match på måndag

Fy helskotta säger jag bara! Vad tusen är det för idéer jag har fått för mig. Har precis varit ute och gått en halvtimme i raskt tempo och nu känns det visst jättebra men fy bubblans vad jag hade bortförklaringar för mig när jag vakna tjugo över 5! Men jag ryckte upp mig och tog i-poden och gick ut i Tollarp och gick en fin liten runda som tar ca 30 min. Skönt som fan nu efteråt men innan är det pekka! Men det gör nytta, det vet jag av personliga erfarenheter sen innan.

Igår var en lustig dag, massa onödig energi som gick åt helt meningslösa saker men min kärlek och jag löste det ganska snabbt och lätt. Kanske sånt som behövs med jämna mellanrum.?! Lite bättre nu iallafall och hon vet att jag älskar henne mest av allt i världen och gör allt för henne och hjälper henne med allt som hon kan tänkas behöva.

Och pollen, fy satans vad pollen där är ute i luften nu! Visst att vädret är fantastiskt just nu men det är skrattretande mycket pollen ute i luiften! Tar tablett på morgonen sen ögondroppar innan jag går till jobbet. När jag är hemma på rast är det bara att spraya näsan och droppa ögonon! Då har det ändå kliat en stund! Sanslöst...

Match premiär för min del på måndag mot östra sönnarslöv. Som jag har längtat efter detta!! Startar med all sannolikhet på bänken och det gör mig inget, just nu. Sen ska jag vara i startelvan väldigt snart! På träningen igår kom jag fram till att jag är seg som fan de första stegen på löpningarna. Men jag skyller lite på gräsmattan, har tokont i benen idag efter alla smällar samt alla smågropar som man trampar snett i på planen. Men det är så underbart att vara tillbaks på fotbollsplanen!

Väntar fortfarande på brandmanslarmet. Vill ju ha min sökare så jag kan följa med ut på larm!

Idag är det jobb mellan 7.15 till 13.45. Två städ men det lättare och bättre städen! Så et ska nog gå, trots att redan igår hade jag även då två städ. Usch ogillar det skarpt egentligen men vädret gör allt lite lättare just nu. Sen idag har jag inga planer mer än att jag vill till gymmet och träna bröst och mage en sväng!

Älskar min Elin Johanna Elofsson otroligt mycket och du betyder allt för mig! Vad skulle jag göra utan dig!? Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig! Det är du och jag älskling....

Älskar min kärlek mest av allt!

Ja det blev ingen blogg i måndes för min del men det var förr att jag kunde inte logga in. Och igår hade jag sovmorgon och då prioriterar jag andra saker än att blogga. Men det har faktiskt inte hänt så farligt mycket. Blev uttagen till a-laget på måndag den 4:e maj mot östra sönnarslöv och det är fasiken super att jag äntligen är tillbaks! Sen passa vi en underbar liten kille mellan måndag och tisdag. Hur kul som helst. Sen igår tisdagen så åkte vi till väla utanför helsingborg. Tänkte skämma bort min kärlek lite med shopping. Men hon höll sig lågt måste jag säga.  Trodde hon skulle handla för betydligt mer än vad hon gjorde. Men jag körde dock in till centrala helsingborg för att hon skulle få sitt subway! Och det var nog höjdpunkten för dagen för henne. Älskar att se henne så lycklig och är det inte svårare än så att göra henne lycklig så.

Idag jobbar jag 7.15 till ca 14.30. Skulle egentligen slutat ett men jag jobbar över idag för att ta ett städ som vi inte får ta på fredag då det är röd dag. Min tant så klart jag fixar det. Så två städ idag och det är fan inte alls kul! Likadant imorgon så jag kommer vara grymt sur och trött på mitt jobb snart om jag känner mig själv rätt.

Jag har börjat med mina morgonpromenader. Var ute idag igen eftersom nu ska jag ju till jobbet tidigt och en halvtimmes promenad innan är så skönt! Man piggnar till och det är super för fettförbränningen! Luktar gott gör det också vid den kalla blöta tiden på morgonen. Nej nu är det göra sig i ordning för jobbet dags!

Trött som en gnu!

Idag är jag riktigt riktigt seg. Hatar denna dag redan. Vet att jag jobbar delad tur och mitt hjärta jobbar i Degeberga när jag är hemma emellan passen. Så det blir en jävla kul dag idag! Får väl försöka tokvila mellan 13 och 16. Annars brukar delade turer inte vara några problem för mig men hur kul är det egentligen! Speciellt idag när ögonlocken väger 13 kg styck! Suck.. Jag piggnar väl inte till förrens jag går med stora snabba kliv mot jobbet om en liten stund.

