Mupprädsla

Hej hopp gummisnopp! Idag är det en sketen tisdag. En supertråkig dag i normala fall men idag är det ingen speciellt som händer men jag ska förmodligen på min första brandmansövning ikväll. De ska ut till skroten i tollarp och klippa sönder lite bilar och lära sig lite om losstagning/trafikolyckor. Så jag ska stå och titta på lite och det är lite av "se och lära" som gäller idag. Önskar tiden kunde gå fortare så jag får gå alla dessa övningar och bli deltidsbrandman på riktigt! Men vi får se hur länge jag skall behöva vänta.

Idag jobbar jag 7.15 till 13.00. Inget speciellt mer än en städ i två och en halv timme nu på förmiddagen men det är en trevlig dam så det är inga problem. Men det är aldrig kul att behöva städa hos andra. Oavsett om det är betalt eller inte. Men det är en kort dag och det är faktiskt skönt. Kanse en sväng in till stan sen och eventuellt titta lite på sängar för den vi har nu misstänker vi är alldeles för hård för våra ryggar. Vi ska ju bli gamla ihop och man spenderar 1/3 av sitt liv i sängen så det gäller att satsa på en ordentlig säng.

Igår var jag på ledsagning med min gubbe i stan och det var lite annorlunda igår. Han hade jätteont i knäet så vi träna inte på gymmet. Då skulle vi gå en runda på stan i nästan 2 timmar innan badet. Jag försökte lura honom till att åka hem istället men nej han ville bada. Så vi gick en kortis på stan men så blev han hungrig och ville gå till Barbacka. jag följde blint med och sen när vi går upp där så var det precis som jag kommit till en värld av muppar! Blev först lite rädd men efter ett par djupa andetag så han jag rycka åt mig en baguette och dricka och sätta mig med ryggen åt väggen så jag kunde hålla ett öga på dessa. Min gubbe tyckte också det var kul att titta på dem och se alla konstigheter. Fast baggen var god men då tänkte jag hela tiden på vad en vän har lärt mig om såna ställen. " Allt är inte smör som är glatt under osten"!! Tur för mig att det blev en köttbullebaguette då!

Annars hände inget speciellt igår mer än att vi var hos min gamle svärmor och Johannas lillebror. Trevligt att bara kunna hälsa på sådär. Tror att min kärlek behöver träffa sin mamma också ibland.

Nej nu skall jag snoka runt lite i bloggarna och sen pussa på min tös panna innan jag går till jobbet idag. Ha en trevlig dag alla!

Helgen v 13

Helgen är gången och det känns supertråkigt! Första gången på länge jag var ledig i två dagar på raken! Helgen som kommer jobbar jag som vanligt min egen helg men sen ska jag banne mig ta ledigt de nästkommande två helgerna. Börjar jobba lite väl för mycket ibland känns det som. Men har man flyt tid så har man en inre stress som inte går att förklara.

Ja i fredes så skulle vi ha åkt till degeberga till Fia men eftersom min öroninflammation var ny då så ville jag inte riskera något. Fast jag måste säga att den har varit ganska så skonsam mot mig. Skönt. Så vi var hos min mamma och K en sväng på kvällen och spelade kort som jag självklart inte vann. På lördagen blev det en tokfrukost! Vi mös och slappa halva dagen för att sen på kvällen åka till grekisk resturang med Tim & Linda. Hur trevligt som helst. Humorn är inte på hög nivå om jag säger som så. Sen blev det bowling i 2 timmar som jag självklart vann förutom den första serien. Men det bjöds på mycket skratt. Ja sen hade vi hungriga fruntimmer så det blev McDonalds efteråt och äta massa smått och gott igen. Fy fanken vad jag borde haft ont i magen av all laktos men jag klara mig av en konstig anledning.

                 

Söndagen bjöd inte på något som är av värde att veta mer än att jag kan säga att jag älskar min Johanna mest av allt i hela världen! Hon skall jag ha resten av mitt jordliv! Hon är allt jag vill ha hos en kvinna och massor därtill!

Idag är det ledsagning som gäller. Så jag jobbar 7.15 till ca 16.45. Jippi så roligt. Sen ikväll kanske det är en branmansövning. Får se...

Bingo med mamma & K

Är det bara jag som tycker veckorna fullkomligt flyger iväg!? Tycker det var igår jag skrev äntligen fredag. Och nu är det tusan helg igen strax. Jaja, så är det väl när man börjar komma upp i åren. Jag vart hos vårdcentralen igår och självklart har jag öroninflammation! Pencillin nu i 5 dagar, en dunderkur som apotekarn sa, hoppas du har stålmage. Haha så nu skall man vara nervös över det också. Fast peppar peppar ta i trä så gör denna öroninflammation inte fullt så ont som jag brukade ha när jag var mindre om jag minns rätt. Jag kan ju jobba för fullt, även om ibland bankar det och pulserar för fullt men då är det bara att blunda lite och bita ihopa.

