Torsdag=soppa

Vakna fem minuter innan min mobil skulle börja pipa idag och hur kul är det på en skala!? Men jag gick upp när jag skulle och min kärlek stutsa också upp trots att hon egentligen skulle sova minst femton minuter till. Hon är så söt när hon är uppe på morgnarna för hon är nog bland det morgontröttaste som finns. Hade jag fått skulle jag lagt ut en bild på henne. Av någon rälig förklaring så är ju jag hemskt morgonpigg och vem jag har ärvt det av vet ingen.

Jobbar 7.15 till 15.00 idag med ett städ och två timmars ansvar på eftermiddagen så jag bör ha en lugn dag idag. Men vi har ju dessa jäkla pärmar som måste fixas. Låter som jag är arbetsskygg jag vet, men det är jag nog också fast gör jag inte mitt jobb och ett bra sådant så får jag dåligt samvete så jag sköter alltid mitt arbete. Min kärlek jobbar till 4 idag och då är jag redan hemma och tvättar för fullt. Det är en sån tråkig dag idag. Men jag har kvällen med mitt hjärta så vi ska mysa och bara vara med varann.

Igår var jag ledig hela dagen och fy fanken vad skönt det var! Sovmorgon och allt men ändå så sover jag bara till strax efter åtta på morgonen!! Så orutinerat! Men jag titta på tv och spela lite tv-spel och sen när Johanna stack till jobbet så stack jag till gymmet och hade ett bra armpass. Träningen känns kalas trots att jag har inbillat mig att ta det lugnt inför rullbandstestet som ska väl göras snart någon gång. Träna ben vågar jag inte, får alltid sån jävla träningsvärk så det känns som jag har blivit utnyttjad halva natten av ett berg. Och så stor är inte Johanna! Hahaha! Sen var jag duktig igår och städa överallt i lägenheten men det var ju självklart för det har ju hjärtat gjort när jag har jobbat så. 

Nej nu ska jag nörda mig och läsa lite bloggar innan jag gör iordning mig inför jobbet.

Rullbandet i C4 är sönder just nu

Som jag längtar tills imorgon då jag har sovmorgon. Förmodligen sover jag inte längre än till 9 men ack så skönt att inte ha någon tidspress hängandes över sig. Idag jobbar jag 7.15 till 13.00 men har ett städ nu på förmiddagen, inte så farligt kan tyckas men jag är fasiken trött på att städa på jobbet! Behöver en dag ledigt som imorgon.

Brandmanschefen ringde mig igår och sa att rullbandet på brandstationen i kristianstad var sönder så en tekniker ifrån stockholm skall förmodligen komma i veckan och laga den men senast nästa vecka hoppas vi på. Iallafall så skall jag få göra det testet så fort som möjligt! Det är en utbildning i mars om sjukvård tyckte jag han sa att jag helst skulle gått på. Först måste jag ju klara rullbandet men så som jag känner mig och min vilja just nu så bör jag klara det! Trots alla varningar från mina förhoppningsvis framtida kollegor på gymmet som säger att vaderna dör jäkligt snabbt men det är bara att bita ihopa i sammanlagt 8 min! Skall jag väl klara hoppas jag.

Träna med lillebror igår kväll. Jäkligt kul! Han har skaplig teknik men är rätt så otränad men skaffar han sig bara tid en två gånger i veckan så kan mycket hända med hans kropp och sinne. Själv så tar jag lite lugnt med träningen nu tills rullbandstestet är gjort. Vill inte komma in där med träningsvärk eller något dylikt.

Ikväll så finns inget på schemat. Men Johanna lär vilja se "Den rätta för Rosing" och jag lär väl även se på det. Så lite mys och bara vara i varandras närhet står på schemat ikväll. Fast en träning under etermiddagen bör jag också ha gjort idag. Måste ju hålla mig i form för min kärleks skull.

