Jonas fyller idag

Min lillebror blir ännu gamlare idag! 22 år gammal och med betoning på gammal. Skulle gentligen tagit med honom på en kött reasturante ikväll men då våran käre mor och några kmmer ikväll hem till honom så fick vi grusa de planeran och hälsa på honom ikväll istället. För imorgon så jobbar man tyvärr hela jäkla dagen!

Vi vart och skrev på kontraktet igår och den 15:e är dagen då det smäller! Toklängtar så mycket redan. Jag vet att det kommer bli så himla bra och att vi kommer få det så fint hemma hos Elofsson Löfstedt trots att vi småkivas om allt som tillhör inredning. Det kommer bli så bra ska du se hjärtat.

Nej nu ska jag strax till gymmet och plågas av David. Ryggen som gäller idag. Har även beställt en träningsdagbok som tydligen ska vara skitbra att ha. Har jag hört av den största killen på gymmet. Han har tränat stenhårt i 4 år och har grym fysik! Typ sådan jag vill ha så jag behöver bara träna hårt i 3 år så kanske jag har lagom. Om mitt DNA vill mig väl. Nej nu får jag försöka göra mig i ordning och kanske diska iallafall innan min kärlek kommer hem.

Hon är ju så underbar!

Tisdag kväll och min kärlek ligger i soffan och myser och tittar på desperat a hemmafruar. Hon är så vacker där hon ligger brevid mig. Älskar verkligen denna tös! Tror att detta är på riktigt, nu jävlar har jag hittat "henne"!

Har tränat lite innan idag med David och det känns mest i tricepsen idag, lite öm efter bröst, triceps passet. Var en sväng hos syrran och prata lite träning med Royne och lillebror, de ska nog försöka ge det ett ärligt försök sen efter nyår. Låter som en toppenidé tycker jag.

Var en sväng på banken idag också så nu är lite bekymmer ur världen.  Känns kalas! Och imorgon släpps Mamma mia officiellt och då är det meningen att jag ska köpa den till min underbara flickvän. Fast hon får vänta någon dag till bara..

Lillebror fyller sören år på fredag också! Ska kanske firas på något sätt. Trots det bara är 22 år gammal han blir. Trots det tvåbarnsfar och gift! Där ligger man i lä.. Förhoppningsvis inte så länge till.

Söndag

Söndag idag och lång arbetsdag imorgon och känner redan av den. Störigt att jag tänker så men jag har iallafall hela kvällen med Johanna idag och hon har lite skolarbete att sköta men är hon duktig så får jag ge henne en belöning. Och belöningar är ju aldrig fel.

Vi passa mitt brorsbarn Ronja över natten till idag, hon är ju världens sötaste! Trots att hon kladdar för tio barn och äter godis för trettio! Men det var ju lördag och då fick vi äta onyttigt tillsammans. Såg på disneyfilm vildjuren och den var ju bra! Som vanligt är teckand film från disney nästan alltid bra men det kan ju tyckas vara lite pinsamt men men. Så vi mös alla tre i soffan under täcket och åt gott. Sen skulle Johanna natta Ronja i sängen vid 9 och tror ni inte att hon somna då också!!? Himla kul lördag kväll för mig men jag tittade på tv och ät chokladpudding. Sen att de två ockuperade en hel 1.80 säng är ju bara gulligt men inte när man ska försöka krypa ner mellan dem är det mindre gulligt.

Och när man vaknar och tror att man har toksvettats för det rinner på ryggen och inser att det lilla monstret har kissat igenom blöjan är det inte lika kul. Men hon är så dundersöt så man kan ju inte något annat än le. Är ju inga värdsliga ting.

Imorgon ska jag till banken igen och ordna med lite viktiga saker. Och snart är det bara tre veckor kvar! Har införskaffat soffa som är toksnygg och som både jag och Johanna gilla! Annars har vi väldigt olika smak men vi får ju kompromissa lite så ska det nog gå. Bara vi har varandra.

Lägenhet i Tollarp

Ja detta var ju en alldeles underbar dag till slut. Vi fick lägenhetn i Tollarp på Betaniavägen! En trea! Det kommer bli så underbart att få dela bostad med min kärlek. Längtar som en tok redan!