Idag kommer inte hända något speciellt just för den anledningen av mitt jobb. Men igår var jag hos svärmor och grilla. Johannas bror med fjälla dök också upp. Det var trevligt att sitta ute och njuta av vädret samt att dricka en kall öl till köttet. Jag njöt. Men som vanligt blev det för mycket onyttig mat igår så n u har man lite ångest. Funderar skarpt på att skippa mina ätar lördagar och kanske dra ner det till en lördag i månaden istället. För sen i sommar blir det en ätarvecka åtminstone. Måste man ha i det fina vädret under min semester!

Nej nu orkar jag inte mer för just nu iallafall. Måste surfa porr så jag piggnar till... ;-)

fotboll igår, idag grillning

Lördag idag och man jobbar såklart. Tråkigt när det förmodligen kommer vara tokfint väder idag! Men men.. smällar jag får ta. Jag jobbar 7 till 16 idag. Och under tiden ska jag hinna med min bullfrukost! Nästan det viktigaste idag. Det och säga hur mycket jag älskar henne till min kärlek. Ska grilla hos svärmor ikväll och det är klastrevligt! Bra grillplats och man kan slappna av och bara vara sig själv. Skönt det. Sen ska det hinnas ätas en massa idag också!

Igår var vi och titta på Huaröds IF mötte Österslöv. Bra match och mina lagkamrater spelade bra men låg orättvist under med ett noll till sista sekunderna i matchen. Då lyckas vi kvittera lite turligt. Skönt som fanken! Då håller stämningen sig på lite högre nivå ett tag.

Annars inget speciellt från igår. Träna bara en stund. Ser bara fram emot att klockan skall närma sig elva idag... Då skall det ätas valnötsbullar och frallor och något tekaka... Mmmmm... Det bor en väldigt tjock människa inuti mig! Eller ett matvrak rättare sagt.


Adam med sin vackra storasyster Johanna. Forza HUARÖD!!!!!!!!!!!

Hoppas på fint väder idag!

Vakna idag snortrött. Men som vanligt, lite radio vid datorn när jag äter min lilla frukost och nu är jag oförskämt pigg! Ser fram emot denna dag då jag endast jobbar till ett idag! Sen ska jag träna en sväng. Samt hinna köra inom morsans affär och fixa lite. Sen är det så att vi ska passa Johannas lillebror Adam. Kul liten kille. Så ska vi till Huaröd och titta på fotboll ikväll är det tänkt. Jag var nära att bli uttagen inbillar jag mig så snart är det mig han får se på plan.

Igår hade vi mamma och K hemma hos oss och bjöd på lite pasta. Snacka lite och så klart var jag tvungen att visa dem brandstationen och mitt ställ. Det är så förbaskat roligt allt detta med deltidsbrandmans-grejen!

Var på två banker igår i stan och kan bara säga att det är ju sjukt vad bankerna skiljer i räntan och uppläggningen! Och vi är ju grymt sugna på hus men som det ser ut nu så har vi ingen brådska. Vi bor i en trea, stor och fin, Just nu så har vi en nisse som fixar gamla tv-spelsrummet också så det kommer bli jättafint där! Så hus kommer när det kommer. Men det är skönt att veta ungefär vad vi kan låna och leta efter.

Klockan är ju tusan mycket! Dags att borsta! Jag skriver mer i helgen för det är min helg nu...

Onsdag fukking jäkla onsdag!

Idag var mig en lustig dag.  Jag har känt att på sistone har jag småslarvat med träningen och till och med lagt på mig några kilo. Sen om det är skengravida saker som spelar in vet jag inte. Men skorpor är ovanligt gott numera! Nej så jag har bestämt mig för att återuppta min succe från förra året, nämligen tidiga morgonpromenader. Så idag ställde jag klockan på 5.20 och gick raska steg ut i dimman med i-poden i högsta volym och började stega iväg längs idrottsplatsen i tollarp för att sedan traska runt  lite inom tollarp. Jag ville ju gå minst en halvtimme så jag fick dra ut på promenaden genom byn. Lite kallt idag måste jag säga för jag frös om händerna. Så jag är just nu oerhört räligt pigg måste jag säga! Har ätit frukost och allting. Ska nu bara skriva blogg och surfa lite morgonnyfikna grejer.

