söndag

Ja då är det söndag och klockan är ganska mycket men jag tänkte det vore ju skam om jag inte hinner med ens ett litet inlägg! Jobbar 7 till 16 idag. Ska försöka smita några minuter innan så jag hinner med att komma upp till Huaröd till kl 4. Då matchen börjar mot Fjälkestad. Tror och hoppas på att jag kommer få spela en halvlek om jag skärper mig. Och på hemmaplan med tryck på oss så mer än gärna! Min kärlek ska såklart också med. Hon ska ju hämta mig från jobbet.

Var lördags mys igår kväll med min kvinna och hennes lillebror som hälsa på oss. De hade hyrt en film, en shopoholics bekännelser, som var faktiskt rigtigt bra för att vara en tjejfilm. Men jag är väl lite smygtjej kanske??! Nej nu känner jag mig stressad... trevlig dag alla!

Min kärlek är i v 32 nu!

Seg i kroppen idag och det känns konstigt för jag träna ju inte igår! Var ju med mitt hjärta så gott som hela dagen och njöt av hennes sällskap (mage). Men visst, vi var ute och promenerade en lång sväng och var och såg på när hennes lillebror Adam träna fotboll. Efteråt blev det så klart att jag också sparka lite boll. Man kanske skulle satsa sig till Tollarps IF?! Nja det hade varit stort men jag vill börja med att kanske roffa åt mig en startplats i Huaröds IF. Sen kan vi diskutera desto mer.

Idag fredag, jobbar kort dag 7-15 till 13.00. Skönt. Och INGA städ idag! I onsdags fick jag ju ta en extra städ i 2 timmar på em för det var sjukt folk. Och det ogillar herr Joakim Löfstedt väldigt mycket! Städ och lönen är de främsta orsakerna till att jobba inom vården suger för mig. Men jag ska däremot på promenad med Tollarps lataste tant. Så förmodligen ingen promenad bara inköp. Haha! Ska inte klaga men vi får se hur det blir helt enkelt.

Direkt efter jobbet idag så blir det tvätt. Inte fullt så roligt men lika bra då tvättkorgen bara fylls varje dag mer och mer. Och i vårt hem så är det jag som ska tvätta! Så det blir ordentligt gjort! Fast min kärlek kan men jag är snäppet hetare. Haha! Älskar dig Johanna! Sen ikväll så blir det nåt som får hittas på, kanske en grillning då det är det godaste Johanna vet, ( Pommesen och såserna), och jag själv älskar grillat kött. Men vi får se hur dagen utvecklar sig. Idag måste jag dock en sväng inom gymmet! Har blivit mest fotboll denna vecka och konditions träning!

Jobbar i helgen så förmodligen blir det blogg då kanske! Delad på lördag och lång dag på söndag. Har bytt pass med en på jobbet så jag kan spela match efter jobbet på söndag. Ha en trevlig dag alla!

Onsdag=fotbollsträning

Satans jävla data idag! Så sjukt slö är den. Ett mirakel om jag hinner få ut dagens blogginlägg innan middags tid! Kanske bäst att inte skriva så mycket. Men men idag så är det jobb mellan 7.15 till 15.30. Inga städ men däremot handling och tvätt åt en gumma. Och det är bara småkul så denna arbetsdag blir nog (peppar peppar) inte så farlig. Sen efter dagens pass så är det hem och äta för att sedan börjar fotbollsträningen halv 7. Börjar tidigare numera då solen går ner tidigare och det blir mörkt så satans fort på landet! Men då har jag fullt upp idag igen iallafall.

Igår var jag på brandmansmöte. Först pratades det om elfara vid tex bränder, nedfallna ledningar och sånt. Säkerhetsavstånd som gäller och lågspänning och högspänning. Kände igen lite sen min utbildning på gymnasiet men det var inte mycket. Det inkluderade ett besök på tollarps elstation som ligger typ 100 meter ifrån stationen och där knastrade det om strömmen! Upp till 50 kV finns där! Men som brandman gör man inget vid fara om ingen människa är i fara mer än att ev vänta in expert (gubbe från e on) eller så ingriper man inte förrens strömmen är av. Men det är en lång historia att berätta allt det. Sen efter det så var det möte i branmansklubben. Visste knappt att det fanns en sådan men nu vet jag! Verka rysligt intressant då de hittar på en hel del. Tävlingar och någon aktivitet som alla är med på och massa sånt. Skulle eventuellt bli en kalender i år! Bara det! Halvnakna Deltidsbrandmän från tollarp! Jag vet att halva byn kommer sukta efter de kalendrarna! Haha!