Igår kväll så var jag och min kärlek lite uttråkade så när min mamma fråga om vi ville följa med på bingo så sa vi ja det kan vi väl. Snacka om att vi drog ner medelåldern där! 40-50 åringar ++ var det som var där. Fast det var faktiskt ganska skoj. Vi vann inget men vi blev lite fnittriga med jämna mellanrum och det är ingen omöjlighet att vi dyker upp där fler gånger. Kenneth vann så klart 700 spänn så tydligen har någon vunnit varje gång de varit där. Och det brukar vara mamma, k, morbror och hans tjej Linda. Sen ibland följer vi "ungdomar" med. Pensionär-varning men det struntar jag i!

Ja denna träning kan jag glömma denna vecka också. Var ju tvungen att fråga doktorn och han sa att jag ska ta denna kur först och låta det gå några dagar, sen ska jag sakta börja träna och ta det lugnt i början och sen öka succesivt. SKITTRÅKIGT! Det är ju nu jag skulle ligga i som värst för sommarformen och cykeltestet!

Ikväll Let's dance final. Håller på Magnus men något säger mig att domarna favoriserar Laila Bagge. Men jag ska nog slösa några kronor på att rösta på "The giant Swede".

Jag älskar dig Johanna. Förlåt att jag har varit gnällig på sistone. Du är mitt allt.

Ikea, brandmansövning och ont i mitt förbaskade öra!

Jag har en sån sabla otur, Ibland! Var på Ikea i malmö igår med Johanna eftersom vi var lediga bägge två och kände att lite nya kljus och småsaker kan behöva inhandlas. Jag såg till att vi köpte 5 tavlor! För jag börjar bli trött på att vi har det snålt med tavlor. Så det kommer bli så snyggt så. Var då i malmö i några enstaka timmar bara för sen klockan 6 skulle jag ju på min första brandmansövning. Losstagning/bilolycka. En liten stund innan så börja jag få lite småont i örat och det pulsera men det hindra inte mig, jag ska på denna övning tänkte jag. Kom dit tio i sex och där var inte en kotte på stationen! Och då börjar man genast gå igen sin hjärna om man kan ha hört fel dag, fel tid eller är man bara rövknullad?! Jag ringde strax efter 6 till chefen och där svara ingen. Nervösiteten växte och så ringde chefen! Han bad om ursäkt men han hade glömt ringa mig om att det är inställt för de hade inte fått tag på en bil som behövdes. Jaja, frös häcken av mig men jag traska glatt hem för örat hade blivit värre så det var tur i oturen. Men fy fan vad ont det gjorde sen på kvällen i örat! Min kärlek körde och hämta värktabletter hos sin mormor för vi hade slut på det. Och säg runt nio så lugna det ner sig en aning, då gjorde det inte ont längre. Inte så farligt iallafall. Och idag torsdag tänkte jag sjuka mig men varför skall jag göra det?? Det knastrar och så när jag tuggar och gör småont vid rapar och så men det gör inte konstant ont. Så visst kan jag jobba. För ringa efter en tid på vårdcentralen ändå under dagen. Jobbar till halv 4 idag men eftermiddagen är möte och ansvar. Så vi får se hur det går.. Kanske dumt att jobba men det känns bara som det har slatt lock för örat just nu.

Jobb idag som sagt 7.15 till 15.30. Grupp i em, jippi så kul!

Ingen träning har jag haft på 10 dagar heller! Men först förkylning och det har väl inte gått över riktigt så jag vågar inte träna än men ska örat börja nu så får jag vänta ett litet tag till. Hälsan får ju faktiskt gå först. Fast jag känner mig som en degbunke numera...


Ett måste på Ikea!



Knappt en vagn blev det + en kartong som var halvstor.

Pollen har börjat!

Att man ska behöva jobba idag måndag också! Så sinnesjukt så det heter fan! Men helt och hållet mitt eget fel. Men jag skyller på flytande tiden som man har som en icke heltidsarbetande kommunal hemtjänstare! Men jobbet var lugnt i helgen. Egentligen säkert idag också för jag ska vara ledsagare i stan hela dagen med min gubbe.  Jag brukar ju bl a spela badminton med honom men idag med min konstiga och räliga hosta som är kvar så får vi se.

Igår kväll så blev vi först bjudna på pannkakor hos min Johannas mamma, det var gott fast smaklökarna inte är tillbaka riktigt men lite lite smaka jag! Och sen efter det körde vi in till stan till min mamma och K. Där hjälpte vi till med att köra ut till deras camping plats i Tydinge. Johanna blev helt salig när hon såg deras fina husvagn och såg att läget var jättefint! Så där lär vi nog sova några gånger i sommar. Resten av kvällen så var vi på maxi och skulle handla fika när vi insåg att vi var ju hungriga så då blev det Max istället. Har ätit så mycket skit nu under de senaste dagarna på min förkylning så nu idag måndag är det blodigt allvar igen.

Vågar inte träna än, ska därför ringa dit där jag ska göra cykeltestet på onsdag och fråga om man kan skjuta upp det en vecka ungefär. Då måste jag ju vara rätt så frisk! Och jag kan konstatera att nu är det pollen säsong! Har tokkliat i ögonen i helgen så jag tvinga morsan att handla ögondroppar till mig samt piller. Så nu är det bara att sula i sig det tills sommaren närmar sig slutet.