Var på brandstationen igår och prövade att byta om med tidspress! Gick ganska okej. Kan snabbare och det är skönt att veta det för jag körde från den vårdtagare på andra sidan e 22:an som är väl den jag har längst ifrån stationen. Det gick ju som sagt helt okej och efter mitt egna test så gick jag därifrån med ett stort leende, nu vet jag att det är inom räckhåll.



Min fina hjälm :-D

Jag var även grymt duktig igår och städade så gott som hela lägenheten plus att jag tvättade och städa ur blåa rummet. Ja jag tömde tillochmed blåa rummet för idag så heter det att vi ska äntligen få omtapetserat och nytt golv med start nu på morgonen. Jag går till jobbet vid sju så min kärlek får ligga vaken om de inte har kommit då. Så har vi inte fått hus eller flyttat tills dess så blir det nya "gråa rummet" barnkammare ser det ut som.

Apropå barn, Stort grattis till Johan och Tesse till den söta lilla flickan! Sjukt söt i sin motorheadbody!

Strömavbrott i Tollarp inatt igen. Vad är det som händer egentligen??

Idag jobbar jag från 7.15 till halv 4 igen men sen blir det väl Biancas kalas. Hon är stora flickan idag och fyller 1 år! Och sen vid halv 6 så ska vi på husvisning, igen! Men nu ett helt annat hus så vi får se. Känns som om så länge vi har varann så kan vi nog klara tredje våningen ett tag till. Men det kan snabbt ändra sig medans mitt hjärta blir tjockare och tjockare.. Och sen är det ju fotbollsträning ikväll! Ej att glömma.. Och jag ska nog hinna med några klädbytestester idag också.. :-D



Hon är så söt våran Bianca när hon gör sina grimaser! Grattis till stora flickan idag!!

Och klart jag måste ha ett foto på den mest betydelsefulla personen i mitt liv!


Jag har ju ett par bilder att välja mellan om jag säger som så! ;-) Och hon är så naturligt bus-söt på detta foto!

Life is good... för det mesta

Idag är jag fasiken lite trött i kroppen! Brukar inte vara det så speciellt. Kanske för att jag inte har tränat på 4-5 dagar nu?? Skärpning Joakim! Men det är en prioriteringsfråga just nu för tiden räcker fan inte till! Jag bör gå på brandmansövningar och vara med min kärlek när vi har missat varandra nästan hela dagar. Men jag ska ge det ett ryck med start imorgon. Ikväll så måste vi nämligen städa ur det blåa rummet för imorgon kl 7 så kommer hantverkarna och ska tapetsera om och byta golv. Så ikväll lär det inte hinnas med. Och imorgon vill jag väldigt gärna träna fotboll efter husvisning och Biancas ettårsdag. Men vi får se.

Igårkväll ja, var det fotbollsträning men det fick ge vika för brandmansövning (självklart val!!). Men det blev inte en övning i den bemärkelsen, folk var sjuka så jag blev guidad runt brandbilen av två brandmän. Fick se och känna och lära mig lite namn och om deras rutiner en aning. Så jäkla intressant så jag tokdrömde om det inatt! Bara brandmansgrejer. Gissa om jag längtar tills jag också får följa med ut. Och bara med dessa två killar så kände jag av den "manliga" stämningen och den råa, dåliga humorn som jag älskar så förbaskat! Något som man aldrig får se eller höra på särlagården. Så jag njöt inombords samtidigt som jag skrattade så jag kiknade av nästan. Sjukt roligt och det verkar vara bra stämning som tusan i dessa fyra grupperna på Tollarps brandstation! Ska träna ikväll på att klä på mig branmanskläderna och kanske man ber hjärtat ta foto så jag äntligen har ett foto att lägga in.

Måste tillägga att det är skönt att min kärlek är gravid. Äntligen är hon lika trött som mig på kvällarna! Fast hon är trött hela dagarna också men annars har det ju varit jag som är mongotrött på kvällarna runt tio. Men nu har jag fått en konkurrent! Haha! Älskar henne så det gör ont i hjärtat och vi har bestämt att kalla monstret i magen för Lill-Zlatan! Fast Johanna gillar inte det riktigt men jag tror hon gillar namnet i smyg också..

Idag är det jobb 7.15 till 15.30. Tråkigt med städ men jag är lite av en överglad typ nu med allt med min stora kärlek och hennes mage samt brandmanslivet och även en släng av fotbollen.  Det är en kalasbra tid jag lever i just nu. Lite tråkiga bitar kommer in ibland så klart men det brukar gå snabbt över.

Trevlig dag alla!