Jisses vad klockan går fort när man har trögt internet! Ha en bra dag!

Tisdag 25 augusti

Å vad jag är sliten i kroppen idag! Och ändå fick jag nog bara spela sista 20-25 minuterna igår. Vi vann mot Bjärlöv med 1-6 efter varit grymt effektiva framåt. Sen byttes jag in. Haha! Hade ett kanonfriläge men jag blev nerrusad av deras målvakt precis innanför straffområdet men domaren dömde frispark utan kort eller något. IDIOT! Tänk om mitt målskytte hade kunnat få lossna lite med ett mål eller så. Suck! Men tokont i högerarmen fick jag efter en smäll av en i det fula laget BIF.

Men idag är det tisdag, jag jobbar från 7.15 till 15.30. En lång och tråkig dag men inget städ iallafall. Eller jo, jag har min gubbe som jag har varje vecka men han är kalas och jag sköter mitt så det känns alltid bra när man går därifrån. Så en städ har jag. Och ikväll tror jag att det är ett brandmansmöte om elbränder men jag måste få tag på brandmanschefen och höra om jag ska vara med. Men det ska jag säkert men jag vill ändå få det bekräftat. Så då har jag hela dagen bokad typ. Och gärna ett träningspass någon gång vill jag hinna med. Måste vara lite optimist!

Älskar min Johanna mest av allt. Önskar så att jag kunde avlastat dig lite nu när du bär på vårt kärleksbarn! Tycker så synd om dig ibland när du har ont men i slut längden kommer något gott av detta. Och det är något jag gud-in-i-helvete längtar så otroligt mycket efter! Du är mitt allt Johanna..

Måndag hela dagen!

Ja tyvärr är det redan måndag och dags för en ny arbetsvecka. Är inte riktigt sugen på det men som tur är idag så jobbar jag en kort dag. Slutar redan kl 1 och ska direkt bli upphämtad av Johanna för att åka in till stan. Vi ska på något möte med barnmorskan tror jag det var. Som tur är så håller gumman reda på allt det och säger till mig några dagar i förväg så jag vet om jag är ledig eller jobbar. Enda positiva med mitt jobb är att det brukar kunna gå att lösa att ta ledigt eller byta om jag skulle så vilja. Men idag så skulle vi inte vara där förrens kvart i 2 så vi hinner köra in i god tid. Bara jag slutar i tid.

Såg Zlatan på tv igår. För att vara endast andra matchen och inte riktigt i form än så tycker jag han gör en klart godkänd insats! Märks att han kommer trivas i Barcelona, för den fotbollen är riktigt fin och underhållande att titta på. Så jag får väl kapitulera och bli en riktig Barca nörd nu istället. Men Manchester United är för alltid laget i mitt hjärta! Men det är ett annat land och en annan liga. Bara dom slipper varandra i Champions Leugue!

Helgen startade lite tråkigt och man tyckte det var skit men sen kom det igång på lördagen och jag tokmyste med min kärlek och titta på film och myste ner oss med godis och gott att äta. Sen på söndagen fortsatte vi med vårt mys. Det hette att vi skulle tokstäda här hemma kliniskt rent men med det kom vi ingenstans. Ibland är det så mycket mer underbarare att bara njuta av varandras sällskap och bara skita i alla förpliktelser och hitta på bus! Älskar min Johanna så!

Ska spela match ikväll mot Bjärlöv. Eller rättare sagt, jag ska värma bänken och hjälpa vår målvakt med uppvärmningen. För mer än så blir det inte just nu för min del i laget. Men man ska aldrig sluta hoppas!

Nej nu vart klockan mycket så nu hinner jag inte mer!

Finally Fredag!

Sitter vid köksbordet och tittar ut. En himla skum fast fin färg på himmlen idag. Lite röd aktig. Ser skönt ut ute men så tittar jag på temperaturen som visar drygt 11 grader så inser jag att det blir tröja på mig när jag ska cykla till mina vårdtagare nu på morgonen. Jobbar kort dag idag, 7.15 till 13.00. Skönt som in i helvete! En städ på fm hos tanten som förfoljer mig när jag städar. Hon är vädigt pratglad eller rättare sagt, beklaga sig glad! Men jag är van vid att slå dövörat till så det löser sig alltid.

