Sista dagen i Juni 2009

Då var det dags igen för en ny arbetsdag och idag skulle jag egentligen slutat vid två men då jag ska med min gubbe på ledsagning in till stan hela dagen så blir det en lång dag till 4. Egentligen inte så farligt men ingen rast blir det och jag kan ju inte precis lämna honom någon längre stund. Men vädret fortsätter vara med oss så jag ska absolut inte klaga över det.

Var på "övning" igår kväll men det var den enda övningen på året då de endast kör omkring och kollar läget och avslutar med en fika. Hade det skitkul i bilen då det var riktigt rå manlig jargong ibland! Och sen är det inte varje dag men åker en brandbil på små grusvägar i skogen! Men nu känner jag även till typerna i jourgrupp vecka 1!

Hoppas jag hinner gymmet en sväng ikväll för nu har jag inte tränat på tre dagar och känner mig lat och fet bara för att det var ett par dagar sen. Viljan finns där men tiden finns inte där så ofta. Man har en kärlek man måste vårda ömt också. Men hon är världens underbaraste så hon förstår säkert mig om jag måste träna tex. Men det löser vi ikväll.

Nej om man skulle förbereda sig mentalt för den jäkla ledsagningen nu....

Underbar helg med min kärlek

Det var ju rysligt vad jag har gått och blivit morgontrött i ögat! Brukar inte vara sliten på morgonen men jag känner mig en aning matt idag. Måste vara för att jag brände mig igår eller att det blev bara 5 timmars sömn inatt. Minst 6,5 brukar jag behöva som bäst. Jaja gjort är gjort så det är bara att hoppas på det bästa idag istället. Jag jobbar 7.15 till halv 4 idag och hur kul nu det ska bli i denna värme. Det fina vädret är mer än välkommet men att behöva jobba i det och exempelvis behöva städa åt gamlingarna i värmen! Det borde i lagboken förbjudas!!

Annars har våran helg varit super! Först på fredag så tog vi det lugnt vill jag minnas, för hjärtat jobba till åtta på kvällen. Men på lördagen så blev det tidig morgon då jag trodde vi skulle till stranden. Det blev det inte men istället blev det en em-tur på stranden i Åhus. Trodde inte solen tog så värst men jo, min mage blev röd! På kvällen var det sen dags för Värastorp och Lasse Stefanz stod på schemat. Johannas favoriter och i dansbandssvängen även mina. Men alla som känner mig vet att jag likförbaskat är värdelös på att sjunga rätt och komma ihåg texter men jag hade skoj ändå. Vi stod lite vid sidan om och hade jättebra ståplats till Olle och co! Min kärlek fick sjunga med två gånger samt fick en bild på henne med Olle Jönsson! Och hon var toklycklig över det! Och det syns. Haha

Söndagen blev även den underbar då vi åkte till Haväng, Ravlunda som är mitt favoritställe att åka till när man ska sola och bada då det är så lite folk där och en jättefin bred strand! (vilket dom inte har i Åhus!) Brände mitt fina fläsk ordentligt där och sen på kvällen hade jag lyckats övertala hjärtat med att gå på sena bion och se Transformers 2. Helt okej film men ettan är klart bättre men effekterna är grymma! Så ska jag inte avslöja mer om den filmen. Nej nu är det borsta tänderna dags, redan! Suck. Tllbaks till kolgruvan... Trevlig dag alla.







Annelie och jag...

Gnäll och kärlek

Fredag idag. Borde vara toklycklig över min sovmorgon men då den lyser med sin frånvaro så är jag lite smågnällig istället. Skönt på ett sätt satt vara uppe tidigt men när jag är lite trött och kan inte somna om eftersom jag har tvätt i maskinerna i källaren så får jag hålla mig uppe. Lika bra det kanske. Lite tradigt dock att man ska behöva tvätttider styra ens liv. Men men.. Ett starkt argument till på varför jag bör införskaffa mig en tvättmaskin har kommit upp på listan. Snart blir det en bajsmaskin i vårt hem och då borde vi nog ha skaffat en tills dess.

Spela match igår kväll och det gick bra för hela laget. Vi vann med 7-1 mot Östanå Bruk. jag fick spela sista halvtimmen som höger mittfältare. Lite ovant men eftersom jag tydligen inte får spela i anfallet längre så får jag anpassa mig efter situationen. Gick ganska bra men våra anfallare orka inte springa riktigt på mina bollar. De var ju trötta när jag kom in.