Måndag vecka 17

Nu känns det som om det var en evighet sen jag skrev blogg igen. Men det är väl för att jag för första gången på väldigt länge har varit helt ledig mina två helger då jag ska vara ledig. Skönt är det iallafall. Ja för att summera denna helg lite grann. I fredags så var jag ju som sagt sugen på att pimpla öl och så blev det. Med min lillebror och morbror blandannat. Vi blev nog lagom kuliga människor men jag och min kärlek valde att sätta punkt vid halv 12 tiden medans lillebror och morbror åkte in till stan och härjade. Men jag var ganska sliten så jag var nöjd med att få komma hem i tid. För att toksomna typ! Då tycker man ju att man borde må dåligt på lördagen men icke! Blir tyvärr aldrig dålig. Men bullfrukost blev det, och det är ju så gott! Sen på lördagkvällen blev det bio. Män som hatar kvinnor. Alla har ju sett den och sagt att den var bra så vi var ju nyfikna som bara den! Och jag kan skarpt rekommendera den! Riktigt bra för att vara svensk film måste jag säga. Och ja på söndagen blev det dopkalas med lille Anton. Träffa massor utav folk och där var barn som fanken! Tyvärr var inte Johanna riktigt bra så hon kunde inte följa med. Efter det så bjöd svärmor på mat för att sedan skulle jag ställas in på brandstationen. Så nu har jag koder och en egen plats på stationen och ett eget nummer! Nämligen 510! Så nu vet ni det. Ska på övning ikväll mellan 6 och 8. Så fotbollsträningen får ge vika, tyvärr.

Idag ja så jobbar jag 7.15 till 17.00 ungefär. Är dags för ledsagning med min gubbe i stan typ hela dagen. Sen hem slänga i mig lite mat och sen kl 6 är det övning med brankåren. Har ju inte den blekaste om allting så det är ruskigt lärorikt för min del. Längtar tills v 38 då det förmodligen blir min rökdyknings kurs så jag sen efter det får bli deltidsbrandman på riktigt och ha jourvecka och så.

Nej nu orkar jag inte mer. Blev lite mer än tänkt. Och jag lovar att slänga in bilder mer sen!  Trevlig dag alla!

En hel vetenskap plus en massa öl en fredag

Jobb idag 7.15 till 13.00 bara. Har tagit ledig i em så jag kan göra lite vuxen saker. Ska först till bank och diskutera lite bolån och lite sånt obehagligt. Sen kl 4 så är det husvisning. Ska bli tokintressant! Vill verkligen ta nästa steg och drömmen är ju att när den dagen kommer i oktober så bor vi i hus. Men det är bara som jag dagdrömmer. Men jag önskar. Sen nästa vecka är det fler bankmöten på kalendern. Man har ju fått det tipset av alla jag känner plus allt man läser i tidningarna så ska man pressa bankerna mot varandra i dessa tider. Boräntan skiljer tydligen ganska mycket mellan bankerna. Enda jag kan säga efter allt jag har läst är att det är en hel vetenskap.

På söndag är det dopkalas med lille Anton. I "fel" kyrka, i östra vrams kyrka skall det vara. Får man äntligen svida om till kostym igen. Enda gången jag använder kostym. Dop present är redan klar. Sen på onsdag nästa vecka fyller BIanca 1 år. Börjar få en stor släkt nu och nu har bara jag och Johanna precis börjat och vem vet var vi slutar?!!

Efter dopet på söndag så skall jag ringa brandmanschefen och få larm, koder och ställas in på brandstationen. Sen blir det väl snart att jag följer med på larm. Och får vara med på övningar fullt ut! Detta är också något som skall bli så jäkla kul rent ut sagt!

Ikväll skall det äntligen drickas öl och grilla. Jag är ingen dricka människa men lillebror och morbror var också sugna så vi slår ihopa våra påsar. Kvinnorna får sitt grilla och vi får promillen! Lite polkagrisvodka på det så är jag lycklig. Fast Johanna har redan gjort mig till världens lyckligaste! Hon betyder allt för mig. Nu är det borsta tänderna dags! Trevlig helg!

ärtsoppedagen...

idag är det torsdag. Veckorna bara flyger på som en dåre! Var på fotbollsträning igår och det var av det lättare slaget. De har match idag så det var väldigt lugnt. Blev besviken för det blev ju knappt ens svettigt. Men jag ska till gymmet idag och träna. Men först så skall jag ringa runt till lite banker och försöka få till ett möte. Måste ju kolla in räntorna till villa-lån och se vem som har bäst erbjudande för mig och Johanna. Ska eventuellt på en visning till snart. Ska ringa mäklare först bara.