Jobba söndagar borde vara olagligt!

Synd att säga att jag är pigg idag. Är riktigt toktrött idag! Brukar aldrig hända mig. Måste vara sockerchocken från igår kväll. Vi har ju Adam sovandes över hos oss och då blir det ju pizza och massor av godis! Så gott och så onödigt egentligen för herr Löfstedt när man är förkyld och inte smakar så speciellt mycket. Men är det lördag så är det! Såg på filmen Iron Man igår. Tyckte den var rätt så bra faktiskt. Ser fram emot tvåan som har diskuterats att den skall komma i slutet av 09 tror jag. Vi tittade även på nya robinson. Skittråkiga miljöer med ett sunket träsk! Annars helt okej för att vara första avsnittet.

Och vi bowla igår efter jobbet förresten! Jo självklart var jag bäst men Johanna var ju mig en brinnande jäkel! Hon är nog efter min mor ( som har bowlat ) den bästa kvinnan jag sett som inte aktivt tränar eller ha spelat bowling. Hon var jätteduktig! Var trevligt iallafall. Hennes mamma och lillebror var självklart också med plus någon vännina med barn till dem.

Idag även jobb till kl 4. Skittråkigt!!! Ska sitta hela förmiddagen hos samma person också, ännu tråkigare. Men sen skall jag köpa med mig fransbrödbullar hem till min kärlek och hennes lillebror. Hoppas han väcker henne i vettig tid idag. Haha

Vi är så romantiska så det gör ont

Ja då är det lördag och dags att jobba lite extra. Tråkigt som fasiken men vad skall man göra. Är fortfarande förkyld men det känns bättre idag på något sätt. Hoppas det släpper nu under helgen så jag kan göra mitt cykeltest på onsdag. Hade en smått mysig kväll med min kärlek igår. Vi var rastlösa bägge två och bestämde oss för att äta på björkhällan. Men där var så mycket folk så vi bästämde oss för Leos istället, och det är typ sveriges dyraste hamburgare restuarang! Och med mina smaklökar på semester så kvittar det vad jag tog. Blev en hamburgare på 200 g och Johanna tog korv med mos. Vi är så otroligt romantiska av oss.  Sen mös vi framför tv.n och åt massor onyttigt! Och som vi nörda oss! Jag vann med femton cheezeballz! Haha Grunna på den!!

Nej nu blev jag deprimerad för jag kom på att på helger börjar vi redan kl 7 så nu måste jag börja göra mig i ordning..

Fre kväll

Sitter väl bara hemma ikväll med min kärlek. Inte så dåligt. Men vi är nog lite uttråkade bägge två men vart skall man ta vägen?! Ingen som vill ha med mig att göra när jag är dunderförkyld som en gnu! Så jag plågar min tös lite ikväll så får vi se. Hon skall få äta något gott vilket jag unnar mig också eftersom är man sjuk så måste kroppen ha kalorier ju! Haha

Bara jag hinner bli frisk till onsdag! Är jag inte frisk på måndagen så ringer jag brandmanschefen och skjuter upp testet tillsvidare. Tråkigt som tusan men vad skall man göra!!

Jobba skall jag i helgen. 7-4 bägge dagarna. Suck!! Ingen vila ingen ro. Tycker synd om Johanna som får vara ensam hemma men förhoppningsvis sover hon länge och vaknar kry och pigg!

Nej nu ska jag plåga min tös lite för snart skall vi väl uppom affären.. Trevlig fredag kväll på er!

Fredag 20 Mars (Fortfarande förkyld)

Ja idag är det fredag morgon och jag borde vara lycklig. Det är jag inte! Har varit förkyld och kännt mig som ett rövhål nu i några dagar. Men det är alltid värst på kvällarna. Då ser jag ut som jag känner mig också. Sen jobbar jag hela jävla helgen också! Så är det att ha flytande tid så vad ni än gör skaffa aldrig det! Det är en psykisk press hela tiden att hitta de timmarna! Och egentligen skulle jag vara ledig lördag till måndag nu och kunna rå om mig själv. Icke, här skall jobbas! Jag är så dum i huvudet ibland..

Igår var en ganska trevlig dag, åkte direkt efter jobbet med min underbara tös in till stan. Hon skulle på något möte. då fick jag sitta i bilen en stund och jag hamna så bra så jag kunde spana in polisen som plocka in folk vid c4-skolan. Hur roligt som helst! Blev nästan bara yngra människor speciellt killar med stylade bilar men även lastgamla människor (och det är ju bra!). Tiden gick fort iallafall. Sen gick vi på stan en snabbis och där såg vi Paolo Roberto!!! Vad tusan han gör i kristianstad har jag inte den blekaste om men det måste ha varit han! Så jäkla lik iallafall. Fast en kort en jäkel. Sen fika vi lite och jag har aldrig fikat förr på Zekes, där har dom ju stans största kanelbullar! Synd bara att jag är dunderförkyld så jag inte smakar något speciellt men det hindra inte mig, jag njöt ändå.

'
Så stor! Och så är jag förkyld så klart!!!

