sista måndagen i mars 2010

Ja då var det måndag och det var ett tag sen jag uppdatera bloggen. Men man har ju faktiskt ett liv som det heter! Kan resumera dom sista dagarna, i fredags så var vi hos ett väldigt trevligt par som Johanna lärt känna i Öllsjö. Det bjöds på mat och efterätt som var riktigt j-a gott! Mätt som tusan blev jag som vanligt då jag äter alltid utan att skämmas. Kanske borde lära mig att äta långsammare iallafall. Hade en trevlig kväll där och töserna dansade på wii-mattan och det såg roligt ut men jag är ju kille så jag pussade på Neo under tiden istället.

Hela lördagen gick åt att jobba delad tur och däremellan så titta jag på film och den nya krigs serien som ska börja på canal +, Pacific. Var jättefint gjord och mycket bra så den rekommenderas!

 Sen blev det ju sommartid på söndagen så vi sov till halv 12. Hur skönt som helst. Även Neo var tydligen i behov av sovmorgon. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra med denna dag så vi tog en rövare och körde till IEA i malmö. Har ju inte varit på det nya och stora så vi ville kolla läget. Alla sa att det var jättelätt att hitta dit men det kan jag säga att för Joakim Kristoffer Jävla Löfstedt var det inte lätt!! Körde fel hur många gånger som helst och jag såg varuhuset på avstånd men inte en skyltajävel! Puls på 170 och farligt blodtryck så chansar jag lite och helt plötsligt så är jag på väg till danmark! Johanna småskratta åt mig hela tiden för jag blev ganska så irreterad! Men som tur var så fanns en sista avfart så vi kom in i malmö igen. Jävla tur det! Och efter mycket om och men så hitta vi parkeringen till IKEA till slut och vi kom in och gjorde dock bara av med 1500 spänn men det blev massa grejer till Neo så vi vart nöjda. Måste tillägga att de nya prinsessbakelserna är väldigt goda!!

Nej idag är det måndag och jag ska jobba em+kväll så nu ska jag till gymmet innan det blir försent och jag vill hinna hem och äta med gumman min och Neo innan jag ska på passet! Trevlig dag alla!

Torsdag och trött

Då var det torsdag och inget mer spännande än att jag jobbar till halv fyra står på schemat idag. Sen en sväng inom gymmet efter jobbet tänkte jag. För min kvinna och Neo ska ju ändå in på babysim i eftermiddag så jag kan ju lika bra gå till gymmet. Det är väl sista gången för dom idag på babysimmet men jag tror Johanna ville gå fortsättningen med honom också. Vi får se hur det blir. I vilket fall som helst så verkar det som om han gillar att bada.

Igår var det kall rökövning och jag tyckte det gick skapligt för min egen del och fick lite beröm och lite kritik. Men jag fråga vad min roll som röktvåa är, förutom att öppna garageporten när vi kommer tillbaks till stationen! Så nu har jag lite mer koll vad jag ska göra vid bränder och bilolyckor. Skönt att ha min roll klar för sig. Jag vill ju göra ett bra jobb så gubbarna tycker det känns tryggt med mig i gruppen. Jag var iallafall duktig till att prata i radio så någon nytta av lumpen har jag också. Leve sjöbevakningen!

Orolig för Zlatans situation i Barca är jag också...

Nej nu är det pussa familjen hejdå dags.. Trevlig dag alla!

onsdag 17/3 = sovmorgon som blev tvättmorgon!

Ja efter mycket om och nej så fick jag till slut ta kompledigt för att vara fri ikväll. Ska ju på kall rökövning ikväll med brandkåren och den kan jag inte missa! Men kan tro att jag var i lätt upplösningstillstånd igår när jag hade suttit i över en timme på almgården och ringt till varenda vikarie vi har. Helt sanslöst att det ska vara så svårt att lösa med vikarie för ett enkelt kvällspass. Men nu är det ordnat så jag kan njuta av en dags ledighet till. Håller på och tvättar nu på morgonen och skall strax ut och lägga i en ny maskin tvätt. Sen blir det en sväng till gymmet så jag har det gjort innan min kära familj vaknar. De tycker ju om att sova länge så då hinner jag vara nyttig lite innan.

Var på en övning igår om dimmspikar och håltagning vid tak och väggar. Märks att jag är ny och att jag aldrig har hållt på med maskiner som motorkap och motorsågar. Är rent defekt så dålig jag är med sånt! Men jag ska ju öva så jag får ta pikar från kollegorna om hur grym jag inte är. Men en vacker dag så kanske jag blir någorlunda lite bekväm med de stora maskinerna.

