Fredagsmys

Fy fanken! Jag är fortfarande mätt från igår.  Det var ju min Johannas födelsedag igår. Så när man kom hem från jobbet så fick man en halv subway macka. Den försvann lika fort som jag såg den. Och sen hade Sandra bjudit hem oss till henne för att äta paj. Vem säger nej till något sådant??! Sagt och gjort så gick det ett par timmar och under den tiden blev det paj, kakor och glass. Fanken vad mat är gott. Eller rättare sagt, onyttig mat är gott. Sen så ville jag bjuda ut hjärtat till middag och då blev det Rose Garden i Kristianstad. Jätte mysigt och vi tog buffén där då vi hade lite beslutsångest och jag såg framför mig hur mycket jag kunde äta. Men fy bubblans vad mätt jag blev! 2 tokstora portioner och en stor portion gräddglass. Jag rulla ut från Rose Garden kan jag meddela. Sen blev det en sväng inom hemmakväll för tre filmer och sen raka vägen hem. Jag hoppas innerligt att tösen min är nöjd med sin födelsedag! Hon betyder allt för mig!


Bara min! Och snart Lill-Zlatans förstås!

                         
Sandras "hemmagjorda" paj.    Thomas glass var god!             Ris är för tramsar!

Och vad bjuder fredagne på då? Inget speciellt. Både jag och Johanna jobbar och jag slutar redan kl 13 idag! Skönt som fanken! Och ingen städ! Bara inköp och promenad. Hoppas jag får lånebilen idag på fm. Jobbet har en Saab 95 som säger vrrrrrrrrrrrrrrrrrooom! Kul bil helt enkelt. Sen ett pass på gymmet en sväng hade varit super också. Det har ätits en hel del sista veckan och söndag är sista dagen. (Johannas kalas). Sen är det bloody serious igen! Men huvudsaken är att vi får en fredagsmys ikväll... Trevlig helg alla!


Funderar att döpa om bloggen till " En matoholics bekännelser"

Torsdag 30/7 (JE:s födelsedag)

Annars idag?? Jo jag jobbar såklart hela dagen, 7.15 till 15.30. Med gruppmöte i eftermiddag så då lär jag somna till. Så himla tråkigt är det. Längtar redan hem gör jag. Så man kan fira sin födelsedagsgris. Och en tråkig städ har jag idag på morgonen också. Suck. Ibland är det så tråkigt att gå till jobbet.

Ja eftersom det är min kärleks födelsedag så lär det nog bli lite onyttigt som skall ätas idag. Men hon skulle inte ha kalas förren till helgen. Men äta gott när man fyller är ju ett måste! Tycker jag. Så vi får nog sticka ut och äta där jag vet att hon kan äta sig tokmätt! Bara hon får sin coca cola så hon väl nöjd...

Träningsvärken i vaderna har inte lagt sig än. Tur jag träna ryggen igår som är min favorit, och kunde svettas bort säkert fem kilo! Det var ju varmt och lite kvavt igår! Underbart att träna då. Känns som man har sprungit tre mil men själva verket bara knytit skorna.

Nej tänderna kallar och sen en långsam promenad mot kolgruvan.....

Johannas födelsedag!

Idag är det en speciell dag. För idag så fyller min kärlek Elin Johanna Elofsson nämligen år! Hon blir 21 år gammal. Inte alls så farlig ålder men ni vet hur kvinnor är. Jag har bara haft lyckan att få dela lite mindre än ett år med henne men hon är överlägset det bästa som har hänt mig. Vild, vacker och väldigt snäll. Och hon är bara min. Tyvärr så kan jag inte väcka henne med frukost på sängen. Eller jo, om hon sover till närmre elva idag så kan jag.(Vilket är fullt möjligt.) Men hennes lillebror sover över och han är morgonpigg så Johanna lär snart vakna. Så idag får vi se vad vi ska hitta på med min tös! Hoppas hon får en super duper bra dag!! Älskar dig mest av allt Johanna!