Johanna kidnappa hem Ronja igår. Så Johanna och Ronja hitta på en massa bus igår kväll och mötte upp mig blandannat när jag sluta jobbet. Sen när vi kom hem så kan jag berätta att fröken Löfstedt toksomna direkt! Hon är så söt så! Pratar hela tiden så där får man hänga med. Hon vakna bara en gång inatt (vad jag märkte) och var lite orolig så hon fick krypa upp mellan mig och Johanna. Av en säng som är 160 cm bred hade Johanna ca 80 cm, Ronja 40 cm och det kändes som om jag fick en 40 cm. Men min kärlek är ju gravid och stor så hon behöver sin plats, men Ronja som är så liten, att hon kan vifta och fäktas så när hon sover är sanslöst! Men hon sover ett litet tag till nu hoppas jag så båda damerna är utvilade för denna fredag.

Fotbollstränaren ringde igårkväll och undra om jag kan vara med på måndag mot Bjärlöv. Ville egentligen bara be honom flyga men då insåg jag att så här det kanske för alla någon gång. Klart jag ställer upp som avbytare som förhoppningsvis får spela mer än 10 sista minuterna. Vi får se helt enkelt.

Ska för övrigt ta träningsfritt idag för jag har dels tränat alla dagar i veckan och behöver vila kroppen en dag men vi måste in till stan och hitta en namn present till min senaste släkting Livius. Får se vad det blir till honom. Får ringa morbror Ronny och få vägbeskrivning tills imorgon också. Hittar inte i Yngsjö så det är en klar fördel. Sen vill jag fika med min Johanna. Bara mysa lite. Känner mig extremt myssugen och vill bara vara med henne.

Lite tandkräm på detta! Trevlig helg alla!


Min kärlek i vecka 30. Nu är vi i vecka 31. Snygga Huaröds shorts va??!

Glory Glory Man United! Äntligen onsdag!

Jaha, då var det onsdag morgon och jag ska jobba lång dag. Inget fel på det men jag hade så mycket hellre stannat kvar hemma och pussat på min Johanna. Men det kommer väl en tid för det också. Jag jobbar 7.15 till 15.30 med en städ nu på fm. En trevlig dam som håller sig undan när jag stormar fram med dammsugaren! Precis som det skall vara. Nu är semestrarna slut på jobbet så nu är alla ordinare tillbaka på jobbet så nu är det lite småtråkigt på Särlagården. Det är ju alla förvirrade sommarvikarierna som gör det småroligt att gå till jobbet. Men jag ska nog glädja mig själv.

Fotbollsmatch ikväll, Huaröd mot Sönnarslöv, som jag är petad ifrån truppen. Så vi får se om jag vill ens åka upp och se matchen. Tror jag skiter i det för jag blir bara irreterad. Men jag ska komma tillbaka i bra form till våren 2010! En vacker dag vill jag ha en startplats! Och Zlatan har premiär för sitt nya lag Barca ikväll och det är ett självklart måste att få se! Sen måste jag köpa en Zlatan tröja också med mitt nummer 9 som han delar med mig.

Och slutligen för idag så vill jag bara säga att jag älskar min Johanna mest av allt. Du betyder allt för mig och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. Du är mitt allt! Känns i hjärtat när jag hör dig, ser dig eller känner dig. En magisk känsla som inte går att beskriva och som jag aldrig känt förut! Älskar dig...


Tisdag 18/8

Usch vad länge sen det var jag skrev ett blogginlägg! Men ibland är man inte ett dugg sugen och jag och min kärlek har haft det fullt upp sista veckan. Iallafall om morgnarna kan jag tycka. Varit i Ullared och i helgen som var på Ikea i malmö på lördagen och Ikea i Älmhult på söndagen. Men nu ska det mesta vara fixat inför oktober. Möjligtvis lite smågrejer och så men vi får väl ha något att göra när den lilla huliganen kommer.

Jobba idag 7.15 till 14.30 med flyt i em. Är inte alls sugen på att gå upp till jobbet snart men det är inte för att jag inte vill. Är bara så jäkla stel i benen efter fotbollsträningen igår. Blev ett par idiotsparkar från mig och ett par sparkar på mig. Suck ja, fotbollen... Är petad inför onsdagens match mot sönnarslöv och det känns i hjärtat. Skulle kunna lägga av med fotbollen just nu som det känns som. Men det är väl bara att bita ihopa och kämpa lite hårdare och försöka gå ner dessa skengravidkilona! Premier luegue har iallafall börjat och om ca 2 veckor börjar den spanska ligan och den är ju högintressant numera speciellt med Zlatan i Barca.

Undra hur länge till man kan gå med shorts på jobbet?! Det är lite småkallt om morgnarna tycker jag. Men bara det blir sol idag så är jag nöjd. Nej nu är det dags att börja göra sig iordning.. Blä!!!!

