fredag morgon

Blä vilken tråkig fredagsstart! Ställde klockan på 7 för då hade jag tvättstugan och med våran kiss och bajs maskin så behövs det tvättas minst två gånger i veckan. Det blir en del nämligen. Men tvättstugan är bra och jag var ensam nu på morgonen så jag tog bägge stugorna bara för att nu vid halv nio stod en småsur kärring och fråga om det var jag som hade tagit bägge maskinerna. Jag svarade glatt att ja, eftersom ingen kommit till den andra efter en halvtimme är den fri att utnyttja men jag är ändå strax klar så hon kunde få den maskinen efter att min tvätt är klar i den. Så pep hon till och gick iväg igen. Konstiga grannar fast hon blev nog chockad att se en människa så tidigt i tvättstugan för så som hon såg ut. Haha!

Ja det var dagens äventyr hittills. Idag så jobbar jag em plus kväll. Inte så värst roligt om jag ska vara ärlig. En fredagkväll vill man inte gärna jobba. Men det får ju gå. Och sen har jag tagit extra i helgen eftersom jag behöver få upp min flyttid. Så lång dag imorgon och delad på söndag. Hela helgen blir ju fördärvad för mig och min familj men det får gå.

Just nu ligger min underbara familj och sover och Neo var lite ledsen nu imorse men när Johanna skulle amma honom så lugna allt ner sig. Och nu bara ligger de och snarkar. Knappt avundsjuk! Nej tacka vet jag gå upp kl 7 för att fukking jävla kuk tvätta!

Gymmade igår och fy satans vad skönt det var! Riktig endorfin kick i hela kroppen! Mådde skitbra och bara för det så har jag mongo träningsvärk idag. Men lite ont skall man gott ha. Nej nu orkar jag inte mer.. Ha en jätte trevlig helg alla!

torsdag... 28 jan

Nej nu har folk varit på mig om en uppdatering så jag känner mig mer eller mindre tvingad att  skriva några rader här. Idag så har jag en fantastisk dag framför mig med detta underbara 3 dm snö vädret! Ska gå till jobbet och jobbar lång dag till halv 4 där jag sedan skall behöva cykla mellan alla russinen! Kommer bli intressant att se om det går att cykla överhuvudtaget. Bara tanken på det får mig att känna mig skogstokig! Men det är bara att klistra på min oemotstådliga charm och ge järnet som vanligt!

Sen sist så har jag haft jouren och hade 8 larm på 8 dagar! Gissa om jag var överlycklig! Nu har jag ingen jour i sikte så långt ögat kan nå. Pissetråkigt men det lossnar väl snart någon gång. Ska iallafall gå utbildning i Revinge till hösten. Utbildningen som är på runt 7 veckor med massa övningar! Det ser jag grymt mycket fram emot! Inte min Johanna dock då man brukar sova över på plats en vecka eller två. Men det bekymret får vi ta mot hösten.

Gymmet går INTE bra just nu. Har huvudet fullt med tankar och stress över att gamla lägenheten på betaniavägen inte är riktigt tömd och Johanna har fullt upp med Neo så allt hänger på mig. Har lite kvar bara men när fanken ska jag få tid till det!? Men jag är laddad som f-n inför att börja gymma och tokpumpa!

Och lille Neo då? Jo han är världens snällaste och sötaste och han har gripit tag om mitt pappa hjärta totalt! Jag har blivit en blödig jäkel. Var lite innan men nu är det ju hemskt! Grät på hans dop, grät lite i smyg när han fick sina sprutor, ja jag gråter i det mesta som gäller våran lilla gosse. Så nej jag får fan ta mig i kragen och försöka bli en man! Inte en mus.

Jag älskar min Johanna mest av allt fortfarande. Hon är anledningen till att jag älskar mitt liv just nu. Hon och Neo. Dom är det finaste jag vet och orsaken till att jag trots allt är livsglad och älskar att vakna upp varje dag. Du betyder allt för mig mitt hjärta!

Nej lite rengöring av gaddarna innan det skall traskas i snön.. Trevlig dag alla så får vi se när nästa inlägg kommer.


hinner inte skriva rubrik

nej idag orkar jag inte med att skriva blogg. klockan är tokmycket och det är minus elva ute så det blir ju till att skrapa rutor. Ska flytta i helgen och har massor att göra så vi får se när jag hinner blogga igen. På återseende!

Flyttlass till helgen!

Torsdag och jobbedag. Så tråkigt som det kan bli men jag har iallafall jouren. Kanske det kan komma ett larm idag, det är ju det som är spänningen att man aldrig vet när sökaren ska börja pipa. Det gör faktiskt så att arbetsdagarna går lite fortare för mig och sånt är ju alltid välkommet. Jobbar 7.15 till 15.00 idag och har ett städ om jag inte är helt lost i skallen.

Sen idag skall Johanna med Neo och Sandra med sin Max till stan för att gå på babysim. Tycker jag låter väldigt roligt och jag kommer verkligen försöka följa med någon gång då jag inte jobbar eller har jour. Hoppas de tar lite bilder så man får se hur det gick.