Kommer alltid en ny dag imorgon

Då var denna arbetshelg avklarad och inget speciellt som har hänt för en gångs skull. Kan bara konstatera att jag gillar verkligen att jobba min egen helg. Alla sköter sitt och erbjuder sin hjälp om det är något och inga skvallerfasoner! Precis som det skall vara. Synd att det inte är så alltid.

Höll nästan på att glömma bort att blogga lite idag. Satt och läste en massa träningsbloggar med bilder och försvann från världen en liten stund. Fick lite tips och det kan ju vara bra, Ska ändra om mitt schema nästa vecka så det blir lite varierande på passen. Träning ikväll med Jonas (preliminärt) och förmodligen Royne. Blir nog ett bröstpass för det är dax för det om jag inte misstar mig.

Ledsagning idag hela dagen känns det som. Från 10.45 till 16.45 är jag i stan eller på en buss med min gubbe. Så det kommer bli en hel del sms:ande idag kan jag lova. Jäkla tur med sms:a fritt från telenor! Oj! Nu är klockan 7 och jag har inte borstat tänderna än. Får se om jag orkar blogga mer idag men annars är det en ny dag imorgon.

Älskar dig Elin Johanna Elofsson!!

Lördag 21 februari Delad tur

Helg nu och det är ju postivt, men jag jobbar hela denna helg och det är bara negativt! Delad tur adag och lång dag imorgon. Det innebär att jag missa schlagerfestivalen ikväll!!! Blir jobbigt men jag får väl försöka överleva. Annars får min kärlek rapportera vilka som är bra eller dåliga.  Så denna helg kan jag annars säga att det kommer inte hända mycket rent privat. Träna hoppar jag när jag jobbar hel helg. Och skriva om jobbet kan jag ju inte då det är sekretessbelagt. Så jag väntar med att skriva blogg igen tills på måndag tror jag. Skriver färdigt denna sen vilar jag imorgon. Haha

Igår såg vi på Let's Dance och jag kom på mig själv att jag är nog hemligt förtjust i Magnus Samuelsson. Helt sjukt vad han är stor! Och lite humor har han ju också. Han är klart min favorit fast Bagge och Alling blir nog finalparet. Men han impar mest tycker jag.

Tänker aldrig mer äta budget hamburgare som igår kväll för det smakar, typ inget! Då är det värt att lägga till några kronor och köpa Ica:s egna hamburgare för de är stora och smaskiga. Och brödet skall man också köpa bra märke, kanske inte willys egna för det var torrt som snus. Men man lär sig av sina misstag. Hoppas jag.

Nej nu ser jag att klockan skenar iväg och om helgerna börjar man kl 7 inte kvart över som på vardagarna. Suck!! Älskar dig min underbara Johanna. Sov nu så gott så kommer jag hem med valnötsbullar vid elva tiden. Ha en tokbra dag idag allihopa!!


Jag älskar dig Johanna!

Min underbara kärlek

Vilken onsdag! Det var ganska så mycket som hände igår. Vakna kvart i 8 av en nisse som installera bredbandet i telefonjacket. Fick aviserings sms senare på dagen så jag hämta lillebror och han hjälpte mig med att installera det trådlösa internetet. Tog en bra stund men det var toksnällt av min bror att hjälpa mig. Han hade planer men eftersom modemet strula och han fick sitta i telefon en bra stund så sket sig hans planer med hans familj. Tack än en gång lillebror!

Läkarundersökningen gick bara bra. Typiskt nog så skulle de ha pisseprov och vem hade inte gjort det precis innan de kom och kalla in mig?! Jäkla tur att allt tog tid så jag gick och tänkte på att diska en hel del så löste det sig ganska bra. 190 cm lång fortfarande, vilo puls på 52, midjemått 102 cm, blodtryck 120 genom 60. Ingen högtryckare här inte! Hörseln var normal men det var någon ton jag inte hörde så bra men det var fullt godkänt ändå. Puh! Nästan det jag var mest nervös över. Och jag hade friskt hjärta som var normalt! Så jag ringde brandchefen här i Tollarp när jag kom hem och han skall boka rullbandstest så fort som möjligt. Han vill ha med mig till sjukvårdsutbildningen som startar i slutet av mars tror jag han sa. Så det blir lite halvsnabba ryck nu! Bara kalasbra!!!

