Lillejul och Lördag

Fy satans nu vart det länge sen jag hade tid eller ork att skriva ett inlägg. Mycket att göra med flytt och allt annat som ska fixas och sånt. Plus att bilbatteriet hara varit stendött i några dagar så jag har mer eller mindre varit billös! Och alla som har bil vet ju hur jäkla jobbigt det är! Men nu är det på laddning i verkstaden så det ska vara bra imorgon julafton.
Ja idag är det lillejul och i min familj så firas det nästan mer än julafton. Hela släkten samlas och i år ska vi vara hos min kära syster som är tjock! Hon ska ju kalva den 16:e januari så hon gungar fram i köket. Och jag och min kärlek ska fira lillejul på varsitt håll, hon med sin familj och jag som sagt med min. Men imorgon har vi hela dagen för oss själva för sedan jobba kväll.. Inte så roligt men vi kände att vi kan offra oss. Vi har ju trots allt varandra. Och det är den bästa julklappen jag någonsin har fått!

Och gissa vilken idiot som i år igen ska in och handla lite klappar i sista minuten mitt bland allt jäkla folk i stan idag?! Jo Joakim Jävla Kristoffer Löfstedt!!!! Har fått låna mammas bil så jag har lite att göra. Plus att jag håller på att tvätta nu på morgonen. Gäller att utnyttja dygnets alla 24 timmar ibland. Men synd att maskinerna inte gick att starta förren 7 på morgonen.. Annars hade jag varit igång redan vid sex.

Flytten har gått jättebra och vi har fått det sjukt fint hemma! Trivs så jävla bra med både lägenheten och främst Johanna. Har bara tv-spelsrummet kvar men det är just nu avlastningsrummet fullt med tomma banankartonger och skit. Men ska försöka ta och fixa det en kväll nu i veckan för på lördag kommer ju lite folk på besök. Ska ha ett litet komaparty med Fia i spetsen! Och min kärlek måste ju också få lite hyss för sig..


det vanliga + några idioter...

Nu sitter jag för en gångs skull ensam hemma och har min kärlek på sitt arbete slitandes. Vet att hon gör det jättebra och att hon är omtyckt av nästan alla. Och mest av mig såklart! Och ja nu ska David sluta i januari för pågadrullen har äntligen kommit in på polishögskolan. Jävla as! Men han förtjänar det om någon. Tråkigt för mig dock. Ingen manlig på särlagården nu snart. Men det får mig att bli beslutsam att så fort vi har flyttat in i den nya lägenheten och kommit till ro så får jag dra i en växel igen och toksöka mitt elektrikerjobb! Vill ju så gärna bli elektriker. Tyvärr så måste jag vara lärling först men det kommer gå bra tror jag när jag väl får chansen en vacker dag.

Träningen går bra, väldigt bra. Tränar 4-5 dagar i veckan nu och har bra pump men min konditions träning går inte så bra just nu. Har lagt på mig 5 kg, kanske inte bara fett, men jag siktar in min konditionsträning nästa år med någon runda i stackedala i veckan minst. Och där försvinner David också men jag ska fan släpa med min lillebror till gymmet för jag måste ha sällskap av någon.

Nej nu saknar jag fan mina pukkon från block 1 och block 2!!! Nu måste vi verkligen dricka till det snart eller iallafall kaffe och ljugarsamtal!

Nu är det bara 5 dagar kvar ja tills flytten ska ske. Toklängtar! Äntligen ska jag få bo med någon som jag kan tänka mig en seriös framtid tillsmammans med och bara vara mig själv. Tråkigt att det finns idioter på vägen men det stärker oss bara! Jag vet vad jag vill helhjärtat nu och ska se till att det blir så.

Älskar dig mitt knas!

Tvättnisse nr1 som inte kan gå ordentligt

Tvättdag! Ja roligare kan man ha det egentligen men jag tycker fasiken om att få tvätta själv. Har alltid gjort det och kommer nog alltid vilja göra det. För då vet jag att det blir ordentligt gjort. Och kan bara klandra mig själv om det skulle mot all förmodan råka bli fel. Och det händer nog redan ikväll för det är ena jäkla mupp tvättmaskiner!! Dagens i-lands problem för Joakim Löfstedt.

Har en träningsfri dag idag och det känns i kroppen att det behövdes. Har varit tunga 4 dagar på gymmet i rad nu. Och jag är så nyfiken på om detta hära kreatinet ska verka så jag märker det. Men det är kanske därför jag har kunnat träna tungt i veckan?! Hade ett snorjobbigt ben-pass med David i söndes och jag kunde fan inte gå på kvällen redan men måndag och tisdag så övervägde jag ordentligt på att sjuka mig ifrån jobbet. Men nej man är ju plikttrogen ibland när det behövs! Det som var roligt var att även David halta så på jobbet börja de nog undra om vi var stjärtgossar eller något annat kul, sånt man får bjuda på när man går som om man vore rövknullad!  Men jag ska redan denna helg på ben träning igen för jag måste ju bygga upp dem till fotbolls säsongen som börjar för mig i Mars-Aprli någon gång.. Längtar så efter gräs doften och det unkna doften i omklädningsrummet på Huaröds IP! Skiter sig fotbollen så får jag väl fortsätta på gymmet och med min kärlek till Johanna. Och det är fan inte så dåligt det heller! (Nästan bättre faktiskt.)

Ja nu är det bara elva dagar tills vi ska bli sambosar på riktigt. Och det ska bli så förbaskat skönt rent ut sagt!
OCH tror ni inte att jag har världens underbaraste flickvän!!!!!! Häromdagen så ringde en telefon försäljare till henne angående hennes digitalbox, tror ni inte att denna underbara varelse vid namn Johanna Elofsson beställer hem Canal + bara för min skull!??!! Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka min tacksamhet för att hon är så otroligt snäll och vill bara folk väl och jag har den stora underbara turen att vara hennes pojkvän. Så nu är det premier leugue i helgen men Man United så klart!

"Du ska veta att jag tackar högra makter varje dag för att jag fick en andra chans. Jag släpper aldrig taget om dig nu. Älskar dig. Din Joakim"

RSS 2.0