Annars är det väl bara till att försöka packa några lådor till ikväll. Börjar bli rätt så mycket lådor här hemma och stökigt men det är inte så konstigt. Till helgen så ska vi påbörja våran flytt till Luevägen! Ska bli så fukking underbart! Längtar redan till första grillningen och försommarkväll man kan sitta ute och njuta av solnedgången. Jag och min kärlek kan sitta där och njuta av varandras sällskap och en vacker solnedgång. Nu lät jag nästan lite halvbögig men såna småsaker är underbart!

Usch, nu är klockan en minut över sju... Ha en bra dag!

13-dagen är meningslös

Skrev ett hyfsat långt inlägg häromdagen men då krångla datorn till det och stängde ner internet så därför har jag inte uppdaterat på några dagar. Så vet ni det. Jag är ju lat så jag gör inte om ett inlägg precis.

Idag onsdag, en röd dag i form av trettondagen. Totalt meningslös enligt mig men jag jobbar och får lite bättre timlön. Har även jouren så kanske ett larm på det eller något. Men jag jobbar endast till kvart äver två idag så jag lär knappast förta mig. Och inget städ idag eftersom det är röd dag. Det gillar jag! Nästan lika mycket som att jag var ute på två larm igår. Först var det en julgran som brann i en villa. Men pågen där hemma hade varit duktig och slängt ut den brinnande granen. Så vi fick endast lufta ut och ge den chockade mamman lite syre tills ambulans kom och hämtade henne. Och där var chockade barn inblandade också så jag tog hand om dem lite. Kändes som det var det enda jag kunde göra för de andra höll på med syret och lufta ut. Skönt att det sluta väl. Senare precis efter jag hade tränat och skulle precis sätta på duschen då går larmet igen! Lite olägligt (men det börjar bli en vana), så på med kläderna och full rulle! Men det var dock endast ett automatlarm på dagis och det var bara att leta upp brandlarmet som börjat pipa. Tilläggas ska att när första larmet gick så var storebror med familj här och hälsa på för att få se Neo. Men jag förvarnar alla att börjar min älskade sökare pipa så försvinner jag!

Och min solstråle skiner upp min vardag oerhört! Han skrattar och ler rätt så mycket numera tycker jag. Och försöker prata. Men det märks att det är mammas gosse. Fast min teori är att hon har mjukare bröst och framför allt godare doft. Bröstmjölksdoften är det bästa han vet. Och min Johanna är alldeles fantastisk med lille Neo. Det är sann kärlek när man ser henne leka eller bara ta hand om våran gosse. Så där gjorde jag ett sjukt bra val! Som mamma till mina framtida och nuvarande barn kunde jag inte hittat en vackrare, snällare och bättre kvinna.

Nej nu kallar tandborsten på mig. Ha en nice day alla!


söndag och endast -10 grader

Blev bara 1-1 för Zlatans Barca igår. Kanske betydde otur att ha min nya Ibrahimovic tröja i soffan?! Strunt samma för jag var stilig som få i den! Och halv tråkig match stundtals och min husgud var duktigt frustrerad. Det syntes med alla hans fula tacklingar och utbrott på domaren.

Jobbar delad tur idag. Inte så fullt motiverad som man borde vara men blir bättre när jag väl är ute bland de gamle. Verkar inte vara så kallt idag heller, -10 grader bara. SUCK!!! Får försöka vila när jag är hemma mellan passen sen.

Våran underbara son skrattar mer och mer. Han skiner upp totalt och "pratar" med jämna mellanrum. SÅ nu vet man med all sannolikhet vad livet har för betydelse och vad det går ut på. Men jag måste tillägga att hans mamma är det mest underbara jag vet och hon är nog världens bästa mamma för hon är så kärleksfull och drar det stora lasset. Jag måste ju tyvärr jobba.

Och med det sagt så ska jag borsta mina tänder. Trevlig söndag alla!

Joakim älskar sin Johanna

Äntligen lördag och det är helgjobb som står på schemat. Lång dag idag och imorgon delad tur. Får funka, måste funka! Är lite trött och tusan varit det nu i ett par dagar. Precis som om kroppen behöver mer sömn men jag går och lägger mig ungefär då jag alltid lägger mig. Ligger efter sen nyårsafton skyller jag på. Då blev det inte mycket sömn för mig som arbetade nyårsdagen. Tråkigt på jobbet nu också då vi i Tollarp har sjukt mycket vårdtagare som kommit hem eller ska ha hjälp. Så inga lugna stunder där inte! Fasar för kvällen imorgon.

Annars är det bara bra med oss. Ska flytta nu i januari och lådor packas av min kärlek varje dag då det närmar sig hela tiden. Har inte skaffat ny bil än, men det kommer det också. Förkylningen släppte ungefär igår och nu jobbar man helg så ingen träning hittills på det nya året. Och Neo är fortfarande lite småsnorig i hans lilla näsa.

Nyårslöften? Jag och Johanna ska försöka sluta dricka läsk om det inte är kalas eller liknande. Och vi ska bli hårdare med att bara äta onyttigt på lördagar. För nu är iallafall jag trött på mina gravidkilon som hänger kvar!

Ha en trevlig helg alla människor! Vi hörs!

RSS 2.0