Idag är det jobb från 7.15 till halv 4 som gäller. Hoppas jag står hela tiden ut. Vet att igår tex var jag helt söndersliten redan vid middagstiden. Men idag har jag "bara" ett städ. Sen heter det att vi ska till träne ikväll men vi får se hur jag känner mig. De har en liten tös så jag vill inte komma dit och må pekka och riskera att smitta någon. Men vi får se. Nu ska jag snyta mig, säkerligen ett par kg till! Hur många kg snor har kroppen egentligen?!!

Älskar dig min underbara kärlek Johanna. Tack för att du står ut med mig!

Pekka!

Mådde inte speciellt kul igår men så är det väl att vara dunderförkyld! Men jag jobba och stod i ändå. Ska göra samma sak idag trots att jag bara vill stanna kvar hemma och tycka lite synd om mig själv och svära lite på min näsa. Halsen strular bara när jag sover så. Men näsan trilskas dygnet runt i övrigt. Usch fy bubblan för att vara förkyld! Jag som trodde jag skulle klara mig för jag toktränar jättemycket och äter ganska bra och mycket vitaminer. Men icke sa nicke! Nu kommer jag förmodligen inte träna ett skit resten av veckan och det känns sjukt jobbigt!

Jobbar idag om allt går som det ska från 7.15 till 13.30 tror jag det var. Har två stora städ idag så då kan jag gå och snora för mig själv. Bara jag inte nyser. Så vi får se hur det går. Jobbar lång dag imorgon och två långa dagar i helgen, lagom kul.

Annars hitta vi inte på något speciellt igår. Var i stan en sväng och hälsa blandannat på min mor i affären. Prata lite med morboror där också. Det var tydligen en dålig dag igår, knappt några kunder. Synd.

Nej nu ska jag tycka lite synd om mig själv och svära högt inombords över att jag känner mig tvingad att gå och jobba!

Du är min tös

Jag har världens underbaraste flickvän och sambo! Igår så jobba hon medans jag låg hemma på soffan och var allmänt småkrasslig. Så när hon kommer hem så har hon blommor och ett krya på dig hjärtat kort. Kan man något annat än älska denna kvinna!? Jag har ju gått och blivit en tulpan nörd på senare tid så hon vet vad jag gillar. Idag känner jag mig fortfarande småtjock i halsen men inte sören sjukar jag mig för sånt. Är väl ingen mes heller!

Var träningsfri igår. Lite dåligt samvete men jag måste vara hundra innan jag vågar ge mig på styrketräningen igen. Har ju läst och hört så mycket om hur dåligt det är för hjärtat att träna med förkylning i kroppen. Vi åkte in till stan igår kväll och hälsa på mor och K. Fika lite och prata samt spela kort som vanligt. Alltid trevligt. Dom är ju ganska så förtjusta i min Johanna så det går bara finemang!

Idag jobbar jag 7.15 till 13.00. Skönt som tusan men jag har ett monster städ på förmiddagen. Men vad gör det?? Det är ju underbart vårväder med massor av sol idag! (Iallafall just nu kl 06.29!) Är det bara soligt och någorlunda varmt ute så blir jag på kalashumör! Har världens mest fantastiska tjej och vårkänslorna spritter i kroppen! Ska passa hennes super-roliga lillebror idag. För att vara så pass ung så är han smart som fanken och roligare än sin syster (Nästan).


Jag älskar dig Elin Johanna Elofsson!

Ledig dag och då är man fan lite sjuk!

Ja inte blev det något bloggande igår och egentligen inte idag heller. men eftersom jag inte kan träna eftersom jag är ganska så tjock i halsen. Känner mig pigg (ganska) men jag väntar med att träna. ska ju på cykeltestet den 25:e så jag chansar inte. Himla tur jag är ledig från jobbet idag. Men min kärlek jobbar idag. Till 2. Ska nog laga mat till henne nu strax så det är färdigt när hon kommer hem. har sett på två filmer idag för jag vakna ju tidigt! (Såklart!) Senaste Bond rullen och deatch race. Bara action! Precis vad jag får passa på med när min kärlek är på jobbet..

Nu ska jagspela... för snart måste jag börja laga mat...

Pisslåt till Moskva

Först och främst, vilken pisslåt vi kommer att skicka till Moskva! Måns var min favorit men tydligen inte svenska folkets. Fast jag tror folk tog honom för given och ringde inte och röstade som man skulle. Men men, vi får väl se hu det går i Ryssland i maj någongång. Men hellre Snälla snälla snälla låten än denna manliga opera skiten! Nej nu ska jag inte ödsla mer tid på den skiten för i år!

Jobba till 4 igår, var en lugn och sansad dag på jobbet. United förlora på eftermiddagen  men jag överlevde det också. Sen på kvällen så åkte vi till en av Johannas vänner i Bjärlöv. De bodde i ett fint hus riktigt ute i skogen. Och det bjöds på godmat och trevlig underhållning i form av deras 3 åriga son. Hur rolig kille som helst! Föräldrarna var också jättetrevliga och vi prata hus och gnällde över melodifestivalen. Det gör vi gärna om.