Den vackraste kvinnan i världen!


Egentligen har hon redan fått en födelsepresent!

Onsdag, tråkonsdag!!

Onsdag idag och inget speciellt med denna dag. Mer än att det är bara en dag kvar tills mitt hjärta fyller år! Hon fyller 21 och det ska kanske inte firas i tre dagar men det är sista gången vi fyller år ensamma. Nästa år så har vi en liten. Vi ska dessutom ha ett kalas för Johanna på söndag med hennes familj. Så det blir väl bara jag och hjärtat imorgon. Får se vad jag ska hitta på till min tös. Måste ju visa hur lycklig jag är med henne, hon är mitt allt och det finns ingen som kan hantera mig bättre än vad hon gör. Älskar henne så mycket!

Idag jobbar jag lång dag, 7.15 till 15.30. Har inget städ vad jag vet men lite inköp och såna tråkiga grejer. Och så ska jag köra in bilen som jag är ansvarig för till bilcity och lämna in den för service. Behövs tydligen. Men då går lite tid iallafall. Och än så länge denne sommar så har ingen på Tollarps sidan dött. Eller överhuvudtaget på särlagården vad jag vet. Brukar alltid hända något dödsfall varje sommar under semestrarna, men icke i år. Bara 2 veckor kvar så mycket kan hända.

Missade fotbollsträningen igår för jag jobba kväll och det är väldigt irreterande! Men jag var på gymmet iallafall och har idag en sjuk träningsvärk i vaderna! Blev ganska tungt för just vaderna igår. Men skulle behöva öka förbränningen på träningarna just nu. Ska också nu till höst göra nya test med brandkåren så jag måste hålla igång. Fast jag är i hyfsad form trots min sken-graviditet! 7 kg har det blivit än så länge! Haha

Nej borsta tänderna var det jag skulle göra.. Trevlig dag alla!


Världens vackraste! Och hon är snart 21!


*suck* så snygg!

Tisdagen efter en långledighet

Då var min långledighet (3 dagar) äntligen avklarad! Ska på och jobba nu i em för att jobba em+kväll. Skönt att komma igång igen men samtidigt inte. Men jag fixar nog biffen. Har en relativt lugn vecka framför mig och har veckans höjdpunkt på torsdag då min kärlek fyller år. Får se vad vi hittar på då.

För att summera helgen lite, i lördags så kom mina gamla lumparpolare. Vi vart endast fem stycken men vi hade sjukt mycket minnen att prata igenom! Och jag tycker det är ganska kul att få höra att jag har varit riktigt "risig". Men den tiden så sket jag i det mesta och gjorde endast precis vad som behövdes för att klara av jobbet. Knappt godkänd med andra ord. Men jisses vilka grejer som hände egentligen under det knappa året. Och så mycket jag hade glömt men som jag blev upplyst om igen! Förträngningsmekaniken i hjärnan kanske?? Vi drack lite öl och någon snaps men sen satt vi uppe och prata till natten kom. Sen sov alla över men stack ganska tidigt på söndagen. Tråkigt att det gick över så fort men det kändes som vi behöver två dagar vid våra återträffar. En dag att prata minnen och en andra till att festa lite!

Sen på söndagen vart det mycket mys med min kärlek. Hade behövt hjälpa min lillebror med att flytta då han är en Huarödsbo numera men vi hade planer på att åka iväg till Ikea. Men det sket sig. Så Johanna blev klippt och jag städade upp efter lumparfesten. Inte för att det var så farligt men ändå.

Igår måndag så hade vi bestämt oss för att åka till Helsingör sen en tid tillbaka och det gjorde vi. Jag, Johanna, Johannas mamma och lillebror Adam satte oss i bilen och körde till Helsingborg och sen åkte båt över till danmark. Och efter min lumparfest så vart jag helt båtskadad så jag skulle ida båtar men där kom tamejfan inte något fartyg mer än en fiskebåt eller två! Var någon troligen torrlastare i horisonten men ändå! Vi gick och mös på gatorna i Helsingör, gick i affärer och handla egentligen inte något speciellt men jag fick med mig två flaskor sprit hem iallafall! Alltid bra att ha. Men det var en kvalites dag även om vädret inte var hundra.