Min kärlek var på almgården igår och mina tankar var hos henne hela tiden. Iallafall efter min läkarundersökning. Hon är en fantastisk kvinna och jag älskar henne mest utav allt. Hoppas jag är henne värdig. Ska försöka skämma bort henne och bara ta hand om henne och mysa! Och jag är så glad för vår skull! Att jag har sån tur med henne är helt sagolikt!

Nej nu skall jag inte böga mig för mycket. Idag så jobbar jag till halv 4 och har ett städ nu på förmidagen. Tråkigt men hon har blivit bättre på att hålla sig undan så det skall väl gå. Ikväll är det tvättmaskinerna som väntar på mig samt att jag måste träna idag också. Blev ben igår och det hatar jag men idag så skall det vara bröst eller rygg. Alltid kul. Nu orkar jag inte mer, måste ju borsta tänderna innan jobbet så jag vågar prata med folk.


Läkarundersökning

Ja då var födelsedagen undanklarad för denna gång. Har varit trevligt med alla nära och kära. Tycker om när tillexempel min storebror med barn kommer och hälsar på ända från Landskrona. Är väl lite familjär av mig. Igår så var mamma, K och morbror Ronny hemma hos oss samt Johannas mamma och lillebror. Trevligt värre trots att vi inte hade maten färdig när de kom. Tvärtom så fick alla hjälpa till. Haha som det kan bli.

Annars var det en konstig dag igår där jag bland annat var med min kärlek på Ams där hon skrev in sig. Hon är ju en självständig kvinna så det måste ju kännas lite olustigt men det löser sig säkert för hon är även en stark kvinna! Jag ska stötta och hjälpa henne på alla sätt jag kan. Ingen träning hanns det med igår heller. Suck. Och idag kan jag vänta med det tills efter läkarundersökningen som jag ska på kl 14.45 i stan idag. Är lite små nervös men alla tror det skall gå bra så jag tror väl det också. Sen är det bara rullbandstestet kvar med lite små saker och sen är jag så gott som deltidsbrandman! Hoppas jag...

Måste slänga in en bild på min fantastiska smörgåstårta som jag och Johanna gjorde i söndags.


Den var VÄLDIGT god kan jag tillägga.


Antingen har vi en djup soffa eller så är min morbror en dvärg. Tror det är lite av båda delarna.

Nej nu har jag varit uppe sen lite innan åtta idag trots att jag hade tänkt sova länge men en nisse från El-Tel kom och installera bredband i vårt telefon jack så nu har vi snabbt bredband men väntar bara på modemet och såna saker från bredbandsbolaget. Sen jäklar skall det surfas! Så nu får väl jag gå och ge min kärlek en puss trots att hon sover så får jag slö titta lite på tv. Är väl smallville eller nåt snart. Måste skingra mina nervösa tankar om läkarundersökningen. Man fantiserar alltid det värsta men sen när man kommer dit så släpper det. Oftast!


27 år gammal idag

Idag är det min födelsedag. Känns inget nämnvärt alls, kanske för att jag firade det lite i söndags. Men strunt samma, det blir god middag med nära och kära ikväll. Johannas mamma och lillebror kommer samt min mamma och K och kanske morbror Ronny. Annars står inget speciellt på schemat idag. Jo jag måste hinna träna innan! Jag jobbar ju bara till ett idag så träna strax efter det bör jag hinna med. Sen får det ju rymmas upp lite inför kvällen. Min kärlek skall ju inte behöva dra det lasset hela tiden.