Jobb idag från 14.00 till 21.30. Tråkigt men peppar peppar ta i trä så har kvällarna varit ganska så okej på sistone. Det blir lite stressigt efter rasten bara. Men vi får se.

Trevligt med några kommentarer iallafall och vi får se, jag lösenordskyddar inte bloggen riktigt än. Men snart. Man vill ju kunna lägga ut bilder på mina stora kärlek. Ja på jobbet är det tydligen så att flera stycken känner till detta med oss. Tror inte att Johannas mormor har sagt något men jag får väl börja bekräfta ryktet eller berätta det själv för folk.

Nej nu ska jag som sagt göra lite nytta..


Konstigt

måste säga att det är lite skoj med över 40 unika läsare och inte en enda kommentar... Fast roligare har jag varit med om. Funderar på att lösenordskydda bloggen för nu lär väl mycket handla om min kärlek och miraklet som gror i hennes lilla mage.. Tydligen har jag läsare från jobbet och vips! så var det flera stycken som visste detta... Får ta och berätta snarast väl..

Men nu ska jag iallafall till fotbollsträningen och det skall bli super! Och Johanna bör komma hem närsom... Min lilla Johanna....

Johanna är gravid!

Idag är det onsdag och det var tokigt länge sen jag blogga. Det har hänt så otroligt mycket på sistone så jag kommer inte ihåg allt. Men jag ska summera det viktigaste. Och det som har hänt på sistone.

Ja, Johanna är gravid så vi vänter tillskott i oktober. Något jag toklängtar efter! Hon är en kvinna som jag ser som en perfekt blivande mor. Hon har allt man kan önska sig och samtidigt känner jag att jag har starka känslor för min kärlek och att det är hon jag vill bilda familj med. Jag kommer säkert blogga massor om detta men just nu känns det lite smått avlägset men vi har iallafall skrivits in på mvc tror jag man kallar det för. Jag har inte berättat det på jobbet än men det kommer. Likadant mina vänner. Min gamle vän Johan skall bli pappa vilken dag som helst så honom väntar jag med att berätta. Han har fullt upp själv just nu, yrhönan. Men alla i min familj har tagit det jättebra och även min kärleks familj faktiskt. Så nu hoppas vi bara att vi får fortsätta våran resa mot oktober lyckliga.

Jag hämta mina brandmanskläder igår så nu är det väl nära som fanken. Fick träningsöverall och massa handskar och smågrejer. Och ett par byxor till stället. Så snart får jag smygträna att ta på mig stället på tid på stationen.

Fotbollen är igång igen och det är träning ikväll. Något jag längtar efter. Är så fotbollssugen numera så det är hemskt. Och lite för att jag vet att jag har chans på spel snart! Älskar allt som har med fotbollen att göra.

Vi ska förmodligen titta på hus snart också. Det är väl dags att bli vuxen på allvar och ska man ha smått så tycker jag att hus är en bra stomme i livet. Har redan kollat in vilket luft/vatten jag vill ha och massor annat. Men först måste man vinna budgivningen. Självklart i Tollarp! Nära brandstationen. :-)

Ha nu en trevlig dag alla och hoppas ni mår lika bra som jag och min kärlek.

Fotbollspremiären avklarad

Torsdag morgon och jag mår kalas bra! Dels så klara jag ju cykeltestet igår ganska lätt, men jag klara av fotbollspremiären ganska bra också. Man var duktigt ringrostig om jag säger som så! Tappa bollen vid mottagningar och skottkänslan var som bortblåst. Men fy satans vad skönt det var att spela fotboll igen. Kände nästan hur det brände i fläsket. Och stämningen är ju också något jag saknat. Tydligen hade de haft det lugnt i duschen sen sist jag var där. Förstår icke vad de menar! Jisses vad jag har saknat fotbollen! Hoppas att mitt knä fortsätter hålla och att jag snart kommer in i det. Då kanske det blir matcher snart.

Satt i bilen en timme efter yträning i everöd för att jag tyckte det var onödigt att köra hem till Tollarp för min älskling jobba till 10. Det kommer jag nog inte göra om hoppas jag. Tråkigt som fanken när radion inte funkar i bilen.

Och jisses som jag älskar min Johanna! Hon skämmer bort mig hela tiden. Säger snälla saker och tar hand om mig på alla sätt och vis. Det känns som detta är det "riktiga". Så här skall det vara. Och som hon har sagt, framtiden tillhör oss. Längtar så tills vi har kommit lite längre fram i vårt förhållande. Älskar dig Elin Johanna Elofsson!