Johanna, Adam och Susanne


Jag och min kärlek.

Nej nu ska jag till gymmet för sen ska jag börja jobba vid halv två tiden.. Ha det bra alla!

Fredagen är lång

Undra hur denna dag skall bli. Är ganska så trött i ögonlocken men tyvärr så vet jag att jag komme piggna till rejält snart då jag beger mig till jobbet. Trots att det är en lång tråkig dag idag med en städ nu på fm. 7.15 till 15.30 är det som gäller idag. Hoppas på en lugn och larmfri dag. Så är jag nöjd.

Var igår i Hässleholm och hämta ut vårt barnvagnspaket med bussfrakt. Därför fick vi hämta det ända i Hässleholm. Svor först men va fan, en utflykt är aldrig fel! Och direkt när vi kom hem så hade jag ett stycke gravid flickvän som slet upp paketet och ställde allt i ordning. Först var vi lite skeptiska, (innan vi visste hur allt fungera) men sen efter vi varit hos min lillebror och hans fru samt två töser så fick vi mera kläm och insåg att den är riktigt praktisk. Så den är en keeper! Luktar gott gör den. Riktigt ny gummidoft!

Efter vårt besök hos lillebror så körde vi en sväng bortom Johannas mamma och visa vagnen och Johanna blev färgad och klippt. Jag hitta på hyss med hennes lillebror och det känns alltid bra att bidra med något bra till dagens ungdomar.  Nu har jag lärt han hur man slår på folks armar och nerver! Åt jäkligt goda dumlekakor där samt stuvade makaroner. Har blivit en del syndamat denna vecka men det är en vecka på sommaren och en på vintern som jag slarvar. Annars blir det så drygt och jag är ju tyvärr väldigt glad i mat.

Nu får jag väl snoka lite i några bloggar. Ha det bra alla så hörs vi nästa vecka och då ska jag berätta om min lumparfest som äger rum imorgon lördag. Hej svejs!

Tosselilla igår, Hässleholm idag

Är lite småtrött i kroppen idag. Tror med all sannolikhet att det är för att vi var i Tosselilla igår hela dagen. Var där med Johanna och hennes mamma, lillebror och deras bekanta. Och eftersom alla (3) barnen skulle klättre och hoppa på allt så var ju jag också tvungen. Och jisses så svett jag blev redan efter ett par hundra meter in på området! Men fy vad skoj jag hade det! Stackars Johanna kunde inte göra så speciellt mycket eftersom hon har en kanonkula ivägen! Men jag och ungarna åkte vilda musen, radiobilar, badade och åkte med matta i en 130 meter lång vattenrutchebana. Fy vad det gick undan! Men så roligt det var. Och Adam fuskade i go-cart för han klämde mig in i skyddsvallen när jag skulle köras om honom men jämt var det och fort gick det inte! När vårt barn eller våra barn är några år så ska vi dit med dom och härja loss rejält!


En aning för liten bil men ner skulle röven och sen var det bara att tuta och köra!


Det var skitsvårt att hoppa ordentligt! Men till slut fick jag kläm på det! Jobbigt för benen!


Denna var värre än ett halvt gympass! Men Adam trilskades med mig.

 
Johanna kela med kanin medans muppen i bakgrunden störar sig!


Efter en lång väntan fick vi äntligen åka Vilde musen!


Duktigt intrasslad men jag kom upp till toppen efter ett tag! Såklart! Fick bara slänga bort några ungar på vägen.