Igår så var det en dryg dag i stan som ledsagare, väntan är det tråkiga, vänta på bussen med dessa otrevliga busschaufförer. Men det är ju kul med variation från dessa gamla sjuka prat-tanter! Kom hem sent och var en sväng på gymmet. Träna allt på lite mer en timme så jag höll ett duktigt högt tempo så jag blev ju helt slut! Och sen när jag kom hem så fick jag tacos av min kärlek, en måndag!!! Gott var bara förnamnet.

Och imorgon är det läkarundersökning, längtar redan så jag får det gjort och mig själv kollad. Hittar de ett fel så är det ju faktiskt lite tur i oturen. Kommer bli arg och besviken men hoppas jag klarar det. Vill ju bara bli brandman nu!

Älskar min Johanna som är lite förvirrad idag, hon stressa precis iväg till hennes nya jobb men hon hitta inte sina kort. De låg inte i plånboken och jag hade haft dem nyligen men nu är de putsväck! Kanske mitt fel menjust nu kivas jag med min kärlek. Hon är för underbar. Älskar henne oavsett vad.

Klockan är 6.50 nu och jag skall väl strax gå till fängelsehålan, städ idag i två timmar. Fast de är dom trevliga och pratglada men det måste städas! Suck. Ha en trevlig dag allihopa för det skall jag ha!

Stan för hela slanten idag

Måndag morgon och det känns i både kropp och knopp. Varit en kalashelg och har syndat hela söndagen och ätit smörgåstårta och annat onyttigt och supergott. Jerry med 2 av 4 barn kom (lång historia), Jenny kom inom med Kevin en stund och så klart mamma,mormor och morbor Ronny. Och även lillebror med familj. Så det drack och åts en hel del. Jag hade ju fått bestämma vad som skulle vara i s-tårtan och fick frysta prinsess tårtor till efterätt, precis som jag ville ha det. Hon är för underbar min Johanna.

Idag så skall jag iväg på ledsagning igen med min gubbe, var ett tag sen sist men nu är väl det mesta tillbaks till det normala på jobbet trots att det heter att vi ska få mobipen idag. Usch! Men så jag och min herre ska vara i stan typ ända från 11 tiden till 4 tiden då bussen går hem igen. Pigg gubbe! Men jag tittar mest på och hjälper till lite och puschar på. Jag passar på att skicka sms som tusan med allt och alla som vill skicka med mig när jag tittar på i simhallen också. Hoppas min kärlek är på hugget då.

Ikväll hade jag tänkt att klämma in en träning men det är klart beroende på hur sent denna ledsagning blir. Fick ju bara till en träning igår söndag hela denna helg så nu måste jag bli allvarlig igen så jag når upp till minst 5 träningar i veckan. Blev 4 i veckan som var. Ser även fram emot läkarundersökningen på onsdag. Är så pass nervös så jag tog ledigt från jobbet hela den kvällen (Hade kvällspass), eftersom undersökningen börjar 3 och tar en liten stund så.

Bara minus 4 grader ute idag?! Tror jag skippar långkalsongerna då!

Nej nu måste jag borsta tänderna och pussa på min alltid vackra Johanna.

14 Feb lördag

Usch vilken jävla fredag. Var kanske inte fredag den trettonde i den bemärkelsen men jag satt vak igår och ja det som kunde hända hände. Men jag ska inte prata om det för det var så mycket känslor och beskriva alla tankar och funderingar och allt omkring detta hade tagit en oändlig tid. Det får räcka med att jag har tänkt en hel del på det och pratat med min kärlek om det.

Var meningen att jag och Johanna skulle bara snabbt inom morsan igår kväll efter storhandling på willys, men så kom morbror Ronny och höll låda så då vart klockan helt plötsligt tolv på natten då vi insåg att vi skulle köra hem. Kallt och jävligt är det ju numera också om dagarna och nätterna!