Idag så blir det väl min stora ära att få städa och fixa lite här hemma medans min Johanna får jobba och försörja oss idag. Men jag ska om det blir kyligt väder idag träna med David. Blir det fint och varmt (förmodligen) så får jag träna själv i em. Nu har ju fotbollen ett uppehåll i hela Juli så nu är det bara att pumpa muskler!

Älskar min Elin Johanna Eloffson mest av allt! Att du gör mig till världens lyckligaste genom att äran att få bli far till ditt första barn gör mig överväldigad. Jag har aldrig varit så här lycklig och känt ända ut i fingerspetsarna att du är den rätta för mig. Bara att få se dig gör mig pirrig i magen. Tänk att vårt livs största utmaning anländer till oss i slutet av oktober och som jag längtar efter detta mirakel. Att få bli en del av vår familj. Att få inse att det finna någon som är ännu viktigare än mig själv, någons behöv som är betydligt viktigare. Och jag ska visa dig hur underbar du är en vacker dag. Men fram tills dess så får du stå ut med din illaluktande (axe-choklad) man! Älskar dig!

Torsdag=Jobb, Men ledig fre,lör &sön!!

Är lite sliten idag så det blir bara några rader...

Ska spela match ikväll heter det men blir det som det har vait de senaste gångerna så skall väl jag vara tacksam om jag får spela 5 minuter. Tydligen tycker tränaren att vi har bättre alternativ än mig?!!! Jag undrar vad han ser med!

Jobbar 7.15 till 15.30 idag. Också himla skoj. Har en städ nu på fm men det ska nog gå. Just nu känns det bara hoppläöst supertråkigt att behöva städa i detta vädret. Varför kan man inte få en massa promenader med vårdtagarna sitället!? Det är ju i sånt här väder man ska passa på.

Ser inte min kärlek på hela dagen idag heller! Jag har fotbollen direkt efter jobbet och Johanna slutar kl 6. Men är det så det ska behöva vara nu innan vi blir föräldrar så får vi ta det. För sen kommer hon vara hemma en hel del med vår lill-zlatan! Älskar henne så.

Nu är det svettas vidare dags... Redan snorvarmt ju!

En snabbis...

varma jävla dagar som gäller tydligen numera. Typiskt att man ska jobba em+kväll idag för jag tror min röda rygg har lagt sig en aning så jag hade kunnat sola lite till idag. Inte alla som kan bara åka till bryggan i Åhus så där bara!! Nej jag måste ju hinna med gymmet en runda innan jag börjar halv 2 idag. Prova en proteinbomb igår innan gymmet. 76 g protein! Blev sjukligt mätt direkt för den innehäll även nästan lika mycket kolhydrater och över 600 kcal! Men en bra träningsdricka.

Har börjat drömma en massa om lill-Zlatan den senaste tiden. Inget negativt utan bara en massa glädjeämnen, typ när jag är ute och går med bebisen eller kelar och leker. Längtar så otroligt mycket efter detta lilla mirakel. Dessutom så är jag glad att det gick och dra in sin semester så jag får vara långledig när barnet kommer istället. Det kommer nog behövas.

Sveriges U21 är riktigt grymma måste jag tillägga! Offensiv glädje som heter duga! Där har a-laget lite att lära. Nej där är dom så mesiga så det ska rullas boll från backlinjen hela tiden och tänkas defensivt. Inget fel i det egentligen men dom är så jäkla rädda att tappa boll i offensiven så det förloras en hel del bara där. Men vi har Zlatan iallafall! :-)

Nej nu ska jag snabb-banta lite sen är det gymmet som gäller. Tror jag ska träna bröst och triceps idag och bränna minst 200 kcal på löpbandet som uppvärmning. Måste ju vara rädd om min mage! Har kostat många tusenlappar i matväg!

Röd rygg är den nya trenden...

