i Stockholm nästa vecka så måste jag hitta en ny partner. (Lät det bögigt eller vad!??)


Let's Dance ikväll på tv och det måste man ju nästan se! Om inte för något annat så är ju Magnus Samuelsson med och han är ju ganska biffig om man säger som så... Nej nu ska jag jobba med min egen biffighet, dax att ta lite kreatin och bege sig...


Intressant morgon??

Usch då sitter man igen vid köksbordet och har ätit sin frukost och väntar på tiden ska gå lite. Fast idag känner jag mig rätt så pigg faktiskt! Jag brukar vara morgonpigg men senaste dagarna har jag varit lite små trött måste jag erkänna. Jaja, idag skall bli en intressant morgon på jobbet. Det har ju varit lite si så där med skitsnack på jobbet och idag ska jag fråga dem vad i helskotta de sysslar med!! Bara det kan bli intressant. För det ljugs en hel del bakom ryggen på en och som en jävla tur är så har jag ett litet alibi med vittne som kan instämma min version. Synd att chefen inte kan närvara idag men så som det skvallras på särlagården så kommer hon nog få reda på det förr eller senare...

Idag har jag en städ men det är en tant som jag har typ städat hos sen jag börja inom hemtjänsten. Och jag vet inte när jag slutar idag, jobbet blir lite roligare om jag överraskar mig själv sen med tiderna. Haha

Nej nu ska jag överlämna datorn till min kära sambo och flickvän så kan jag borsta tänderna.

Ensam hemma och håller rast

Sitter hemma och håller rast nu. Tråkigt som sören när inte Johanna är hemma eller ens jobbar med mig ikväll. Men då får väl jag passa på att blogga lite. Hade sovmorgon idag så därför inget skrivet imorse. För man måste faktiskt sova ut lite ibland. Fast jag ställde klockan så jag skulle inte sova bort hela dagen. Måste ju gå på gymmet också en liten stund. Känner mig toksliten i kroppen nu så jag ska ha en vilodag imorgon torsdag, kanske en promenad på sin höjd. Ska ju även tvätta och hur kul är nu det!?

Vi skulle väl eventuellt på lite fest på lördag och försöker bereda mig psykiskt redan. Blir så när man inte är 20 längre! Men jag längtar dock mer efter bullfrukosten som är obligatorisk på lördagar. Det är grejer det!

Nej nu ska jag börja göra nytta igen heter det...

Frukostblogg om bl a akuten

ja detta med en så kallad frukost blogg kanske är min grej när jag ändå är uppe för jobbets skull... En halvtimme kvar tills jag ska gå till jobbet i det svinkalla vädret men kidag har jag förberett mig på det ordentligt med långkalsonger! Vägrar frysa kulorna av mig igen. Har dock en långstäd idag så det ska bli intressant och se hur pass varm jag kommer att bli.

Var med hjärtat på akuten igår kväll då hon hade alla symptom för en blindtarmsinflammation, läkaren och sköterskan sa att det verkar vara blindtarmen men någon inflammation kunde inte ses på varken blodproven eller urinprovet. Så de skickade hem henne igen! Helt sanslöst när man har så ont som hon har! Jag har precis varit och pussat på henne och frågat hur det är med henne idag och det känns lite bättre säger hon. Då vart ju jag tvungen att trycka och känna i magen och då hoppa lilla hjärtat till. Så nog fan är det något!! Men hon skulle in där idag och lämna blodprover igen. Tråkigt att detta skulle ske nu bara när hon hade lite roligt på g...

Jobbar 7.15 till 13 idag och det skall bli så skönt. Är nog lite trött i kroppen men den ska inte få någon ro idag heller! Ska städa hemma också, fast det inte är så stökigt, och sen har jag ju gymmet som måste besökas idag. Självklart är detta bara om Johanna inte har blivit sämre eller något liknande.

måndagmorgon

jag sitter och har precis ätit upp min frukost och kom precis på att jag kan ju för sören börja morgonblogga! Eftersom jag premunerar inte på någon tidning och när jag äter frukost så sätter jag ju ändå igång datorn och läser typ aftonbladet.. Är som lugnast hemma då också. Jag har ju världens morgontröttaste kärlek. Fast just nu är hon uppe och tvättar sitt hår tror jag. Hon är alltid så mån om sig, så snygg.

Jobbar 7.15 till 13.15 idag med ett städ. Och städ hatar jag! Tokmycket! Det är verkligen det som kan dra ner ens humör en hel dag. Och att man har jobbat hela helgen också gör inte en precis piggare och gladare. Men tyvärr så är jag väldigt morgonpigg ändå.

Storebror med familj ska komma till tollarp idag. Får bjuda upp dom så de får se hur fint jag och Johanna har det hemma hos oss. Alltid trevligt med sådana besök. Synd att Johanna jobbar till halv 5 idag för de är väldigt nyfikna på henne efter alla superlativen från mig... Nu ska jag borsta tänderna....

2009...

Jag har kommit fram till att jag måste nog vara Sveriges sämsta bloggare. Jag tycker egentligen att det är kul att skriva men min blogg hade varit så mycket intressantare med bilder... Johanna har förklarat men jag är ändå pisskass! Fast jag har en kalas bra kameramobil och visst, jag tar foton med jämna mellanrum nåstan varje dag. Det får väl nåstan bli ett nyårslöfta att jag ska försöka bättra mig lite. Och att jag måste få hjälp med att göra min fula blogg lite finare. Men det kommer..

Hade en någerlunda lugn nåyrsafton med kärleken och min lillebror med familj. orkade inte ens kröka till det ordentligt för det hade blivit isåfall den tredje berusningen på 8 dagar och det är ju inte riktigt jag. Har ju min träning att tänka på också. Den har ju pausat under julhelgen men är i farten igen! Tre stycken skall det bli denna vecka och nästa vecka ska det tillbaks till det normala, 4-5 stycken med ett löpar pass så jag är i form tills gräs säsongen börjar på huaröds IP.

Jobbar extra imorgon lördag för att kunna spendera lite tid med min kärlek. Kommer inte träffa henne speciellt mycket men jobbar hon så kan lika bra jag också. Har ju min flyt tid att tänka på.

Och nej, snart jävlar skall det till att styra ihopa en träff med Janne och Fia så vi kan ljuga tokmycket för varandra igen! Saknar dom menlösa diskutioner vi kan ha.

Nej nu måste jag ge min tös en puss innan jag sticker tillbaks till jobbet...

RSS 2.0