Idag jobbar man delad tur. INTE så roligt kan jag meddela. Är nog för att jag vet att jag kommer vara trött idag samt att just nu på morgonen mår jag inte riktigt hundra. Brukar väl vara så på söndagar när jag har synda ätit på lördagar. Igår när vi kom hem vid ca halv tolv tiden sula jag i mig fruktcoktail med massor av vaniljglass! Supergott men det tycker inte min laktos känsliga magen några timmar senare. Smällar man får ta. Men någon gång borde jag lära mig kan tyckas. Så idag kommer inget hända i mitt liv mer än att jag kommer jobba7 till 1 nu, sen hem och vila och äta för att sen gå till jobbet kl 4 igen. Supertråkigt men sånt är livet. Nästa helg jobbar jag iallafall bara dagar.

Suck, klockan är redan mycket så nu måste jag borsat tänderna...

jobba 7-16, men finalen kan jag se iallafall ikväll! (Viktigt)

Usch ja, att behöva jobba helg borde bli olagligt med den urkassa lönen vi inom vården har! Var på lönesamtal häromdagen och vi iallafall 800 kr mer i månadslön på en heltid. Vet inte om det är bra eller dåligt. Känner själv att det kommer skattas upp så jag kommer inte märka någon större skillnad. Men det är min egna helg med mina trevliga kolleger så denna helgen är den bästa iallafall på mitt jobb. Ocj jag kan även se melodifestivfinalen ikväll. OCH den är viktig!! Min favorit är nog Måns, han har allt som en manlig artist behöver för att gå lång i eurovisionsongcontest.

Såg på Let's Dance igår kväll lite grann och fy fanken vad jag är impad av Magnus hydda! Dansen är han väl bra på men egentligen vet jag inget sånt. Men fy fasiken vilken överkropp pågadrullen har! Inte för inte att jag kallas smygbög ibland men han hade jag velat ta på.


Denna köpte jag ENDAST för Magnus skull! Och jo jag behövde en trimmer också. Lite grann.. Jag är så lätt att vilseleda med reklam. Haha

Johanna kände sig lite bättre igår kväll för att sen när vi skulle lägga oss må sämre igen. Hoppas det blir en bra dag idag. Tycker synd om min kärlek som skall behöva gå och må så dåligt. Rastlös som fanken är hon också. Jag blev också lite dålig i magen igår men det måste ha varit cowboygrytans fel. Haha mer information än vad ni behövde!

Nej nu börjar jag ju kl 7 så jag behöver snart gå, inte uppskattat att komma 5 minuter försent på helgerna. Förstår inte varför?? Nej borsta tänderna och vika på rumpan gäller nu. ( Måns på radion)


Ledig torsdag och jobba hela helgen!

Äntligen fredag men vad spelar det för roll? Jag jobbar ju hela helgen ändå! Tråkigt men jag får iallafall se finalen på melodifestivalen imorgon och det är viktigt! Sen är det jobb hela nästa helg också, frivilligt men det är den förbaskade flytande tiden som jag har! Skaffa aldrig det! Det suger riktigt mycket! Heter att man ska få jobba längre dagar om någon är sjuk eller om det behövs men icke sa nicke! Jag får alltid rycka in extra dagar från morgonen och oftast helger. Pisstråkigt!

Var ledig igår så jag var duktig och sov jättelänge! Sen blev det ut till stackedala och jogga halvmilen med massor av armhävningar och situps. Var riktigt trött efter det. Skönt var det också, tycker om att lyssna på hög musik och vara ensam i skogen. Kanske anlag för att bli en skum enstöring?!

Annars var jag bara nyttig, tvätt och städa igår. Hjälpte min kärlek att passa hennes lillebror igår kväll då vi spela lite tv-spel och lite kort. Kul liten kille den där.

Nej nu ska jag sura lite för att jag jobbar till ett idag och har hela helgen framför mig. Tycker synd om Johanna som har varit sjuk nu i några dagar. Hoppas hon blir frisk snart. Älskar henne så. Nu blir det helgbloggande från min sida så ni vet!

Den 25:e mars smäller det!

Det är så skönt att numera när man går upp vid sex att det är på ljusningen i vädret. Ett par veckor till sen är det ljust som vanligt på morgonen. Är lite trött på mörkret och det kalla vädret. Man börjar ju bli gammal så man vill ha det massor av plus ute med solsken varje dag! Men det är väl någon månad till minst.

Igår var ju också en jäkla dag, kanske inte för mig men för min kärlek. Men du ska se Johanna att vi löser det. Lätt som en plätt! Men det var lite av en otursdag för henne igår. Och på kuppen så blev hon jätteförkyld så hon har varit uppe i natt ett x antal gånger. Jag vakna till ett par gånger för man är ju lite lättväckt ibland. Men ingen större skada skedd.

Prata med Roland (brandmanschefen i Tollarp) igår, har fått tid till det sista testet den 25:e mars på förmiddagen. Klarar jag det vilket jag bör göra, så blir jag anställd som en deltidsbrandman! Och redan nu kan jag vara med på lite övningar och sånt viktigt som de gör. Får se hur jag gör. Kanske det smartaste att hänga på så mycket som möjligt så jag får så mycket kött som möjligt på benen. Men nu är det verkligen nära.