Har varit duktig idag än så länge och hjälpt Johanna med att göra min smörgåstårta till imorgon. Så imorgon skall den enbart garneras. Kuligt och snabbt arbete. Blev väckt idag av min fantastiska kärlek som kom med frukost på sängen och hade köpt presenter till mig samt ett bauta stort hjärta! Blev så glad så jag blev alldeles glansig i ögonen. Hon är fin min Johanna. Älskar henne mest av allt.

Får se vad som händer resten av denna dag men det är ju melodifestivalen ikväll och lite kärlek skall väl nog hinnas med idag också. Har kanske en suprice till mitt hjärta...

Fredagen den 13:e

Wiii!!! äntligen fredag och allt vad det innebär. Det vill säga inget speciellt för mig mer än att det är lite bra på tv ikväll. Så jag och kärleken kommer säkert se på Let's dance åtminstone. Jobbar 7.15 till 15.30 idag, jobbar två och en halv timmer mer än mitt schema men det är för att jag ska sitta vak typ hela dagen. Finns risk att jag inte kan hålla någon rast heller. Men det ska nog gå bra ändå. Hade grupp möte igår och inget spännande som sades, tur är ju det för jag satt laddad hela tiden och skulle chefen säga något om allt som hade hänt så skulle jag gått lös och sagt allt som det var för alla!

ÄNTLIGEN en bra nyhet, jag har fått tillstånd av min chef att bli deltidsbrandman så nu ligger bollen i egna händer. Precis så som det ska vara. Läkarundersökning på onsdag em och det är första hindret på vägen. Arbets EKG skall tas med mera. Ska nog inte vara några problem men klart man är lite nervös ändå.

Hoppa träningen igår och vete fan om jag hinner träna idag. Jobbar som sagt till halv fyra. Ska in till stan och handla sen lite till smörgåstårtekalaset på söndag då min familj kommer. Men jag måste få till minst en träning till denna vecka. Och imorgon så är det ju faktiskt alla hjärtans dag och med min fantastiska och underbara Johanna så är jag bara dum om jag inte gör något med/till henne! Så vi får se när jag ska hinna med en träniong. Kanske senare idag.

Så i helgen kommer det väl bli lite sisådär med mitt bloggande (som vanligt) när jag har ledig helg och så. Men lite bilder skall jag nog kunna ta och sen summera på måndag. Så häng ut!

Tråktorsdag...

Tråktorsdag idag. Jobbar ända till halv 4 med ett jäkla gruppmöte i em. Frågar någon mig eller chefen berättar vad som har hänt med min kärlek så ska jag glädjeligen berätta vems allt fel är. Det hänger fortfarande över mig och irriterar mig som satans! Där är det en jäkla tur att jag har världens klokaste och underbaraste flickvän och sambo. Hon har en vilja som inte är av denna värld och ger inte upp i första!

Nej jag ska försöka inte tänka på detta för mycket för jag slösar bara en massa energi! Har städ på förmiddagen och det är hos min gubbe som är trevlig så det går kalas. Han är nog min bästa städ. Alltid tacksam och det syns att man städar. Haha och ändå hatar jag att städa!

Träna rygg och mage igår och fick till ett bra pass. Blir så när man tränar själv och kan koncentrera sig till 100%. Prata med ett par gubbar där som hade fått nys om att jag förmodligen är den nya deltidsbrandmannen. Men det hänger FORTFARANDE på min chef som inte har gett besked än! Men jag hoppas innerligt på det. Kanske får besked idag på gruppen. Ska ha träningsfri dag idag tror jag för jag kände mig igår kväll sliten som tusan. En vilodag skadar nog inte nu. Så vad jag och min kärlek ska göra ikväll vet jag inte. Lite bus kanske...

Älskar min Johanna. Du är det bästaste som hänt mig. Längtar till lördag så vi kan rå om varann hela dagen.

Blogg jäveln strular titt som tätt!