Imorgon blir en kul dag på Gekås.

Skönt att det är tisdag idag, trots att mina ögonlock känns som två betongblock! Men i övrigt är kroppen pigg, trots fotbollsträningen igår kväll. Skönt att vara igång igen med fotbollen och jag måste säga att det gick hyfsat bra igår på träningen. Satte många bollar och var slö som en forward ska vara. Match på fredag mot Österslöv men då kan jag inte vara med, för då JOBBAR man! Men jag överlever nog.

Jobb idag mellan 7-15 till 14 tror jag om jag inte är helt vilse i pannkakan. Inga städ idag men tvätt hos en glad dam, socialt hos en tvärdement kärring som är folkilsk och inköp åt en sur kärring! Så man kan säga att mitt jobb är en aning varierande faktiskt. Men eftersom inget städ idag så känns det lite lättare i hjärtat att gå till Särlagården idag.

Imorgon är det onsdag och då ska jag och min kärlek åka till Gekås i Ullared! Wiiiieee! Jag siktar in mig på avfärd från Tollarp strax efter sex men jag har en underbar gravid kvinna här hemma som kanske inte nappar på den idén riktigt. Men hon ska få sova i bilen hur mycket hon vill. Jisses som jag längtar efter lite nya vita t-shirtar! För jag har ju knappt några hemma idag. Haha! Tur det är jag som tvättar. Oj, det är ju tvättkväll idag också. Så det skall hinnas med. Och jag måste förbereda bilen så man slipper imorgon bitti, tanka, fylla på spolarvätska, kolla oljan och såna roliga saker.

Nej om man skulle ta och snoka igenom några bloggar innan det är borsta tänderna dags och bege mig. Ha en trevlig dag alla! Och som du inte visste det redan, Jag älskar dig Elin Johanna Elofsson! Och huliganen du har i din mage!


måndag morgons huvud...

Jäkla internet! Har strulat nu 2 morgnar på raken och det är ju själve fan vad irreterad jag blir på det då! Jag har min morgonrutin innan jobbet att jag ska surfa och läsa nyheter och kolla facebook och eventuellt skriva blogg om jag hinner eller orkar. Men Strular internet så startar dagen istället med en irretation och det är inte fullt så lyckat. Men kanske jag fick fason på det nu.

Idag jobbar jag 7.15 till 15.30 med en städ hos min gubbe. Så det ska nog gå bra idag. Lite trött efter helgen då man jobba delad i lördags och 7 till 4 igår. Sen igår kväll åkte vi sent till lillebror i Huaröd för att hämta Johannas solglasögon som hon tvunget behövde. Då vart vi där och prata en liten stund om barn och massa skit! Bokstavligt talat. Johanna tycker det är mysigt i Huaröd och det kom som en chock! Synd att dom inte har en deltidsbrandkår. Haha! För då kanske jag hade kunnat överväga bo där. Nej spela boll för Huaröd räcker. Och det är ju träning ikväll! Men denna skengraviditet har tagit hårt på mig så jag kommer väl dö under uppvärmningen.

Och på onsdag så ska vi till Ullared. Jag är en liten nörd men jag tycker det skall bli kul. Efter mycket om och men så blir det bara jag och min kärlek som åker dit. Men det är nog lika bra det. Då kan vi stanna för kissepauser typ var och varannan mil! Så onsdag som jag egentligen skulle haft sovmorgon blir en ännu tidigare morgon då jag har sagt till Johanna att vi kan ju vara körda vid 6 tiden senast! Men vi får se, hon är inte så värst morgonpigg så det blir ett projekt.

Nej nu ska jag posta detta inlägget och hålla tummarna att internet inte strular längre. Älskar min Johanna mest i hela världen! Du och din mage är det bästa jag vet. Puss!

delad tur så klart...

Fy fan för att jobba delad tur idag! Inget jag ser överdrivet fram emot men som måste göras- Alltså först 7-13 sen hem och vila sen på det igen kl 16 till 21.30. Blä! Tur jag jobbar kväll med Madde för då flyter det alltid på bra. Peppar peppar ta i trä! Och nu är min flyttidsperiod över och en ny börjar på måndag och jag ligger plus minus noll nästan. Ska bli jäkligt roligt att jobba häcken av sig igen! Så nu är det dags att tacka ja till extra helger och sånt skit igen. Vad positiv jag låter??!

