tvätt-torsdag!

Idag torsdag och det är inte så illa det. Hoppas denna arbetsdag går fort som fan så jag får komma hem och pussa på mitt hjärta. Ska dessutom tvätta ikväll och hur roligt är nu det?! Jobbar 7.15 till 15.00 och har egentligen ett städ men det är ju tydligen röd dag idag så endast gudarna vet just nu vad jag ska göra istället. Förhoppningsvis får jag tid till mitt ansvars område så jag kan uppdatera och göra snyggt i pärmarna.

Spela match igår kväll mot Gärds Köpinge. Allt börjar som vanligt med att jag mår pekka inför en match. Ni vet så där barnsligt mag-orolig. Kommer upp till IP och får reda på att spelande tränaren står över pga sjukdom och dessutom en avstängd av oss anfallare så då kände jag att min chans med att starta som anfallare är jättebra! Icke sa nicke, han skulle prova på med våra två yttermittfältare på topp för de springer väl förmodligen lite bättre än en annan. Men men, bara att bita ihopa och fortsätta med att prestera på träningarna. Kommer ett nygammalt tillskott också så det blir knappast lättare men jag ger banne mig inte upp efter två års skadehelvete! Matchen slutade för övrigt med förlust med 0-1. Jag fick nog spela 60 minuter allt som allt..

Var hos Johannas farmor och farfar igår och de hade det så supermysigt som ens farföräldrar ska ha det. 100 meter från stranden i Åhus och så himla mysigt! Jag satt och var helt förstummad över det mysiga djurlivet med alla fåglar och ekorrar som lekte med fågelmaten. Riktigt mysigt var det hos dem. Och trevligt var det också.

Idag är det som sagt tvätt på kvällsschemat annars har jag inte en aning. Bara jag får vara med min Johanna så är jag nöjd. Jobbar dessutom kväll imorgon så jag vet inte om jag skippar träning idag och tar den imorgon. Kanske ikväll, vi får se. Ha en bra dag alla!

Blä....

Tisdag idag och nej inte fanken känns halsen bättre! Men träningen gick bra igår kväll, pigg i benen och tänkte inte på halsen alls. Men igår kväll kändes den en hel del. Tilloch med hjärtat mitt fråga om jag var på väg att bli förkyld. Nej!!! var min tanke men vad kan man göra?? Jag vill verkligen spela match imorgon mot serieledarna och risken att jag får starta eller åtminstone spela mer än 20 minuter är ganska stor. Vi får se. Får fortsätta inhalera räliga halstabletter idag helt enkelt.

Jobbar kort dag idag, endast till kvart i 2 tror jag det var. Får lite flyt efter 1 tror jag. Inte mycket men ändå lite. Sen har jag frivilligt tagit på mig 7 till 4 på lördag. Tråkigt för min Johanna men jag måste få upp timmarna lite. Dessutom ska hon jobba lite på lördag.

Inte varit på gymmet nu på några dagar och det känns tråkigt, saknar det men fotbollsträningen får räcka, kan ju inte träna på gymmet först och sen åka till fotbollsträningen. Ska ju helst orka göra något på fotbollsträningen. Kanske ska prova en dubbelträning en dag bara för att se om jag orkar??!

Nej nu är jag less på detta för idag..

Vakna med halskänning är attif!

Usch vad jag är sur nu på morgonen! Vaknar och har lite ont i halsen. Så jävla förbaskade skit! Jag har inte tid att ha ont i halsen. Så för säkerhets skull hoppa jag morgon promenaden idag. Ska träna fotboll ikväll och gymmet imorgon och jag vägrar ge vika för min hals! Har ju bara blivit träna fotboll och match en eller två gånger i veckan och likadant med gym på sistone, en eller två ggr i veckan. Och det är för lite tycker jag men hjärtat mitt tycker jag tränar för mycket redan. Men men, kanske det går över under dagen. Får inhalera halstabletter eller något.

Måndag idag ja och jag tror jag har ledsagning idag så jag kommer vara i stan typ halva dagen med min herre. Han ska ju träna först och simma lite sen. Så jag är inte hemma förrens kl 5 idag. Då blir det äta och göra sig iordning för fotbollsträningen ikväll. Inte mycket tid över till min Johanna idag men jag får gottgöra det vid ett senare tillfälle.

Vilket skitväder det ser ut att bli idag. Det är mörkt utanför köksfönstret och småregnar lite, typiskt jag har redan klätt mig i shorts men idag får nog jag ge vika. Det blir jeans istället. Nog med pensionärssnacket nu!

Helgen vecka 37 ska jag på introduktionskurs för deltidsbrandmän och sen vecka 38 är det utbildning i rök och kemdyk och fy fanken vad jag längtar! Vill så gärna komma igång på riktigt med detta och följa med på ett riktigt larm. Men sista tre larmen som har kommit för Tollarp så har jag jobbat eller varit på väg och spelat fotboll. Så himla typiskt! Men det kommer. Jag är laddad om kvällarna!