Satans blogg till att strula! Kunde inte logga in i morse och blev ganska sne på datahelvetet! Men jag är hemma nu och håller min rast så då ska jag väl hinna plinka ner några rader. Tisdag kvällen på jobbet funka väl, inga konstigheter men det är med hat och ilska jag går till jobbet numera! Innan ogilla jag bara jobbet men nu kan det lika bra fara och flyga! Synd att man ska vara så beroende av pengar idag.

Har fortfarande inte fått besked än av min chef om jag får tillstånd att bli deltidsbrandman. Han som bestämmer inom kommunen och omsorgsförvaltningen har varit sjuk tydligen. Har grupp i morgon och förhoppningsvis kan man få ett besked då.

Träningen går bra. Körde armar superset igår och ska på ryggen ikväl.. Sånt är bara kul. Mår bra och känner mig frisk och kry. Kan vara bra för det är läkarundersökning till brandkåren på onsdag om en vecka. Fyller år dagen innan så då kan jag ju inte äta onyttigt!

Därför ska jag ha kalas för min familj på söndag. Ska tvinga min kärlek att göra smörgåstårta och till barnen blir det väl hamburgare eller något. Funderar på prinsesstårta till efterrätt men det är bara på planeringsstadiet än. Jerry med familj kommer och det är alltid kul!

Alla hjärtans dag på lördag och jag ville hitta på något men min underbara sambo hann före med att "boka" dagen. Så nu är jag låst och jag är nyfiken som fan vad som skall kommas skall. Och jag brukar inte vara nyfiken!! Hon är duktig hon min kärlek. Bara jag får äta lite gott så är jag mer än nöjd.

Jobbar till 4 idag sen är det raka vägen ner direkt till tvättstugan och äta lite smått. Sen strax efter fem tiden så är det gymmet som gäller. Rysligt vad jag har blivit en planerare. Inte vanligt! Sen skall kvällen ägnas åt min kärlek så jag får rå om henne.


Bilder från lördagen....

Det har varit ett par händelserika dagar nu i helgen och måndag. Kommer inte orka skriva allt men jag ska summera iallafall. Fiske på lördagen och jag och Tim körde till Harasjömåla men för att där få reda på att det var is överallt så det kunde vi ju bara fetglömma! Då körde vi till Tims systers stuga som låg någon mil därifrån tror jag. Så blev det lite kust fiske istället. Men tro för all del inte att vi fick något! Inte ett napp! Men vi hade en grabbig dag så det blev ganska så skapligt ändå. Tv-spel på kvällen och sen vid 12 tiden så var min kärlek sugen på att komma hem och lägga sig efter sin blöta tjej kväll.

Söndagen var en riktigt mysig och lugn dag. Fotboll på tv och Johanna halvsov hela dagen så vi mös till och från och åt lite pizza och glass på kvällen. emot alla mina principer en söndag men fick offra mig. Var så gott som en heldag i soffan framför tv.n. Ej att förkasta!

Måndagen var väl inte så spännande däremot. Min Johanna ringde särlagården för att prata med våran chef och där fick hon än en gång bara skit och nu kommer hon inte jobba där mer. Tråkigt men jag tror det finns en mening till det. Men jag hatar ändå C och B!!!! Kan ju glömma att jag ska ställa upp mer och hjälpa till mer än nödvändigt! Idioter! Var hos mamma och Kenneth på kvällen och åt kyckling curry och spela helt hysteriskt. Ett skitkul spel!! Rekommenderas skarpt!



Och här kommer lite kalla bilder ifrån lördagen och våran fiske dag:


Mästarfiskaren 2


Mästarfiskaren 1


(Tims action-face!) Vi prova flera olika utkast ställen men samma resultat överallt! 0 st fisk..


Detta var det enda vi fick upp hela tiden. Sjögräs och lite alger och mög!

Nej nu måste jag hinna träna innan jag börjar jobbet halv 2. Bloggar på som vanligt nu igen i veckan för jag har bara tidiga morgnar resten av veckan..