Får tänka på något roligare. Johannas mage växer sig större och större och är otroligt vacker att bara titta på. Visst känna efter sparkar eller slag är jätteskoj men bebisen i magen tycker redan om att kivas. Så fort jag närmar mig eller Johanna ber mig titta på magen så blir han/hon kolugn och gör inte en rörelse! Haha! Förgrämmade unge!! Men det är underbart att höra min kärlek prata rakt ut i luften och undra vad tusan sysslar du med??!! Då gör han/hon kullerbyttor eller drar längs magen med fot eller hand. Tycker jag låter superunderbart för då står allt bra till i magen.

Nej jag orkar nog inte skriva mer nu... Ska borsta tänderna strax för idag ska käften få jobba!

Torsdag 6:e Augusti

Då är det ärtsoppedagen idag, torsdag. Jobbar lång dag idag (7.15-15.30), känner mig inte riktigt fullt så motiverad som man kunde ha önskat. Har en städ på fm hos en tant som förföljer mig under tiden jag är där. Lite annorlunda men inte på ett alltid roligt sätt. Jobba kväll igår och det flöt på bra. Något larm och så men inga konstigheter, skönt när det flyter på bra. Äsch, nog snackat om tråk-jobbet!

Det börjar bli fullpackat på gymmet i Tollarp, Henrik (ägaren) har stoppat in fler maskiner och raggat upp fler kunder så ibland är där en 8-10 stycken och det är ju kul att det går bra. Dessutom bra för min träning för när där är folk så vill man inte framstå som en klenis och läger på lite mer vikt och tar i så min ådra i pannan sticker ut som en spegetti på ett platt papper! Tråkigt bara med att om kvällarna ibland kommer det in fjortisar och dom borde ha skjutits för länge sen!

Idag händer väl inget speciellt annars, Johannas mamma och lillebror ska åka på semester till Öland så vi blir kattvakt och då passar vi på att utnyttja hennes grill om det är fint väder och skall grilla och äta gott. Vi är båda förtjusta i grillning men på tredje våningen blir det inte så mycket av det. Så det ska bli mysigt. Får man vara lite manlig där och ta hand om sin kvinna och föda henne nu när hon bara växer och växer om magen. Apropå hennes mage, den är så fin så varje gång man ser henne med sin vackra mage så blir man så varm i hjärtat och tänker att där inne ligger vårt lilla mirakel och snart ska vi bli föräldrar. Något vi båda längtar så fruktansvärt mycket efter! Suck... Hoppas den sista tiden går lite fortare än de första sex månaderna.

Och helgen som kommer nu jobbar jag, delad på lördagen och lång dag på söndagen, så något blogginlägg lär det bli i helgen. Och sen nästa helg börjar premier leugue!!!! Glory Man United!! Nej lite kläder på kroppen innan man asar sig till sitt underbara jobb hade nog varit en fördel... Trevlig dag alla!

Äntligen jobbedags igen!

Å äntligen tisdag och dags att jobba igen! Faktiskt ska det bli lite skönt för nu har jag ju varit "långledig" två helger på raken. Men igår hade jag tagit ut komp för mitt hjärta behövde mig och jag ville ju följa med på besöket hos barnmorskan. Trot att det var glukostestet som Johanna klarade med bravur! Tyckte nästan att de två timmarna gick fort måste jag säga. Förmodligen sällskapets skull. Idag är det en kort arbetsdag till 13 bara men jag har en storstäd hela fm känns det som. Snäll dam men stort hus!

Annars har helgen flytit på, massor med mys med min kärlek och på söndagen ställde vi till med kalas för henne. Jag gjorde min favorit kanelbullar till henne för det är klart det skall finnas kanelbullar på ett kalas! Det blev väldigt lyckat! Nästan lika god som Johannas tårta blev det. Kalas ikväll igen för övrigt men det blir bara Johannas pappa och hennes farföräldrar samt min mor med K. Så lite fika bara...

Igår var jag på brandmansövning igen men med min tur så var det en tidsövning så för att inte fördärva för dem så stod jag bara och titta på och prata lite med dom hela tiden. Och självklart togs det tid att plocka ihopa det också. Så det var inte mycket jag gjorde igår kväll. Men det är tufft att stå i stället med armarna i kors dock! Haha! Fick ett gyllene tillfälle att åka ner till en av gubbarna som är lärare på Revinge där dom utbildar blivande brandmän och lära mig lite om rökdykningsutrustningen. Och eftersom jag ska gå den utbildningen i sept och det är en stor fördel att ha lite kunskaper så är det självklart man tackar ja till något sådant.  Ligger utanför Lund men det är det värt.

Lite tandkräm i munnen på detta....

RSS 2.0