Jag älskar dig. Och ditt leende på foton är det finaste jag vet.

Och klart jag måste visa en bild på något som gör en gammal hockeyälskare glad i hjärtat.

(www.farjestadsbk.se) SM_GULD!!!!

Jag klara det!!!

Cykeltestet var ju jättelätt!! Visst blev jag lite ansträngd men jag tror nog jag hade klarat det en bra stund till. börja på 100 watt. Öka sen med 15 w i 13 minuter tror jag det var. Visst blev det varmt och svettigt men hon som tog blodtrycket på mig hela tiden torka av svetten på mig med jämna mellanrum. Hur trevligt som helst. Och det märks att de var kommunalare, de babbla på hur mycket som helst. Men de var trevliga! I vilket fall som helst så klara jag det och tydligen är jag vältränad! Också kul att veta trots mina knappt 100 kilo för tillfället. Ska försöka deffa ner 6-7 kg till sommaren. Så det ser ut som om jag vore vältränad.

Underbart solsken nu också. Ska strax väcka min kärlek och pussa henne i tusentals! Ha nu en supernice dag alla!!!!

08.00 Smäller det!

Ja vad tusan gör man uppe redan!? Onsdag och jag är ledig idag. Men jag ska ju göra sista deltidsbrandman testet!! Ska göra ett arbets EKG med cykeltest. Startar på 130 Watts effekt sen ökar det med 15 w varje minut. Ska och bör jag klara utan större bekymmer. Men man vet aldrig. Man är lite nervös måste jag säga. Får återkomma och blogga imorgon om hur det gick.

fantastiskt mysväder inatt! Tokåska här i Tollarp iallafall så det döna ordentligt. Och jag brukar inte vakna för sånt men inatt gjorde jag. Och när jag gick upp kvart över 6 så åska det och riktigt vräkte ner regn. Så mysigt! Kanske lite störd men jag älskar sånt väder. Inte lika mycket som strålande solväder och 30 grader men det är mysigt på nåt sätt.

Igår kväll var jag och min Johanna hos morbror Ronny som fyller 59. Gammal gubbe fast han är pigg i sinnet som en 30 åring! Träffa 3/4 av mina kusiner och Jonas och Jenny var där och min mormor som precis skrivits ut från sjukhuset. Seg dam den där. men hon kommer säkert bli 90 bast minst! Hade det jättetrevligt där iallafall, åt några bitar smörgåstårta och prata och kivades med folk. Ibland blir jag trött på mig själv att jag har en lite småelak humor som är att jäklas med andra. Försöker bättra mig men det går långsamt. Hoppas alla har överseende med mig bara.

Ja idag är det cykeltestet på morgonen sen hem och slappa lite. Köra hjärtat till sitt jobb vid halv tre och sen funderar jag på att eventuellt träna fotboll ikväll för första gången på 1 1/2 år. Hade varit skitkul men jag får se. Måste ju tänka på mina gamla meriter. (Knäet). Annars blir det gymmet minst! Ha nu en trevlig dag alla så ska jag försöka samla ihopa mina nerver och strax köra till stan.

Tråk-blogg!!

Idag känner jag inte ett dugg för att blogga men jag ger det ett försök. Igår var det tråkig ledsagning hela dagen typ. Han var väldigt förvirrad igår min gubbe. Men efter lite prat och lugna ner honomså blev det bättre. Och det var kalas väder igår också och att det var påsklov och dåligt med folk i stan gjorde det bara bättre. Var på Barbacka och fika där alla muppar jobbar tydligen. Men dom är sjukt generösa vid sina bullar/baguetter. Och priserna är bra. Men som en vän säger, allt är inte smör som är glatt under osten! Haha jag försöker att inte tänka på det när jag är där.

Blev gymmet igår kväll, sen pass. halv 7 till nästan 8. Men skönt är det att vara igång igen. Mår så bra genast i kroppen. Och testet på onsdag kl 8.00 på morgonen, är väldigt tidigt, men jag måste ju vara i lite form då. Så imorgon blir det inget bloggande kan jag säga.

Hjärtat mitt gjorde en jättegod soppa igår! Ät två stora portioner och blev tokmätt. hon är duktig min kärlek. Hon är en "keeper"!