Brand på hemköp

Ja då har man krängt färdigt sin bullfrukost som är obligatorisk på alla lördagar! Ska bara borsta tänderna sen beger jag mig till Tim och sen är det manligt resten av dagen. Ska bli kul som fan. Tråkigt bara att sitta själv och äta frukost men förståligt att min kärlek inte vill upp nu så här tidigt närhon kan sova hur länge hon vill.

Skulle till hemköp imorse och köpa bullar och godis till fisketuren idag men där var stängt p g a brand! Då ser jag massa brandbilar (3st) på baksidan och brandmän. Kan tro att det kittla till i magen. Tänk att om typ 2 månader kan jag vara en av dom!

Nej nu vill jag bli färdig så jag kommer iväg!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Elin Johanna Elofsson. Hoppas du får en superlördag med alla dina flickor! Puss

Harasjömåla imorgon och bio ikväll??

Äntligen Fredag! Något jag har längtat efter hela veckan för sen är jag ledig hela helgen och måndag också! Ska bli så tokskönt så jag kan inte beskriva hur mycket! Ska ju iväg imorgon med Tim och en av hans vänner och fiska i Harasjömåla så det ska bli kalas. Länge sen sist och lite manlig bekantskap behövs ju alltid. dessutom så ska min kärlek ha tjejkväll med några stycken och sen skulle de ju ut och vara odrägliga så jag håller mig hemifrån.

Idag är det biografen som gäller ikväll om jag har förstått Johanna rätt. Men innan dess måste jag inom biltema och fylla på mitt fiskeförråd. Måste inhandla stövlar, väska och några ful-drag. Kanske en håv men det är väl att vara lite väl optimistisk?!

Måste hinna träna idag med Royne och Simon. Bröst står på schemat så det är alltid kul. Tillskillnad mot ben som jag hatar, riktigt tråkigt för träningsvärken kommer som ett kravobrev direkt efter! men bröst-värk är iallafall lite skönt.

Älskar min Johanna Elofsson. Hoppas allt går bra i skolan idag då det är sista dagen. Du är det finaste jag vet.

Tors em=bajs tråkig

Nej vilken dryg jävla dag! Städat två gånger och skall på det här hemma också. Det är väl bara att dunka igång stereon med lite hårdrock! Då bör jag komma igång. Tycker det är piss att vara hemma själv. Johanna du får inte jobba när jag är ledig, max en eller två timmar, inte mer!

Haha hittades min trevlige vän Tims blogg. Hur rolig som helst! eller den är det om man kan föreställa sig framför sig när han skriver alla konstigheter!

Varsegod Jonas. Hoppas du har mig i åtanke när jag kanske en dag behöver din hjälp.

Nej jag ska nog börja med metallica. Black album...

Idioter och skvallertanter finns det gott om!

Jäklar vad jag är trött idag! Kanske för att Johanna ligger och susar kudden så gott. Och jag får tvunget gå upp. Jobbar bara till kvart i 2 idag men har två jävla hat-städ idag! Som tur i oturen så är det mina gubbar som ska ha städ och de låter mig få jobba i fred. Alltid något.

Fy sörens vilken gårdag det blev. Jag och Johanna var hos chefen med våran samordnare och en av "skvallerkärringarna". Jag trodde vi hade ryggen fri men tror ni fan inte att hon hade hittat ett fel vi hade gjort!!?  Ett fel som vi inte hade en susning om men jag tog på mig skulden men vad hjälpte det. Johanna fick skulden för allt. Egentligen vet jag inte vad jag gjorde där för som sagt det vara bara gnäll på henne och väldigt lite på mig. Så jag gnällde tillbaka men jag undrar inte om hon är dum i huvudet för hon förstod nog inte hälften utav vad jag mena. Bara strul hennes helg när vi jobbar men inga problem någon annan helg och chefen kan inte inse att det är kanske inte oss det är fel på???! Suck. Blir så trött på sån här dagisnivå. Men vi får se hur det blir, det är inte över än.