Neo äter och äter sin banangröt med blåbärspuré och är världens sötaste när han är helt blålila runt sin mun. Det är ju prcis vad jag har drömt om! Min (& Johannas) bebis som är så söt när han försöker äta lite puréer och kladdar ner hela sig och skrattar samtidigt! Man blir varm i kroppen bara att tänka på det. Han är mitt allt den dära Neo!

Sugen som tusan på att tatuera mig är jag också! Främst Neos namn på högerarmen och sen en hel arm på vänsterarmen så jag ser lite tuffare ut. Kan behövas då jag är en hemtjänstames! Haha!

Nej nu ska jag vara lite nyttig.. Trevlig onsdag alla!

Hyfsat rätt låt vann

Örk... Inte bara för att det är söndag idag jag är tusan fortfarande mätt från igår. Vi var ju hos S & T och fick så mycket gott att äta så min mage gick barsäkargång och idag får jag betala priset. Svårt att äta frukost. Men jag skall väl bli människa sen idag också. Ja vi hade en mysig och trevlig kväll igår, trevligt sällskap och en av årets tv kvällar enligt mig. Var duktigt nervös ett tag att Salem skulle ta hem det men då hade jag bojkottat melodifestivalen! Iallafall tills nästa år! Men Anna Bergendahl var nog en av mina tre favoriter. Darin var min favorit men trodde Sade med Manboy. Men Anna duger gott! Fast någon chans i Oslo har vi inte!

Idag så jobbar jag delad tur. 7-10 och sen 16-21.45. Ingen rolig arbetsdag men skönt sen att ha den gjord. Har fortfarande tisdag kvar att lösa. Jag jobbar kväll enligt schema men vi ska ha övning då men brandkåren så jag försöker byta bort den. Har två personer som ska ge svar idag annars får jag väl offra en semester dag eller något. Hoppas det löser sig idag helt enkelt.

Nej nu ska jag må lite dåligt till och göra mig iordning. Trevlig söndag alla!

Schlagerfinal ikväll och allsvensk premiär -2010!

Nu var det länge sen jag blogga men det är för att jag har jobbat kväll hela veckan och jag har inte haft en tanke på att blogga. Men jag skriver inte så värst spännande ändå så. Mest för min lilla familj ungefär. Lördag idag och jag jobbar 7 till 16.15 och senare ikväll så ska vi hem till S & T på middag och lite sällskap inför finalen ikväll. Jag är ju något så sällsynt som en schlagerfjolla som jobbar inom omsorgen så jag gör allt för att skydda mitt rykte som låtsas gay! Annars är det bara lugnt inom jobbet. Ska få 100% schemalagt så det blir ju skönt som f-n! Men jag söker annat för jag vill ju ha mer manligt med brudar och patta skämt hela dagarna istället för fint väder och vad ska vi äta ikväll kollegor! Men jhag tycker om de flesta av mina jobbarkompisar men lite killar hade inte skadat.

Neo åt flera skedar gröt igår så nu på morgonen var hans avföring farligt mörkt och lukta lite så nu håller våran gosse på att bli ännu större! Helt sanslöst vad tiden går fort! Känns som igår att han var storlek 1 på blöjorna och bara åt och bajsa. Nu gör han det fortfarande men nu låter han som en bil hela tiden och dreglar kopiösa mängder. Nästan orolig för att han ska torka ut! Och han tycker om att ligga i sitt biltema babygym som bara snurrar när den känner för det, och bara ligga och prata där. Han är det mest underbara jag vet och bara tanken på honom kan lysa upp den mest mörka och dystra arbetsdagen som finns! Tack Johanna för den underbara sonen du har givit mig! Älskar dig min kärlek.

Ska ha jour nästa vecka och sen var fjärde vecka ett tag. Är en kille som behöver ta ledigt ett tag för hinna med sin familj. Han har jobb och är iväg några dagar varje vecka uppåt landet och har sin fars fastigheter och en jäkla massa annat. Så han tyckte att brandkåren fick stå lite åt sidan. Och det är ju jag tacksam för! Nu tillhör jag jourgrupp 3 ett tag. Trevliga typer där! En som är lika gammal som mig och lite andra gubbar som är roliga. Ska bli otroligt kul! Hoppas nu det blir lite larm också.

Nej nu får jag borsta och skölja mina tänder lite sen är det dags att gå till almgården. Ska nog cykla idag för det känns som om det är skönt vädr ute. Lite kallt men uppfriskande. Trevlig dag alla!

Gå till jobbet...