Idag är det jobb mellan 7.15 till  13.30. Ska ha två städ idag så jag har oömma kläder på mig och tackar högra makter att det är dimmigt och förhoppningsvis kommer bli lagom kallt ute idag. Men det ska nog gå fort. Sen ska jag och hjärtat en sväng till Hässleholm och göra en sak. Sen måste vi packa ur vårt tillfälliga gästrum för lördagen. Då kommer 4 lumparpolare hem till mig och då skall det drickas grogg och pratas minnen!

Nu ska mitt hjärta hinna sitta lite vid datorn så skall jag få skjuts idag till jobbet. Hon betyder allt för mig. Trevlig dag alla!

tidsbrist

Tisdag morgon och egentligen skulle jag varit ledig men jag tar min onsdagsjobb idag istället och är ledig imorgon. Vi har tänkt att åka till Tosselilla med Johannas familj och några bekanta och leka loss lite. Hoppas innerligt att vädret håller sig på vår sida! Men bada skall det i vilket fall som helst. Och ikväll är det Harry Potter filmen som gäller! Äntligen säger jag! Film ska upplevas på bio när det är såna fantastisk underhållande filmer med effekter i filmen och en otroligt bra historia. Jag är lite av en Harry Potter nörd men en stolt sådan! Johanna jobbar länge så det ska bli kul att se om hon klarar sig från att nicka till. Filmen är ju 2,5 timme lång...

Jag jobbar relativt kort dag idag. 7.15 till 14.15. ganska okej enligt mig trots ett städ nu på fm men någon skall hjälpa mig för det var något med damen jag skall städa hos. Då går det lite snabbare och jag kan stressa upp mig så går det racerfort!

Hoppas Zlatan affären blir klar snart! Vill ju veta om jag ska köpa en tröja nummer 9 med Barca. Och jag såg igår att den 15:e aug börjar Engelska ligan och som jag längtar! Alltid bra matcher med storlagen och nu har City gjort ett par intressanta nyförvarv. Och spanska ligan är egentligen inte intressant mer än Reals och Bracas matcher. Men där har tv4 sport och plus några matcher så det ska bli kul att följa.

Helvete! Klockan tokmycket! Hej svejs! Älskar min Johanna mest av allt!

Lördag 18/7 lång dag...

Äntligen lördag! Av flera skäl men mest att idag ska det ätas är nog den roligaste orsaken. Idag har jag och min kärlek sådan förbaskad tur igen! Jag jobbar 7-16 och Johanna jobbar till 8 ikväll så det blir tyvärr lite ensam tid idag. Tror inte att jag ska träna idag heller. Är lite småtrött i kroppen så det blir nog mest godis och glass idag.

Tråkigt väder som fan ute! Tokregnar och vräker ner, fast bara för det så lugna det ner sig nu. Åskade en hel del inatt också och det är bland det mysigaste jag vet. Sova brevid den man älskar då är underbart!

Usch ja, jobba lång dag idag och visst, det är inte speciellt jobbigt men det är nog bara jag som är ordinare resten är glada vikarier. Och Där finns tyvärr en som är lika bra inom hemtjänsten som en anorektiker är som kock! Helt jävla ute och cyklar med andra ord! Men det är bara att bita ihopa och göra det bästa av situationen!

Zlatan till Barcelona!? Lite småintressant om affären går igenom eftersom jag är en trogen United fan men Zlatan är min store favorit spelare och Barca slog United i CL finalen för två månader sen. Men kommer det bli så att Zlatan ska ha tröja nummer nio så måste Joakim ha en tröja med detta!

Hoppas denna dag går fort för jag känner redan nu abstinens efter min kärlek! Dags att borsta gaddarna...

Fredagssnabbis!

Usch klockan är mycket idag innan  jag påbörja denna blogg idag så jag hinner inte med så mycket idag. Jobbar iallafall kort dag och slutar redan kl 1. Tråkiga är att då börja Johanna sitt pass idag! Men jag ska förmodligen hjälpa en kompis som ska kanske köpa en bil idag och behöver hjälp med körandet. Så då har jag något att hitta på en stund. Sen måste det bli en sväng till gymmet idag! Jobbar ju hela helgen och då lär det inte bli ett enda gympass! Skönt är det att ha kommit upp i antal gympass igen men det är ju för att fotbollsträningen har uppehåll hela juli.