Var lite hos syster yster igår. Kela bebis några minuter för hon var halvvägs ute genom dörren så det blev bara lite mys med Anton.


Söt är han och fasiken vad han växer varje vecka!!

Idag jobbar jag lång dag igen, har ju den förbaskade flyten att hålla uppe. Men inget städ eller något konstigt tror jag, bara lönesamtal halv 12 men det är ju som det är. Chefen har redan bestämt sig men hon vill bara höra vad jag tycker men inte för att det spelar någon roll. Men några hundringar mer i lön är jag fan värd!

Och ikväll blir det gymmet som vanligt och bröst och mage. Sen ska jag och min tös passa hennes lillebror så då skulle det bjudas på pannkakor hörde jag det ryktas om. Och då äter jag järnet! Strunt i att det inte är lördag än, för hur ofta erbjuds man pannkakor!!??? Nej nu skall gaddarna borstas..

Vilken jäkla måndag! Hoppas tisdagen blir lite lugnare...

Fy fanken vad trött jag var idag när jag gick upp kl 6! Men som tur är så är jag rätt så morgonpigg så det gick över ganska snabbt. Nu är jag väl nästan pigg som en lärka! Sitter här vid datorn och lyssnar på rix morgonzoo och slår lite på tangentbordet. Jobbar lång dag idag, 7.15 till halv 4, tråkigt faktiskt då jag är inne i en fas nu då jag vill hela tiden vara omkring min kärlek. Behöver inte pussas och kramas hela tiden men jag vill bara vara i hennes närhet, kunna känna hennes doft eller bara säga något så hör hon mig direkt och svarar. Jag har väl gått och blivit överkänslig på senare dar men det är helt och hållets Johannas fel.

Igår var en händelserik dag, sluta ju tidigt och vi körde till stan och gjorde det vi skulle och tyvärr så fick jag post som jag verkligen inte ville ha men som tur är så tror jag att min kärlek inser sanningen och märker att jag älskar henne mest utav allt i hela världen. Så jag är helt oskyldig, för en gångs skull.

Morsan och K kom hem till igår och min tös hade gjort kyckling och potatis som blev jättegod! Så vi åt och prata om det mesta för glatta livet! Tiden gick på ganska bra så vi hann inte ens spela spel! Som det kan vara..

Jag ska förmodligen få samtal av en läkarsekreterare idag som ska boka tid för mitt sista test för att bli deltidsbrandman. Något jag verkligen vill! Men det sista testet måste jag erkänna att jag bör klara av ganska lätt, ska inte säga för mycket men det lilla jag värmer upp inför gympassen är tuffare än det testet så jag tror det är lugnt.

Träna ben igår på gymmet så det är väl en tidsfråga om hur jävlig träningsvärk jag kommer få idag eller imorgon. Skönt! Slår aldrig fel så man kommer gå som om man vore nerbajsad antingen imorgon eller idag. Får se om jag hinner träna idag, det bör jag väl göra men som igår kväll blev jag toktrött strax efter kl 10 och jag tror det är för träningens skull där jag tar ut mig så jag blir en kvällstrött människa! Fast jag alltid har varit lite av en kvällstrött människa men nu är det väldigt tröttsamt! Vill ju sitta uppe med Johanna. Som jag älskar mest av allt i hela världen!


Helgen vecka 10! Bara positivt!

Jo jag klara rullbandstestet. Så himla otroligt skönt att det gick så pass lätt som det gick. Hade byggt upp ett hinder i huvudet, stort som ett berg, därför blev det en positiv överraskning när det var så pass lätt som det var. Men för en 8 minuters ansträngning så var det väldigt svettigt. Men det är väl det som är meningen när man har brandmans kläder på sig och svettas. Hade hög puls men jag var lite smånervös så bara pulsen var över 120 för bara ha bytt om till brandmansoutfiten! Men under testet när det flöt på så sjönk pulsen sista minuten, jag kom in i det så pass så jag tror jag hade kunnat stampat vidare där ett par minuter till. Men nu ska jag inte skryta, jag har klarat det och ska ringa företagshälsovården idag och boka till det sista testet, ett cykelarbets-EKG typ. Man börjar på 100 watt sen ökar man 15 watt varje minut i en 10 minuter. Men det är jag säker på att jag klarar.

Annars har helgen varit lugn och mysig med mitt hjärta. Fredag kvällen så var vi en sväng hos lillebror men när så ska det låta börja klockan åtta så ville vi hem så vi körde hem och mös. På lördagen blev det den obligatoriska bull frukosten som är helig i mitt hem på lördagar! Sen städa vi och varf lite nyttiga för sen försvann Johanna på kalas och jag spela tv-spel och såg på min för tillfället favorit film, Underworld. Har laddat hem alla tre filmerna så nu har jag gått igenom dom i helgen. På kvällen så var vi hos morsan och K där även min käre storebror med fyra barn var. Fullt ös var bara förnamnet! Min favoritmorbror var också där och vi titta på melodifestivalen och såg Ugglas "snälla snälla snälla" gå vidare. Den är skaplig men i finalen tror jag inte på den riktigt.