Och gymmet går skitbra på H2o! Fick skitbra pump i bicepsen igår och bra tryck i triceps idag. Känns som david har lärt mig väl. Kan ibland tycka att gymmet är lite väl litet men med lite fantasi så klarar man en massa övningar med fria vikter och det är ju bra på sitt sätt. På fredag får jag väl de roliga pillerna från gymgrossisten så jag får lite bättre ork förhoppningsvis. Ska på banken sen på fredag och fixa lite med papper och sånt viktigt så jag kan få rätt mot rättsväsendet för en gångs skull.

Och överst på inköpslistan över saker som behövs till lägenheten är faktiskt ett köksbord med fyra stolar. Men först får det ju lösa sig med inflyttningsdatum och såna små detaljer... Viktigast är att vi är tillsammans nu iallafall. På riktigt!

Tollarp och åter Tollarp...

Sitter och tittar lite på fotbollsgalan nu ikväll och blev tvingad av min kärlek att skriva blogg. Och som vilken toffelhjälte som helst så är det ju klart att jag måste lyda. Vi hoppas på att vi ska få besked på onsdag förmiddag om en viss lägenhet i Tollarp. En trea som är rätt så fin faktiskt. Så vi får väl se om det går vägen.

Nu har jag faktiskt blivit medlem på h2o gym i Tollarp så nu måste jag ju få lägenhet också. Och där har jag börjat träna med David på mitt jobb. En riktigt trevlig kille som är en tränings freak utan dess like!! Precis vad jag behöver. Jag trodde jag hade skaplig koll på styrketräning och dess träning men har ligger ärligt flera år framför mig och det är ju bara till fördel för mig för han har tålamod att förklara allt rejält för mig. Idag tex har jag träningsvärk i brösten så man undrar om man är man egentligen. Ska in på gymgrossisten sen och beställa lite kuliga piller så jag kan förutom kost och träning satsa seriöst mot att bli stor.

Skulle tittat på skräckis ikväll men min kärlek palla inte trycket så gentleman som man är så stängde man av filmen och var lite social istället. Men det är inte hela världen. Jag överlever nog.

Ja min kärlek är en otrolig flicka med hett humör. Nästan så man blir till sig i hela kroppen bara på grund av det.  Tur att hon sansa sig lite idag iallafall. Jag fixar biffen nog efterallt ska du se mitt hjärta. Jag har ju dig iallafall.

Punkt punkt punkt.


Två dagars händelser...

Då var denna fredag till ända.. vad har jag gjort idag då?? hmmm... jag köpte en ny mobil igår iallafall! Alltid något kul i dessa tider. En SonyEricsson c905. Ni vet den som är på tv reklamen just nu med alla fotografier. Ska bli spännande två år nu med denna mobil.

Och idag har jag sören bara jobbat. Men efter det idag så hängde jag med David till h2o gymmet i Tollarp. Han visa mig grejer som jag har tydligen blivit fel inlärd eller lurad. Men han gav mig lite tips och så. Så nu ska jag sören börja träna i Tollarp också! Eller sen blir det nog bara tollarps gym. Litet men bra! Och betydligt billigare än att köra in till stan för att träna bara...

Vi var och titta förresten på en lägenhet igår också. Mitt i hålan. En trea som var stor och fin! Men vi är nummer två som sökande så vi får se helt enkelt. Men vi håller tummarna!

Det känns hur naturligt som helst att vi kommer ta detta steg tillsammans så här pass. Jag tycker du har smält in så perfekt i mitt liv så jag kräver att vi ska vara tillsammans 24 timmar 7 dagar i veckan 52 veckor om året!!!
Älskar dig Elin Johanna Elofsson!

Ledig dag och gröt i halsen

Vilken piss start på denna dag! Både jag och Johanna vakna med gröt i halsen fast hennes var värre än mitt. Tyckte så synd om henne så jag fick pussa på henne massor! Det blev lite bättre senare på dagen så då bestämde vi oss för att göra stan! Sagt och gjort så vi satte kurs och jag gjorde ett första stopp onoff, ÄNTLIGEN blev det Gears of War 2!!!! Så egentligen tycker jag resten som hände i stan var lite ointressant för jag brådskade en aning hem för jag ville ju lira lite! men för att summera det kort, sallad på trendie, snabb sväng på stan, och en snabbvisit till den där choklad affären så jag fick lyxa till det med min kärlek och lite praliner till henne.

Sen blev en rivstart på 4 timmars spelande!!! Johanna var ju ändå på gymnastiken så jag tyckte jag kunde passa på när hon var iväg och jag var ensam... Sen blev det lite ändå trots att hon var hemma. Spelet är ju sjukt bra!