Väldigt snorskönt att äntligen ha fått tillbaka sin mobil från lagning på telenor. Tydligen hade den varit klar ett tag men verkstaden glömt att skicka sms till mig om att den var redo att hämtas. Irreterande!

Harry Potter på tisdag!!!

Nej nu ska jag göra lite innan jobbet drar igång! Älskar min Johanna mest av allt!

Mitt i Juli

Nu är snart halva veckan gången känns det som men så kom jag precis på att jag jobbar ju hela helgen också. Så himla tråkigt men jag är bra på att bita ihopa och göra mitt jobb ändå. Jobbar till halv 4 idag och jag tror jag ska ha en kille som går brevid mig hela dagen, stackars honom! Jag ska lära honom allt jag kan! Så vi är väl klara till fm-kaffet...

Igår var en händelselös dag, träna lite och laga middag till mitt hjärta tills hon kom hem sen slöa lite framför tv:n. Är lite tråkigt om kvällarna ibland men vad tusan man kan inte hitta på något varje dag. Synd att man inte har vädret att skylla på. Idag så har jag inte den blekaste vad som händer, Johanna slutar kl 2 idag och jag halv 4 som sagt. Och Kiviks marknad stänger tidigare idag så vi kanske riktar in oss på Sjöbomarknad istället för där har jag inte varit på väldigt många år. Men numera är det ju så att har du varit på en marknad så har du varit på alla. Men vi får se. Vi är bägge lediga imorgon torsdag iallafall och då blir det mys. Kanske en sväng inom åhus...

Snart bara en vecka kvar tills min muppiga lumparpolare kommer! Helt sjukt att jag mucka för lite över 6 år sen! Ska bli hur kul som helst iallafall och ljuga lite och prata gamla minnen är ju aldrig fel.

Sen på onsdag nästa vecka så ska jag och min kärlek och hennes familj till Tosselilla där jag inte har varit sen jag var liten. Hoppas jag inte är för stor nu så jag kan leka av mig lite! Vädret får man hoppas på en hel del också!

Tänderna kallar!..


Jag och min småtjocka stora kärlek!

jisses och ingen säger något!!??

Haha vilken morgon! Kan börja tacka Sandra för att du upplyste mig om bilden igår var nog ingen höjdare att ha på sin blogg! Men gjort är gjort och nu kan jag bara skratta åt det. Nästa gång ska jag förhandsgranska bilderna en aning nogare om jag säger som så!

Nu kommer jag gå omkring med ett leende hela dagen för en aning pinsamt är det så hoppas jag inte har haft så många som har läst min blogg för en gång skull. Men men nu ska jag släppa det! Synd alla er som missa det eller fy bubblans för alla er som såg det och inte sa något!!!

Jobbar lång dag idag. Till hela halv 4! En städ nu på fm men det är min gamle gubbe så det ska nog inte vara någon fara. Som sagt nu på sommaren med alla stukade vikarier så går tiden fortare och speciellt nu när där är en hel dröse med killar på hemtjänsten! Sen jobbar hjärtat mitt till 8 ikväll så vi missar lite varandra där men det är väl då jag får gå till gymmet utan dåligt samvete! Usch klockan är pissmycket redan nu! Bara för att datorn tokstrula imorse direkt!

Ja några nya bilder vågar jag inte sätta in.. Än! :-) Haha haha!

1+1=3 (snart)

Äntligen måndag igen! Ny arbbetsvecka som tar sin start och kommer sluta med att jag ska jobba hela helgen. Underbart! Fast idag jobbar jag endast en kort dag, slutar redan vid ett. Så jag har lite tid att göra något av denna dag.