Idag jobbar jag 7.15 till 13.00. Så jäkla skönt rent ut sagt! Kalas ikväll hos morbror Ronny, han fyller 59 imorgon men då skulle han iväg eller något. Så vi får se om jag hinner träna idag eller om jag skall vara klok och vila batterierna tills imorgon. Nu skall jag borsta tänderna!

Ledsagning med Doris Jr

Måndag morgon och här sitter man räligt pigg och det trots en hel helgs arbetande. Ska på ledsagning med min gubbe i stan idag. Därför blir det en lång dag idag. 7.15 till 17.00 ungefär. Blä!! Men ibland är det småskönt att slippa de vanliga vårdtagarna men på denna ledsagning är det mycket vänta och titta på. Då blir man så himla mongotrött! Men men, lite fint väder idag och jag blir gladare.

Summera helgen känns inte lönt, har ju bara jobbat och jobbat. Fast jag var efter jobbet igår en snabb sväng hos Johannas mormor som fylla år. Så nu har jag träffat hennes morbröder. Tre stycken sådana har hon men den ena visste jag vem det var och så. Men det blev inte så farligt som jag trodde. De var ganska väluppfostrade så det var lugnt. Och sjukligt god smörgåstårta bjöds det på. Fast det var söndag så det blev två små bitar. Gott!

Blev en händelserik söndag middag faktiskt på jobbet. Har aldrig upplevt sockerkoma på någon vårdtagare förr så nu är jag den upplevelsen rikare. Kan gå riktigt fort vet jag nu och man måste vara riktigt försiktig när man har insulin behandlad diabetes!! Och fruntimmerna på särlagården är inte kloka! Jag och två stod hos vårdtagaren och så kommer det en 4-5 pers till som visste hur man skulle göra tydligen så jag backa ur och förklara för alla andra i matsalen om vad som hände och lugna ner dem. Tur man kunde göra någon nytta.

Idag efter jobbet så vill jag träna på gymmet. Är igång nu för fullt. (Nästan). Har träningsvärk i magen och i brösten sen i lördes. Blir så väl nu i början efter sjukledigheten. Ser fram emot cykeltestet på onsdag för det skall jag bara klara! Men det tror jag. Sen är jag anställd som deltidsbrandman som får gå på alla övningar och skall nog på rök och kemdyk kurs nu i vår eller tidig sommar. Ett måste innan jag får gå vidare inom brandkåren och tex vara med i skarpa lägen.

Nej nu måste jag hinna smygläsa bloggar innan det är dags att borsta tänderna... Trevlig dag alla!

7-16

Idag vakna jag så där riktigt mongolid trött. Skulle kunna dräpa en säl bara jag får sova en timme till eller två. Men det var bara att dra sig upp direkt. Tur är ju det att jag känner mig själv för nu en halvtimme senare efter frukost, sitter jag här vid datorn pigg och lyssnar på radio på väldigt låg volym. Så inte Johanna vaknar. Ja jag jobba ju hela dagen igår, en delad tur som innebär att jag var ledig mellan ett och 4 på em. Vad tror ni jag gör då eftersom jag kände mig snorpigg igår?! Jo jag gick till gymmet en och en halvtimme! Träna bröst och mage. Och svettades apa för jag hade 3 tröjor på mig och vårvärmen var ju som värst då. Skönt att svettas!

Och jag tror att mitt öra har släppt nu! Har vaknat, snytit mig och nu bubblar det till bara men det blir inte den lock-känslan. Så himla underbart! Kan jag ha gott samvete på onsdag när jag ska göra cykeltestet.  Bara för jag skrev detta nu så tycker jag inbilla mig att det känns lite i örat. Haha kalla mig inbillningssjuk!

Idag jobbar jag 7-16. Lite bättre än igår men det blir en lång dag i vårvärmen. Nästan så man hoppas på dåligt väder. Fast Johanna skall väl också kunna njuta av det fina vårvädret. Men det gjorde hon iochför sig massor igår. Men jag unnar henne allt bra. Sen efter jobbet idag har jag inte den blekaste om något. Min kärlek ska på kalas hos hennes mormor.

Nej nu vill jag inte blogga mer för idag.

7-13 16-21.30

Usch då är det dags att jobba hela helgen igen. Idag lördag är det delad tur. Skönt på ett sätt men verkligen inte på ett annat sätt. Jag försöker tänka positivt att det är lördag idag och jag har skött mig hela veckan så idag får jag synd-äta en massa! Redan nu till frukost blev det rostamackor och korvabröd. Ja jag vet att det låter konstigt men korvabröd är ju så gott! Får se vad jag kommer hinna trycka i mig idag. Förmodligen en hel del.