Ja och vad tusan gjorde jag igår förutom rullbanstestet?! Jo det var ju kalas igen på Johannas sida, hennes morbror hade 25 års kalas så jag fick bara träffa några enstaka människor så jag hade inte behövt vara så nervös. De flesta hade jag redan träffat. På kvällen blev det Benjamin Button filmen och den var ju helt okej och annorlunda, men fasiken var lång den var. Lite för lång om jag får vara ärlig. Det drog ner på betyget om jag ska vara ärlig. men jag och min kärlek fick lite tid att vara med varandra denna helgen för nu de närmsta två helgerna jobbar jag för fullt. Suck!!

Idag jobbar jag kort dag, 7.15 till 12.15. Sen ska jag och Johanna in till stan. Sen i eftermiddag eller tidig kväll så måste jag hinna med ett träningspass. Nej usch vad lång blogg detta blev och inga bilder!! Nu orkar jag inte skriva mer, vill inte ge ett för seriöst intryck ju!

Äntligen fredag!

Äntligen fredag! Vakna trött som gud vet vad men nu är jag tokpigg! Nästan på bra humör, lite tröttsamt för Johanna undrar vad det är för fel på mig när jag är så här. Ja hon bara sover för hon har nog inget på sitt schema idag. Så hon sover mitt lilla hjärta. Jag jobbar 7.15 till halv 4 idag och med ett städ på fm men det är inte så farligt som jag bruka tycka. Dessutom är mina tankar inriktade på söndagen då jag ska göra rullbandstestet. Det är väldigt mycket av min tankeverksamhet som ägnas åt just detta. Känner mig lite öm i kroppen och leder så jag ska ta det lugnt ikväll och hela lördagen och fram till testet. Kanske någon promenad med min kärlek.

Ikväll ska vi till lillebror med familj. Blir väl äta gott och se på Let's dance och kanske någon film. Man får ju passa på att kela och leka med de små barnen innan de skall lägga sig också. De är ju världens sötaste och snällaste (Bianca).


Ronja & Bianca

Nej nu måste jag väl göra mig i ordning så jag inte kommer inrusande till jobbet i sista sekunden! Vi hörs.

Underworld

Jag erkänner, jag är en nörd. Såg precis färdigt Underworld  och jag tyckte den var riktigt bra. Det vill säga att jag är en nörd! För jag kan lova att vem som helst hade nog tyckt att den var dålig men icke jag. Jag älskar vampyr och varulvs filmer. Mycket blod och genomtänkta scener är det bästa! Det är sånt jag tittar på när jag är själv hemma. Min kärlek är först i sibbhult och skulle sen till en kompis inne i stan så jag hade inget bättre för mig attt göra på min rast. Ja, jag jobbar kväll. Tråkigt men sant.

Sov till 10 idag och Johanna var den som vakna först! Det är inte ofta det händer. Lätt räknat. Var på gymmet en sväng och såg sen att klockan ticka iväg så jag fick tokstressa till jobbet kl 2 för att där ha en toklugn eftermiddag. Nu när klockans lår sju så vet jag att det är full fart på kvällen. Men jag trivs bäst på jobbet då.

På söndag som sagt smäller det. Därför tränar jag lugnt nu och inte tar i för mycket. Tror ni inte att jag känner lite i vaderna idag för det!?? Typiskt herr Löfstedt. Nej nu ska jag strax bege mig ut igen. Man har ju inte rast hur länge som helst.

Underworld 3: The Rise of the Lycans english Movie

Fasiken är filmen inte ens släppt än??!! Jag skulle hitta en bild på den men den är ju inte planerad att släppas förrän i april! Ooooops!!!

På söndag smäller det

Jag fick för en gångs skull tänka efter vad det är för dag idag. Det är ju onsdag! Även kallas tråkonsdag. Jag jobbar ända till halv 4 idag, tråkigt som fasiken. Har städ på fm och ska sen kl 4 tvätta till kl 7. När fasiken skall jag hinna träna?!! Det ska jag ta mig tid till. Om så bara en timmes träning så ska jag hinna med det ikväll. Har fått tid av brandmanschefen så på söndag ska jag göra rullbandstestet! En SÖNDAG!?? (Rysligt vad jag låter negativ) Vilken dag det blir spelar ingen roll egentligen bara jag får det gjort snart men eftersom det blir en söndag så kommer jag ju inte våga "äta" på lördag. Jag måste ju vara i någorlunda bra form på söndagen så. Fast en normal bullfrukost ska jag banne mig ha!


Snart så kommer jag bli deltidsbrandman och som jag längtar! Precis vad jag behöver i mitt liv. Har redan det bästa (Johanna) men jag behöver en rolig och spännande sysselsättning också. Jag är så förbaskat sugen på att dra igång med detta! Jour var fjärde vecka är ju ingenting egentligen. Vill bara läsa på lite och förbereda mig men det är skitsvårt att hitta litteratur så jag får vänta helt enkelt eller höra med de riktiga brandmännen.

Såg på tv:n i veckan ju och filmerna Underworld gick och jag är ju lite glad i vampyr filmer så jag satt ju som klistrad. Och så såg jag igår kväll på nätet att en trea fanns! Så nu har jag laddat ner den och väntar på tillfälle att se klart hela för just nu har jag bara sett halva filmen. Jag är en sån nörd!