Har annars haft en lugn helg, var i fredags inne i stan och lyssna på Danne Stråhed och några låtar med Smens Baglomma. Lite ösig musik men vi ville bara lyssna lite och så klart äta lite. Känns som alla marknader och kristianstaddagarna är till för att äta. Nu har ju subways öppnat igen och mest glad över det är nog Johanna. Men de har en trevlig ägare som satt och prata med oss ett bra tag i fredags. Sen på lördagen blev det en sväng med min kärlek och hennes mormor till degeberga marknad och jag hade fanken glömt att det var så pass stort! Där fick jag min efterlängtade jättesnäcka!! Kanelbullar är det absolut godaste som finns! mmmm. Men så klart, vi köpte inget utan slösa alla pengar på mat och godis. Men det är ju sommar bara en gång om året!

Sen på söndagen jobba Johanna typ hela dagen så jag hade en snortråkig söndag. Var på gymmet och städa och såg på film. Det var vad jag gjorde, skittråkigt utan min tös! Men hon är superduktig som drar sig till jobbet trots sin underbara mage! Gud vad jag älskar henne och att pussa på hennes mage, den är så fin...



Hyfsat aktuell bild!

Då kan jag avsluta för idag för klockan är snart sju dessutom... Trevlig dag alla!

Ett par snabbisar...

Än så länge så finns det inga moln på himmeln för oss men innan det avskrivs så ska det smhi komma med ett expert-uttalande nästa vecka samma tid, samma plats. Hoppas det ger samma positiva besked! Men jag är inte så orolig.

Igår jobba jag kväll, tråkig jäkla dag så sett. Men idag så ska jag jobba 7.15 till 15.30 och hinna med att smita inom vårdcentralen en snabbis för en undersökning som tar en kvart ungefär. Får se om jag hinner med det. Hoppas vi är två på em för en gångs skull bara. Har även en städ på fm men det är en gammal kär tant så det ska jag kunna ta på ren rutin även om jag är i koma fortfarande då.

Sen måste jag hinna med att träna idag, även om min kärlek kommer bli lite smågalen men hon förstår att jag har ju hoppat två dagar på raken nu och tycker att det kliar i hela kroppen! Men det ska jag nog lyckas klura in på dagens schema. Ikväll händer inget speciellt vad jag vet, eller rättare sagt än så länge vet jag inte. Johanna kan nog hitta på något spännande. Jag är lite tråkig och vill endast hinna med gymmet sen är jag villig till det mesta!

Tycker det skall bli skitkul att ha mina gamla lumparpolare på besök om två veckor ca! Ska prata gamla minnen och massa annat skit! Kan bli så att en och en annan grogg slinker ner i strupen. ska bli så skitskoj! Trots alla norrlänningar som kommer.

Och jisses vad tiden går drygt till oktober! Tcker att Johanna kunde gott vara i v 30 nu åtminstone! Jag är så bebissugen så jag spricker! Som det ska kelas och pussas och kramas och gosas när vår Lill-Zlatan kommer! (Jag jobbar fortfarande på att övertala Johanna om att Zlatan är ett jättefint tredje namn till vår bebis!)

Ha en trevlig helg alla så ses vi på måndag igen!

blä....

Orkar inte skriva något speciellt idag. Var en händelserik kväll igår men det ska nog inte vara någon fara i det långa loppet. Men man blir ju orolig! Men jag och min kärlek kommer nog fixa det här. Vi har ju alltid varandra. Och det är tydligen något som inte är onormalt fick vi höra. Jaja, strunt samma! Jag tror alltid på det bästa så vi får se.

Idag är det jobb lång dag för mig, 7.15 till 15.30. Inga konstigheter idag mer än ett städ. Hoppas på ett blåsigare eller kallare väder idag så jag orkar med det. Hjärtat jobbar kort dag för en gångs skull. Och jag ska ta träningsledigt så vi kan vara i varandras sällskap ikväll. Hon är mitt allt ju!

Trevlig dag alla!