Är supder duper glad för min Johannas skull. Det nya jobbet verkade bara positivt. Bra personal, bra vårdtagare och en chef som vet sin roll. Hoppas nu att hon får massor av jobb där för vem vet vad det kan leda till en vacker dag?? Och apropå det, blir det vackert väder idag när jag jobbar typ hela tiden så blir jag deprimerad!

Jag träna igår! Så j-a skönt! Jag älskar att träna. Så är det och så kommer det nog vara för alltid hoppas jag. Men trots lite "lock-känsla" över mitt vänstra öra så gick det skapligt. Lite konstig träningsvärk fick jag direkt under passet men det är inte konstigt. Har ju inte tränat på 18 dagar!! Skam och vedervärdigt! Men först en piss förkylning en vecka drygt sen åker man på den förgrämmade öroninflammationen! Men jag provar inte matolje grejen längre. Tror inte det gör nytta. Så nu får öronen bli friska av sig själva.

Satans! Nu är tiden alldeles för mycket. Måste gå.

Tvättdag en vacker vårdag. Såklart!

Sovmorgon idag då jag är ledig. Så jäkla skönt! Vakna vid halv 10 tiden och det är ju bra eftersom jag skall ändå upp och tvätta. Typiskt karlgöra en vacker dag som denna. Men jag är grym på att tvätta så det gör mig inget. Ska senare till gymmet och se om jag kan svettas lite. örat har inte släppt helt, känns lite fortfarande. Men det struntar jag i! Måste få upp pulsen igen.

Sen måste jag hinna en liten stund av det vackra vädret idag! Johanna jobbar till halv 4 så vi får se vad som händer senare idag. Kanske lite grilla?? Gjorde vi i onsdes hos hennes mor men det kan man ju göra mer än en gång.

Johanna vann 150 riksdaler på bingon igår. Hon hade en rad men tyvärr fick hon dela det med en annan. Bättre lycka nästa gång! Ronnys Linda vann två gånger på raken, först fyra rader (med en annan), sen vann hon full bricka. Sammanlagt 1300. Kul när folk vinner men jag vill ju också vinna! Någongång iallafall.

Nej nu skall jag redan ner i stugan en näst sista gång tror jag.. Älskar min Johanna mest av allt!

Bingo i örat!

Tråk-torsdag idag! Inte något spännande brukar hända på dessa torsdagar. Men kanske det blir lite glädje besked idag, min kärlek skall på arbetsintervju idag så jag håller tummarna så det sjunger om det! Hoppas hoppas! Annars är det arbetsdag som vanligt, 7.15 till 15.45. Ett städ nu på förmiddagen. Och det är städ hos den tråkigaste damen som förföljer mig under hela städet. Pratar hela tiden men jag hör ju inget när jag dammsuger! Har jag förklarat men hon fortsätter prata. Jag gör mitt bästa för att svara.

Sen  när denna arbetsdag är slut idag så skall vi förmodligen med min käre mor och K till Tydinge camping för att låtsas vara PRO igen. Det var ju ganska kul förra veckan så vi kan nog offra oss ikväll igen.

Var på brandmansövning i tisdes, och hur kul var inte det!? Fick spela offer i en trafikolycka. Skulle bara ha ont i nacken och ryggen och inte våga röra mig. Det var skarp övning så de betedde sig precis som de skulle ha gjort om det var på riktigt för de blev betygsbedömda för en övningsledare var där också. De var jätteduktiga! Men jag kunde inte se mycket för dels nack-kragen var stel som tusan! Man kunde inte röra nacken ett dugg! Och sen när det skulle kapas tack och glasrutor skulle demoleras ja då drog de ett plast skynke över mig så jag inte kunde se något men det var för mitt eget bästa. Jag ska ju inte få glas splitter på mig och sånt. Hur intressant som helst!!! Jag toklängtar tills jag också får börja göra sånt här! Tiden kan inte gå tillräckligt fort!!

Ledig imorgon för jag skall jobba hela helgen (såklart). Då skall det tvättas och sen får vi se. Byta däck och tvätta bilen står på listan att göra.

Nej nu tycker jag att min förbaskade öroninflammation kan släppa helt!! Har provat droppa matolja i örat nu också men det kändes bara konstigt. Får prova inatt också. Är orolig att jag har haft för långt träningsuppehåll snart! Jag hatar det! Jag saknar gymmet så jag blir knäpp snart! Och cykeltestet skall ju göras på onsdag om 6 dagar. Måste ju hinna några pass innan dess.


RSS 2.0