Pinsammast just nu är kanske att hetast i i-poden just nu är Darins och Cat de Lunas låt och Nickelbacks Got to be somebody. Men man får en extra växel på gymmet när jag kommer till de låtarna. Ska bli intressant hur länge jag kommer vråldigga de låtarna!

Nej nu måste jag hinna läsa lite bloggar innan jag beger mig till jobbet. Och jag måste ju hinna kärleksförklara min snarkande kärlek. Hon är världens sötaste. Älskar henne så otroligt mycket. Hon är nästan för bra för att vara sann.

                                                                                                                                           ( Bilden är ifrån www.flen.se )

Lång måndag och kortarbetstisdag!

Tisdag morgon och jag känner mig lite småtrött. Men Jag känner att jag blir piggare och piggare! Hade en jätte trevlig måndag igår och hann med ganska mycket. Skulle byta däck och fixa radion på bilen men inget av det blev gjort men det var för att sommardäcken ska ju inte på förrens 1:a april! Och radion är ju låst för någon har tryckt in fel kod mer än tre gånger så jag fick ett tips om hur man kan göra och funkar inte det så måste den skickas iväg och låsas upp för 1500 kr! Inte fullt så roligt.

Var hos morsan igår (igen), och var bl a annat på Eko och strosa rundor och råka handla lite. Dom höll på att göra om där för fullt så det var lite stökigt och uppställt men vi hade det trevligt ändå.

 Johanna och Mamma efter vandringen på Eko då vi fika lite som mupparna skall göra!

Jag hann inte med en träning igår så nu jäklar växer mitt dåliga samvete i kroppen för nu har jag varit träningsledig i 3 dagar!! För jäkla dåligt rent ut sagt! Men Min kärlek jobbar länge idag och jag slutar redan kl 1 så då ska jag till gymmet och toksvettas!

Var även hos morbror Ronny igår kväll kom jag på och träffa nästan alla mina kusiner! Hur trevligt som helst men de skulle vidare så det blev inte särskilt länge de stannade kvar när vi kom. Så jag och min tös var på den beryktade "måndagsträffen" Men morbror, morsan och kompany! Åt sallad och de flesta drack gott och hade det trevligt. Vid nio tiden dock så var vi trötta och körde hem.


Detta åt jag i lördags som jag fick ifrån Johanna. Och detta är bara en bråkdel av allt jag äter om lördagarna! Inte konstigt jag brukar må dåligt om lördag kvällarna... Nej nu är det borsta tänderna dags!

Jobba en söndag borde vara olagligt!

Jag undrar vad det är för fel i huvudet på mig idag! Tacka ja till att jobba extra en söndag som bryter min 3 dagars ledighet! Såna som mig kallar jag för stolpskott! Stolpe ut! Men men det är dessa jäkla flyt-timmar som ställer till det för mig. Man har liksom en inre tidsstress varje månad där man undrar om man har fått ihop tillräckligt med timmar. Och ju nu ligger jag ungeför plus minus noll. Så 7 till 16 behövs idag. Har ju 34 timmar att jaga per 6 veckors period.

Nej nu ska jag inte skriva mer jobb för hur kul är det på en skala mellan 8 och 12?? Var hos lillebror med familj igår kväll och såg på melodifestivalen. Tyckte där var mest värdelösa bidrag så jag kan gott summera året med att vi kommer tokfloppa i eurovision songcontest i år igen! Oavsett vem som vinner.

Åt massor gott igår och mådde skumt igår kväll (som vanligt) och mår även idag på morgonen lite konstigt. Inte illa men lite annorlunda. Åt WAY TO mycket igår! Sedervanliga bullfrukost där min kärlek ställde undan brödkorgen efter ett tag för hon tyckte jag åt för mycket. (Det är kärlek.) Var i stan och mös en sväng och då blev det en besök på duvanders där dom har en otroligt god prinsesstårta och min Johanna överraskade mig även med en wienersemla som var helt okej. Åt upp den också och nallade lite från hennes choklad mousse kaka som inte var en höjdare. Sen blev det smått och gott att trycka i huvudet resten av dagen för att på kvällen sula i mig en pizza och massor godis och läsk. Jag undrar när fasiken jag skall lära mig att ta det lite lugnt en lördag!??

Idag så skall jag som sagt jobba till 4 och min underbara och alltid vackra Johanna är hemma och har gjort sig förtjänt av sin sovmorgon som lär väl inte sluta förrens jag kommer hem på rast vid 11 tiden! När jag har slutat jobba prata vi om att åka in till morsan och hälsa på eller gör vi inte det så skall jag träna så jag kommer upp i 5 pass denna vecka. Annars är 4 godkännt iallafall.

Brandmanschefen ringde i fredags och ville göra rullbandstestet på torsdag men det var enda kvällen i veckan jag jobbar så jag bad om en annan kväll. Kanske dumt men jag måste ju spara semesterdagar till framtida behov. För det kommer behövas! Haha nu måste jag fixa mig lite. Ha en trevlig söndag alla! Och massor av pussar till dig min kärlek!

RSS 2.0