Älskar dig mest av allt Johanna. Dig och din mage!

Norges dag idag!

söndag jäkla morgon och klockan är halv sju. Jo man jobbar helg så klart. Var dessutom uppe länge inatt för jag var ju tvungen att se vilka som skulle vinna eurovision. Helt klart rätt låt enligt mig. Tyckte om den sen första gången jag hörde den på radion någonstans. Lagom till Norges nationaldag och allt. Bra gjort era norskjävlar!

Fint väder ute idag hoppas jag på. Men väljer jeans till att starta dagen med för säkerhets skull. Vill inte frysa för det är så jobbigt. I värsta fall byter jag på rasten till shorts.

Vi förlora matchen i fredags. Jävla pissmatch! Vill inte ens skriva om den men jag fick spela sista 20 minuterna och de första tio som vänster ytter. Jippi...... Inte för att jag utträtta något när jag var forward de sista tio heller men då fick jag röra bollen någon gång... Nya friska tag på onsdag för då möter vi Gärds Köpinge. Ett bra lag tyvärr.

Suck jobba till 4 idag. inget kul... därför redan dags att borsta. Ikväll händer inget speciellt.. Än så länge

Del 2 ikväll

Skönt med promenad idag igen. Var lite trött bara precis innan jag skulle gå ut men så efter fem minuter så piggnar man till duktigt! Och idag stötte jag på massa folk, vad fanken gör de ute halv sex på morgonen undrar jag!?

Igår var en tråkig arbetsdag till halvtio på kvällen. Blev lite småstrul på kvällspasset och det gillar vi inte! Är nästan lite ovan med sånt strul men jag ska ta upp det med våran samordnare nu på morgonen. Jag jobbar till halv 4 idag, tråkigt. Har en städ nu på fm men det är min tant som jag har haft sen jag börja i hemtjänsten för 6 år sen så det går. Hoppas det fina vädret håller i sig så blir jag automatiskt gladare!

Sen ikväll så skulle vi passa Johannas lillebror Adam tror jag. Och det är bara kul, glad liten skit är det. Som gillar fotboll och gör man det kommer man direkt in i min "bra-folk lista"!  Känner för lite folk som älskar fotboll men så är det bara,. synd för jag har inte den blekaste vem man ska se på CL- finalen med den 27:e. Får bli mitt livs kärlek Johanna som får trösta mig med naket om det inte går min väg. Så vad vi hittar på ikväll återstår att se. Fast det är ju Eurovision semifinal 2 och det lär jag vilja se på åtminstone. Får se om jag får min vilja igenom.

Ledig hela fredagen och det ska bli skönt. Inte för att jag ska hitta på något mer än spela match på kvällen i Fjälkestad mot just Fjälkestad. Så det blir laddning hela dagen. Bra mat och nervös mage. Haha det slår aldrig fel!

Nej nu ska jag psykiskt förbereda mig inför dagens pass. Har en del att säga som sagt om gårdagen.. Blä!

Första övningen avklarad.

Dessa morgonpromenader kräver psykisk styrka just nu. Imorse var jag duktigt sugen på att ställa om klockan så jag skulle fått en 45minuters längre sovmorgon. Hade varit så skönt. Men nej, inga genvägar! Det blir dessutom så himla skönt när man väl har kommit ut och idag skiner solen starkt och det doftade jätegott ute. Så idag blir det nog soligt och varmt. Hoppas man slipper blåsten.

Igår kväll så var jag på min första "riktiga" övning som brandman. Då de var någon man kort så fick jag rycka in som 5:e man som var så jäkla kul! Jag kan inte något speciellt men igår på övningarna så simulerade de först en olycka på en gård. En klämskada, och fy bubblans vilka hjälpverktyg brandkåren har! Hur bra som helst! Sen blev det en skolbrand och hur kul var inte det att klägttra omkring på skolans tak och låtsas som om det brann!? Kom lite folk förbi cyklandes med några barn och de vart ju facinerad först och de trodde något hade hänt. Men icke, bara övning.  Sist blev det en rolig övning till på skolan med en simulerad hissstopp mellan två våningar. Endast fantasin sätter gränser som de sa. Så kommer det några larm nu i veckan på kvällarna så ska jag banne mig med på de! Så jäkla roligt så jag kan inte säga hur mycket!

Annars inget speciellt, jobbar 7.15 till 15.30, jobbar em som flyt idag då det är sjukdom på jobbet. Tråkigt men två timmar ska nog gå fort. Sen imorgon är det sovmorgon! Fast då ska jag till gymmet. För idag lär jag nog inte hinna, ska tvätta ikväll och sen är det ju eurovision songcontest! Och det är heligt! Hur roligt som helst att se på alla fantastiska kreationer och scenshower! Och lyssna på den konstiga musiken! Så nu vet ni vad jag och mitt hjärta ska göra ikväll.