Underbart solig tisdag morgon idag och det skall vi fira med att jobba! Inte mig emot då det är ganska skönt med att jobba men kanske inte om det skall bli en sån klibbig äcklig värme. Jobba kort dag igår då min gubbe inte skulle iväg på ledsagning då han var sjuk så jag sluta redan kl ett igår! Hur jäkla nice som helst var det! Så det blev tollarps badet hela eftermiddagen igår. Och där ligger man i god tro att solen inte är så skarp men jo tjo flyt!!!! Blev duktigt röd på ryggen om jag säger som så! Kändes bara lite igår kväll eftersom jag har min Johanna som är mån om mig och fixade fram lite kylbalsam. Älskar den snälla flickan.

Idag så jobbar jag 7.15 till 14.00. Ganska lugn dag om jag inte är helt förvirrad så det ska nog gå bra. Hjärtat jobbar hela dagen så det får bli ett hårt pass på gymmet idag! Har nog fortfarande promille i blodet som måste komma ut. Fick mitt Whey-100 igår så nu kan jag prova Davids proteinbomb! Skall göras innan träning idag.

Ikväll börjar allsång på skansen! Men om jag inte minns fel så är det Sverige mot Serbien i U21 em någorlunda samtidigt och valet är då ganska självklart! Usch nu har jag endast ansträngt fingrarna men jag sitter redan och små svettas och klockan är inte ens sju på morgonen! Suck hur ska denna dag bli??!!  Ha det bra alla tre som läser min blogg!

Måndag igen...

Blä vad tråkigt det var att gå upp idag! Skulle egentligen haft semester nu ju men då det behövdes folk på jobbet så tyckte jag att det passa mig utmärkt att jobba istället hela sommaren så jag kan vara pappaledig länge i oktober/november. Dessutom är det alltid roligt att jobba med alla sommarvikarier. Eller rättare sagt, så länge de sköter sig!

Igår hade jag en riktigt slö dag. Gick runt i kalsongerna och t-shirt typ hela dagen och titta på tv och slösurfade. Johanna jobbade ju nästan hela dagen så jag hade inget kul att göra. Tänkte på gymmet men eftersom det blev en blöt kväll i Venestad så tyckte jag att min kropp kunde få vila lite. Så jag åt en massa gott igår istället! Och jag fick en jättefin rosbukett av min kärlek igår. Hon måste verkligen älska mig..

Idag är det jobb 7.15 till ca 17.00. Ska med min gubbe för sista gången denna sidan om sommaren på ledsagning. Så idag skall det svettas när vi spelar pingis och badminton i stan. Alltid kul för gubben har ju faktiskt bollkänsla så det är inte så att jag leker hem segrarna hela tiden. Får nästan kämpa. Men när han tar sig för hjärtat då vet jag att det är dags att vara lite snäll mot honom och låta honom vinna några bollar.

Då var dagens blogg skriven... Foton skall väl kunnas ordnas snart..


Lill-Zlatan klacksparkar för fullt!

Ja då är datorn hemma igen så nu är det väl meningen att jag ska kunna börja blogga igen. Så ni som vill att jag ska skriva om allt som har hänt sen sist, cirka en månads händelser, kan glömma det. Det har hänt väldigt mycket och orka skriva allt är bara jobbigt.

Vad har då hänt senaste dagarna?? Det har ju varit midsommarhelg och det har firats ute hos min käre mor på Tydinge camping där halva släkten var. Hade det jättetrevligt. Ett tips bara, ska ni göra marängtårta så vräk inte i chokladpudding och vaniljkräm mellan lagren om ni inte ska äta den direkt! För det blir en tjock smet av allting istället och visst, det är ju gott det också. Sen igår midsommardagen var jag och Johanna i Venestad. Första gången för mig och på sätt och vis första gången för Johanna också! Där dök upp sjukt mycket gamla bekanta ansikten överallt! Så det var ju bara att klämma rumpa så alla skulle känna igen mig! Haha! Förstår faktiskt om Johanna skäms ibland över mig.. Men jag hade det jätteskoj iallafall. Tyvärr mår jag inte som jag förtjänar heller... Måste ha en vältränad lever!

Det största som har hänt mig i mitt liv hittills är att jag har känt vår lilla Zlatan sparka för fullt i Johannas mage! Det går inte förklara med ord hur stort det känns. Jag blir nästan gråtlycklig när jag bara tänker på det! Så nu är det mindre än halva tiden kvar tills vi två blir tre. Älskar dig Johanna Elofsson.

RSS 2.0