Och något besked på mitt eventuella deltidsjobb kunde hon inte ge för hon måste ju prata med personal chefen inom omsorgsförvaltningen. Så jag gardera mig med att prata med en av samordnarna där som har koll på allt och hon skulle ställa upp för mig och klart jag skulle bli brandman! Enda positiva igår för hon är kalas!

Är helt slut i kroppen nu efter benträningen igår så jag måste ta ledigt idag. Känner mig ganska trött i kroppen. Mamma kommer hem till oss idag och skall bli klippt av Johannas frisörkompis. Och jag måste göra färdigt hela denna tråk grejen som hänger över mig så jag kan maila iväg den under helgen så hon har den på måndag. Annars en lugn dag hoppas jag. Sköt om er!

Brandman- ja eller nej?

Då har jag inte bloggat på tre dagar. Ber om ursäkt. Men jag har ju haft sovmorgon och varit ledig. Då har jag faktiskt ett liv som jag måste ta hand om och underhålla! Nu ska jag iallafall berätta det roligaste! Jag var på brandstationen igår och prata med den ansvarige där. Han tyckte jag verkar passa där så han ska ringa idag och boka tid till läkarundersökningen så fort som möjligt. Helst innan tisdag kväll nästa vecka för då ska han + några andra in till stans huvudstation och göra lite tester. Då tyckte han att jag skulle följa med och gå på rullbandet! 2 minuters uppvärmning och sen 6 minuter hög lutning och högt tempo i full utrustning! Det ska tydligen knäcka vadmusklerna! Som jag längtar!!!

Ja och idag så ska jag kanske göra det svåraste med hela detta extrajobbet. Jag måste fråga min chef om jag får tillåtelse att bli deltidsbrandman med allt vad det innebär. Kunna lämna mitt jobb snabbt under jourvecka och att jag får ledigt för utbildningar, bl a en 5 veckors utbildning i revinge inom dom närmsta två åren. Så detta ska bli intressant. För hon har ju satt käppar i hjulet förr....

Träna ryggen tungt igår och har tusan träningsvärk i hela ryggen. men nu inför brandmanstestet så ska jag tagga ner träningen och bara hålla igång kroppen + lite extra på rullbandet. Måste ju förbereda mig.

Idag händer annars inget speciellt. Jobbar bara till 13 idag och min kärlek jobbar också till ett. Skönt att ha sin dag med sin kärlek. Men sen måste jag ju inom gymmet i em! Sen är det bara kärlek för hela slanten...

Lö+Sö

Nu känns det en aning i kroppen att det är söndag. Är lite småseg måste jag erkänna. Och så har man jäkla delad tur idag! Kärleken sover men ska upp nu strax så vi hinner till jobbet i tid. Vi får sova mer mellan 13-16 då vi är lediga en stund. Men imorgon har jag sovmorgon till halv 2 iallafall och då skall det sovas!! Längtar redan.

Var hos Linda och Tim igår. Hade det jättetrevligt och det bjöds på god mat. Men som ett klosshuvud som jag är ibland så gjorde jag något som jag trodde skulle vara kul mot Johanna. Jag skulle ta min sked och kleta in lite chokladpudding i pannan på henne för vi småkivades lite. Tror ni inte att jag träffar fel och trycker in halva hennes öga istället!!? så då var den kvällen fördärvad. Mitt eget fel. Men vi hann med lite spel och kortspel. Och snacka massa strunt. Men vi kom på lite planer om nästa lördag. Töserna ska ha tjejkväll och jag och Tim passar nog på att dra till Harasjömåla i blekinge och fiskar! Kan bli hur grabbigt som helst och hur kul som helst! Evigheter sen sist jag slängde med ett spö.

Nej nu orkar jag uppriktigt inte anstränga geniknölen och skriva mer. Nu är min underbara sambo vaken..

RSS 2.0