Usch idag känner jag mig trött. Kanske är det förberedelse för jag vet att jag ska gå till jobbet idag!? I vilket fall som helst så är det anus när man känner sig sliten som en gruvarbetare innan man ens har gått till jobbet. Ska bli kul att få se hur schemat se ut idag. Fast jag vet att det är förlängt till 4 med städ och tråkigheter på em. Men vi får se.

Igår så blev jag färdig med insulindelegeringen. Första som händer när man kommer dit är att man får ett häfte med massa frågor om diabetes och insulin som man ska svara på, ett prov med andra ord! Det var jävlar inte igår man hade prov! Hade helt förträngt att vi skulle ha prov så det var ju bara att gnugga den lilla gråa ärtan man har. Men det kändes bra. Några slarvfel men inte så stora så jag inte får delegering. Skönt att ha det äntligen avklarat.

På kvällen så vart Adam hos oss och vi lagade spagetti köttfärssås och Johannas morbror kom också så det var riktigt trevligt med lite sällskap. Kul att prata fotboll med någon som håller minst lika mycket koll som jag själv.

Idag så står inget speciellt på schemat. Johanna och Neo ska in på babysim med Sandra och Max. Själv så vill jag inom gymmet efter arbetsdagen är över och ikväll blir det väl inget. Men imorgon freedag, oj oj oj vad spännande grejer jag ska hitta på! Ska nog tvätta!! Haha. Så blir det när man glömmer bort sina dagar. Då får man ta dom som finns. (självförvållat).

Nej lite tandkräm i munnen nu efter äggamackan! Trevlig torsdag alla!

Nästan försova sig

Ja onsdag morgon och idag så skall jag på min andra och sista del av insulindelegering. Jippi vad roligt för mig! Det påverkar inte mitt jobb nämnvärt, bara att jag får ge insulin till våran enda dam vi har som är i behov av det. Resten sköter sig själva eller så har ssk dom. Annars jobbar jag 7 till 4 idag. Har säkert nåt konstigt städ eller inköp i em hos någon jag inte varit hos innan. Har blivit mycket sånt på det nya schemat. Eller ska jag säga dom nya scheman eftersom det ändras varje vecka!?

Hände en kul grej igår. Kom hem från jobbet tokhungrig, Johanna hade satt igång potatisen så jag gjorde färdigt resten. Vi åt och jag lekte lite med Neo. Sen blev jag toktrött och tänkte vila lite innan jag skulle till gymmet. Somnar till ordentligt men väcks av Johanna för J.H hade ringt på min mobil kvart i 6. Ringer upp honom och han frågar om jag ska till spelövningen ikväll. Jag frågar hur dags då och han svarar nu kl 6! What!!?? Det blev en inre stress känsla men väl nere på stationen var det lugnt. Lite diskutioner och lärande om bränder. Alltid intressant. Men jag fick hoppa gymmet igår.

Neo blir bara större och större. Märks på hur mycket han vill vara med och nyfiken som han är så är ligga ner inte så roligt just nu. Han kan ju sitta hyfsat bra och nacken blir starkare från dag till dag. Så nu hänger han med duktigt. Vårt lilla monster!



Mitt hjärtas och mitt lilla monster!

Nej nu blev klockan tokmycket och jag hitta inte de bilderna jag ville. Ha en trevlig dag alla!

Tisdag 2/3

Ja då var det tisdag och första arbetsdagen efter helgen. Har varit skönt som tusan att bara vara ledig och slappa. Hann till och med att festa till det lite i lördes. Hur trevligt som helst! Så nu håller jag stadiga 1-2 stadiga fyllor om året. Stabilt som fan!

Idag skall jag jobba 7 till gud vet hur länge. Jobbet är lite rörigt och mitt schema är tydligen inte lönt alls att rätta sig efter för jag får ju nya tider nästan varje dag känns det som. Men kl 7 idag ska jag vara där.

Har sökt ett nytt jobb som en mycket god vän har rekommenderat för mig och det skall bli intressant och se om det händer något. Han trivs jätte bra och det är ett väldigt manligt och fysiskt arbete och sånt gillar ju jag! Och lite bättre betalt än hemtjänsten men det är typ alla jobb nästan. Så vi får se vad som händer. Ni lär få reda på det.

Neo blir bara sötare och sötare (hur det nu är möjligt?!) Han har en egen charmig och glad personlighet med inslag av Elofsson drag! Det kan vända fort. Haha! Nu kommer jag få ett h-e av Johanna men hon vet att jag älskar henne mest av allt! Och Neo då? Jo han äter gröt och puréer. Men gröt är favoriten. Och så söt jan är när han kladdar ner hela sig.

Nej nu har jag lite jobb att sköta. Trevlig dag alla!

RSS 2.0