Tuesday 25 May

Ja då är det tisdag och idag står arbete på schemat mellan 7 till 15.45. En lång och tråkig dag i värmen men det får gå. Sen efter jobbet måste jag tvätta bilen på statoil eftersom jag ska köra och lämna den hos Moses så jag äntligen får bucklan lagad. Hur jag ska ta mig hem därifrån är jag lite nyfiken på men det ska nog lösa sig. Inget större bekymmer gentligen då jag alltid kan jogga hem så jag får lite träning i värsta fall. Sen ikväll börjar första deltävlingen till Eurovision Songcontest! Massa schlager låtar och det gillas skarpt!

Blir bara en kortis idag men det är ju bättre än inget har jag hört. Nu måste jag borsta tänderna och göra mig iordning så jag kan åka inlines upp till jobbet. Fast jag tar nog bilen för får jag en ledig lucka på fm så kan jag köra ner och tvätta den snabbt. Trevlig dag alla!



510 är jag!

Måndag är en bra dag

Äntligen måndag igen! Så man får jobba lite. Har varit ledig fredag, lördag och söndag och det känns i hela kroppen!! Har ätit dåligt och bara slappat lite. Skönt men behövligt. Var och hälsa på Marcus och Madde i fredags och åt pizza och hade det trevligt trots ugeruparen! Och i lördes så grilla vi på kvällen med Stoffe och Therese från arkelstorp. Sjävklart var deras lilla charmtroll Louise med. Åt så jag trodde jag skulle spricka och lagom till vi skulle bege oss in i värmen så gick larmet som jag hade över dagen för en kille. Blev till att släcka ett träd igen! Söndagen var vi på dop på fm för lille Casper. Neo höll låda i kyrkan men det är väl så det ska vara. God mat och äntligen fick jag äta prinsesstårta igen! Som jag har längtat! very jättegod! Sen när vi kom hem så gick vi och la oss ca 2 timmar för vi var mystiskt jätte trötta hela familjen. Sen när vi vakna gick vi ut i byn och gick en lång jätterunda som inkluderade ett par stopp för glass, rabarberpaj och lite prat. Så jag har haft en supermysig helg med min kärlek och vårt lilla pratglada monster!

Idag vankas det jobb 8.15 till 13.00! Sämre pass kan man ha. Så det blir gymmet direkt efter jobbet för förra veckan blev det bara tre pass. Blev lite dåligt med diciplin där. Men nu är det nya friska tag som gäller!

Nej nu ska jag göra mig i ordning så jag inte kommer för sent. Trevlig måndag alla!

äntligen gick det!

Länge sen sist, jag vet. Jag har saknat lusten helt till att blogga relativt regelbundet. Det är roligare att läsa andras bloggar, inte skriva själv. Men för att uppdatera er om läget så är allt bara bra med mig och min lilla familj. Jobbar och sliter på som vanligt och ska idag ha ett "lyxpass"! 08.15 till 13.00 är inte alls farligt. Ska direkt till gymmet efteråt för jag hoppa igår för jag hade fortfarande lite smått ont i halsen igår och ville ta det säkra före det osäkra och tänkte på att umgås lite med familjen istället.

Annars går gymmet kalasbra just nu. Inte för att jag märker något märkbart resultat men antingen gör kreatinet nytta eller så är det för att jag läste Magnus Samuelssons bok "Stark", men jag har ökat lite med vikterna och dragit ner på antal övningar och minskat antal repetitioner  men ökat antal set och vikt. Så om ett par månader får jag utvärdera igen.

Stark

Mycket underhållande bok om man tränar mycket. För det är ingen biografi bok utan mer tips och hur gjorde Magnus för att bli så stor och stark. Jag kanske inte blir lika stor och stark men kan bli betydligt större och starkare än vad jag är nu iallafall.

Hade brandjour förra veckan, blev hela tre små larm. Inga höjdarlarm men jag har ju skrivit om min första brand, så här kommer bildbevis på att just min spetskompetens var oumbärlig för Tollarps Brandkår!





Nu hinns det inte med mer för jag hitta ju detta inlägg igen som jag trodde hade försvunnit. kan bara tillägga att jag älskar min familj mest av allt i världen och min Johanna är mitt allt! Puss på dig hjärtat.



Vårt underbara lilla monster som snart är en fullfjädrad kamera tjuv!

Trevlig dag alla!


Skitbajsk-k an-s Fan!

Hade skrivit ett långt och bra inlägg och skulle hämta mitt andra foto och då strula allt och hela skiten försvann! Konstigt att man inte har bloggintresse just nu!! Ilsk blev jag också på kuppen! Hinner inte skriva igen.

Älskar min familj mest iallafall!

11 Maj Och nu är jag av med "brand oskulden"

Idag är det tisdag och jag skulle egentligen varit ledig. Men eftersom alla andra på mitt jobb har en tredagars ledighet så har jag bytt med en av töserna så jag jobbar idag och hon tar min fredag nästa vecka så jag får en tredagars ledighet. Bra va!? Får utvärdera om det var så bra sen.

Har precis druckit upp en dos kreatin och ska göra det 4 gånger idag och till lördag. Sen blir det bara en portion om dagen efter lördag. Trodde det skulle smaka apa då flera har sagt det men jag tyckte inte att det var så hemskt. Det gick!

Igår gick brandlarmet precis när jag var på väg hem från jobbet kl 4. Var vid emils thai frukt eller vad affären heter och den ligger hundra meter ifrån stationen. Så jag vände bilen och var överlägset först på stationen! Fräck känsla. Beredskap inne i stan som blev lite pingis så man toksvettades! När vi skulle hem hade brandkåren fått ett samtal om en buskage brand ute vid nosaby/hammar, så de fråga om vi kunde köra utom och kolla. Mycket riktigt brann det och där var min första brand! Killarna skratta lagom ironiskt åt mig men jag fick släcka den oerhört stora och hemska branden. HUR JÄKLA ROLIGT SOM HELST! Kommer alltid komma ihåg min första flamma! Haha! Killarna fotade mig så jag har lite bilder men det får komma upp en annan dag då tiden finns.

Neo hann jag knappt träffa igår kändes det som. Funderar på att ta träningsfritt idag och umgås med familjen då jag ändå ska tvätta ikväll. Måste ju pussa på min underbara kärlek och våran son!

Trevlig tisdag alla!

Måndag 10 Maj.

Jag vet att jag är Sveriges sämsta bloggare just nu men jag hinner ju inte! Och där är så mycket annat jag gör när jag äter min frukost. Men en vacker dag så kanske.

Har iallafall jourvecka nu. Ska bli väldigt roligt eftersom de sista veckorna så har det varit ganska så många larm har jag hört och märkt. Så denna vecka kan säkert bjuda på något larm. Jobbar dag istället för kväll då jag fick bytt pass idag. Jobbar även imorgon då jag egentligen skulle varit ledig eftersom jag istället är ledig fredag nästa vecka så även jag får en tre dagars ledighet.

Har hänt massa saker på sistone men inget av större betydelse som ändrar jordens rotation.

Neo är det bästa som har hänt mig och hans mamma. Bara ett litet leende kan få en på superbra humör! Och jag har mobilen full med bilder och när det är lite tradigt på jobbet så behöver jag bara se på en bild eller två på honom så är livet så mycket roligare och bättre. Pappas lilla monster.

Hoppas jag får mer tid imorgon kanske?! Ha en trevlig måndag !

RSS 2.0