Tisdag 7/7

Då var äntligen helgen över och min långledighet! Ska verkligen inte klaga då det har innebärt att jag har fått vara mycket med mitt hjärta och hittat på saker och myst. I lördags kommer jag dock inte ihåg vad tusan vi gjorde, säkert ingenting. Men på söndagen så var det Diggiloo konserten i Ovesholm och tusan vad bra den var! Trots det tråkiga vädret första halvan. Bra musik och sjukt bra platser hade vi. Tyvärr så är vi inga fotgrafnördar så fotona vi tog blev inga höjdare. Men vi njöt och hade det bra. Sugen på nästa år redan.

Sen hade jag lurat i Johanna att vi skulle upp tidigt på måndagen för jag tycker om tidiga morgnar och hade fått bestämma tiden hos mvc. Så vi var uppe tidigt och var inne i stan och fick lyssna på hjärtljuden och hon tog lite mått på magen och sånt. Sen har fi fått boka alla tider som behövs fram till den beräknade förlossningen. Så nu närmar det sig en aning. Tycker tiden går långsam ändå. Blev frukostbuffé på fantasi efter detta besök och det var väl värt sina 49 kr! Åt som om det vore en lördag men det unna jag mig. Johanna åt typ 2 halvor bara medans en annan åt tills man skämdes.

Sen igår kväll var vi även inne på rix fm festival och lyssna lite. Åkte in och var med min lillebror med hans familj. Åt och åkte lite karusell. Fast jag börjar nog bli stor och tuff för jag tyckte Batman var lite klen! Haha

Dagens äventyr har jag inte den blekaste om men jag jobbar iallafall 7.15 till 13.00 på schemat men jag tror jag ska på ledsagning idag med min gubbe. Han skulle till käftis tror jag och risken är väl då att jag får jobba över. Strunt samma för vänta på honom där innebär att jag hinner läsa igenom en 5 , 6 stycken Kalle Anka! Och det är inte helt fel!

Borsta tänderna dags nu.... Älskar dig min kärlek!

varma dagar...

Äntligen torsdag och med det så innebär det att snart är det fredag och helg. Gäller att hitta de små glädjeämnena i tillvaron som gör så att man orkar med sitt jobb. Och nej, jag ångrar inte att jag skippa min semesterperiod! Jag kommer ha igen det i höst. Men det blev sent igår så det är därför jag är sliten i ögat idag. Var på hörby marknad med min käre Johanna samt att vi mötte upp min kärleks lillebror,mamma och hennes mormor. Så gick vi där ett x antal timmar med resultat i en t-shirt och en jäkla massa drickandes och ätandes. Min tös fick sin efterlängtade langos! Jag tog också en men blev inte så begeistrad i dom. Men då vet jag det hädanefter. Efter detta så åkte jag och Johanna till hennes pappa i Linderöd och hälsa på då han hade besök och vi skulle hämta biljetter till söndagens Diggeloo konsert i Ovesholm. Dom skulle själva iväg så då fick Johanna dom bra biljetterna! Dom vet att hon är en musik nörd av den genren och tydligen så ingår det mat i dessa biljetter så även jag blev glad i hjärtat.

Var även en sväng hos min alltid trevliga vän Fia i degeberga igår och babbla bort två timmar sådär bara! Och det kaffet som bjöds på går till historien som ett av de starkaste jag druckit! Tack gode gud för mjölken!

Idag är det jobb mellan 7.15 till 16-tiden igen då det är ledsagning på schemat med min gubbe och kanske även lite mer betonggjutning idag igen. Vi gjöt i tisdags och idag ska vi skörda frukten av vårt arbete. Han gjorde ett fågelbad så det ska bli intressant att få se hur det gick. Hoppas jag inte gör bort mig idag igen bara och toksomnar på bussen helt utmattad i värmen. Gjorde jag i tisdags men jag vakna i tid för våra hållplatser!

Nej nu har jag svettats lite för mycket så jag får väl göra mig i ordning för denna varma dag också. Synd att det inte regna mer igår och blixtra lite mer!


RSS 2.0