Sån himla tur jag har träffat dig, älskar att du är det sista jag ser och pussar när jag somnar och att du är det första jag ser när jag vaknar. Och även den första jag pussar på. Du gör mig pusstokig!

Nu på kvällen mår vi faktiskt lite bättre men det känns lite fortfarande...
Nej nu ska jag kivas med min tvättvikerska! (Även min underbaraste kärlek på denna jord)


Helgen i nacken

Nu är helgen förbi och jag kan summera den med att det blev ju en riktigt kul helg trots att jag jobbade. Visst jag var ledig i söndes förmiddag men ändå. På fest hos Jonas och Tezz på lördag kvällen och trots att fule-Tezz lura i mig en fulvodka snaps så blev det en lagon kulig kväll. Morbror Ronny kom lite senare och han är som sagt min och Jonas idol så det blev skit skoj! Och min Johanna var så vacker.. En dag så ska jag bli klok på hur man lägger in bilder här så ni får se vad jag menar...

Min mobil har börjat få frispel, skärmen blir helvit med jämna mellanrum och för varje sms jag får så måste jag starta om hela telefonen. Piss skit bajs telefon! Men som tur är så ska jag i dagarna skaffa en ny mobil. Kanske redan imorgon.

Jobbar kväll idag och visst är det lite tråkigt när jag hellre hade varit med min kärlek men hon ska ändå bara plugga ikväll och jag hade ändå bara varit kelsjuk. Så jag får kela imorgon istället när jag är ledig och hon går i skola till 12. Sen har vi hela dagen på oss! Nej nu ska jag göra mig iordning för jag ska hinna med gymmet innan halv 4... Och jag är ju en 2 timmars kille på gymmet. haha!

Chokladpudding och Kärleken

Nu sitter jag en liten stund på jobbet för jag ligger ju bra till med tiden och så går jag förbi vår matsal. Skulle fan inte gjort det.. Chokladpudding till efterätt idag, och minns jag inte fel så hade Johanna ätit det innan idag. Så sagt o gjort, det sluta med att jag sluka i mig en bamse portion pudding (man är ju omtyckt av kökspersonalen)! Så nu mår jag illa istället... Jobbar denn helg också men ska ikväll ha det trevligt med min kärlek och min bror med bihang. Så jag passa på att ta ledigt imorgon bitti och tar en förmiddag nästa helg istället.

Varje stund jag är ifrån min kärlek så skriker hela min kropp efter dig! Har aldrig blivit så här känslomässig med någon förut. Hoppas så innerligt att vår framtid blir minst lika bra som tiden som varit än så länge för då ligger den vid våra fötter och kan bli hur bra som helst mitt hjärta.

- Jag måste nog köpa ett av tidernas bästa spel nu i veckan, "Gears of War 2". det kliar något hemskt i mina tummar efter det!

Ny blogg och Johanna

Det heter väl som så att jag skulle skaffa en ny och snyggare blogg men jag begriper då rakt ingenting!  Så än så länge nöjer jag mig med att skriva blogg igen. Men det är inte så ofta jag får tillfällen att skriva så jag passar på när jag orkar och kan.

Mitt nya liv för alla er som någerlunda känner till mig eller bara har hört något om mig , inkluderar numera sen en månad och lite till min stora kärlek Johanna. En väldigt annorlunda tjej med hett temprament! Men det är precis vad jag behöver. Jag är ju själv lite speciell så jag vet att man måste vara lite knäpp för att stå ut med mig och det har jag äntligen hittat en tösa bit som är minst lika bengalo som mig! ( Ett plus är också att hon är det finaste jag lagt ögonen på)

Idag torsdag har jag tränat på tivolibadet och det kändes kalas! Men att de har skaffat ett säkerhetssystem där på gymmet som känns som en amerikansk gangster skola är lite överdrivet men det var nästan tufft först, tills den börja pipa för jag sprang förbi för snabbt! Annars har jag småslöat till med träningen på sistone men jag tror det blir bättre snart då jag kanske hittar min borg. Fast jag funderar skarpt på att byta gym till Tollarp. Lite mindre (ganska mycket), men närmre min kärlek så jag får spendera desto mera tid med henne.

nej nu ska jag pryla henne i lite klassisk Nes för det var precis vad hennes bror gjorde med mig innan ikväll.

RSS 2.0