Älskar dig mest i hela världen! Du är för bra för att vara sann! Även småsaker räknas för mig och det är du fantastisk på.

Fy bubblans ...

Fy bubblans vad duktig jag är! Är som sagt ute och går nu en halvtimme om morgnarna innan det är dags för frukost och allt det vanliga som man gör innan jobbet. Idag måndag var det soligt och jätteskönt ute. Var tvungen att gå lite utan i-poden och lyssna på fåglarna och som de sjöng! Bland det mysigaste ljuden som finns. Detta är ju något som jag gör nu detta sommarhalvåret för det är så underbart skönt att vakna till ordentligt och det är kalasbra för kroppen!

Helgen har varit underbar! I fredags så spela jag match med mitt Huaröds IF mot Bjärlöv som vi vann med 3-1. Jag spela sista 25 minuterna och hann med lite farligheter ändå. Fast även lite slit med vår defensiv. Finns inget som är så skönt som en vinst! Lördagen var vi en sväng ute i Tydinge och hälsa på morsan och grilla korv! Älskar kycklingkorv! Men den bästa dagen på hela helgen var ändå söndagen. Jag och min kärlek hade en super underbart mysig söndag. En av dom bästa dagarna på länge. Trots att vi städa lägenheten! Men det var bara jag och mitt hjärta hela dagen...

Idag jobbar jag 7.15 till ca 17 för om jag inte är helt vilse på det så är det ledsagning idag med min gubbe i stan hela dagen. Först lite gym och sen tivolibadet. Hoppas på fint väder så han och jag kan gå en sväng på stan. Haha inte dåligt med en halvgammal gubbe! Sen ikväll så blir det brandmansövning kl 18 till 20. Nu är jag som sagt i farten och tänker följa med på larm lite hit och dit! Nej nu är klockan mycket som vanligt!

Nu är det kört för Tollarp!

Fredag och bara man skriver ordet fradag så känner man en viss glädje. Det hjälper en hel del att man är ledig i helgen såklart. Men snart måste jag börja jobba lite extra så jag kommer upp mig i timmar med all min jäkla flyt tid! Lugn dag på jobbet igår och det klagar jag inte på. Hoppas denna dag blir liknande. Jobbar 7.15 till 13 tror jag det vara bara. Skönt som fanken. Enda molnet är att då är det 5 timmars väntande för mig tills jag ska samlas med fotbollslaget i Huaröd för att spela match ikväll mot Bjärlöv. Så jag kommer hinna vara väldigt nervös flera gånger om.

Idag kommer golvnisse och lägger golvet i vårt ena sovrum. Skönt så man kan ställa in våra möbler där igen för nu klättrar man i vardagsrummet för där är lite väl mycket möbler. Och ibland slår man sig blodig men det är en annan historia. Hoppas golvnisse blir färdig idag för golv brukar inte ta sån lång tid.

Fick min sökare igår till Tollarps brandkår så nu är det fritt frma för mig att rycka ut med våra deltidsbrandmän! När jag vill och kan! Så jäkla kul!! Men vi får se när första larmet kommer. Kanske blir så nervös så jag gör ner mig. Men alla 4 grupperna är tydligen förvarnad att jag kan dyka upp för eventuellt följa med på utryckning så jag längtar faktiskt efter ett larm nu eller två. haha!

I helgen har vi inga speciella planer mer än att vi ska fira hennes storebror på lördag och då skall det ätas! Min storebrors fru fyller nog också år men har inte hört något om kalas eller något så det blir väl bara att gratulera henne! Nej nu är klockan mycket!

Ben som en 80 åring!

Vilken satans träningsvärk jag har i benen och rumpan idag! Tyckte den var småjävlig igår men idag är den överjävlig! Men det blir alltid så efter jag har tränat benen och speciellt utfall, hatar den övningen men den gör nog nytta för rumpa och baksida lår men är det värt det?! Var lite loj på fotbollsträningen igår, säkert för att jag var stel i benen som sagt. Ska spela match imorgon kväll mot Bjärlöv så nu blir det tokvila inför detta. Vill denna gång göra ett mål iallafall på mina lägen.

Hitta inte på något särskilt igår efter jobbet, var typ bara att förbereda sig inför fotbollsträningen men jag och min kärlek hann med att besöka min lillebror med familj. Han har ju världens sötaste flickor så där blir man alltid på glatt humör. Medans jag träna så vart min kärlek kvar där hela kvällen men sen fick jag hämta henne. Det var ju Greys anatomy på tv och det är halvheligt i vårt hushåll!

Trodde aldrig att Barcelona skulle ta Chelsea på Stamford Bridge men nu såg jag inte matchen men jag har hört en massa att domaren var inte riktigt någon höjdare. Chelsea blev stulna på ett par straffar.

Jag är ute och går som sagt innan jobbet på morgnarna numera. Iallafall de dagar jag jobbar 7.15 till vad det nu kan vara. Går en halvtimme ungefär och stjäl med mig Johannas i-pod varje gång. Måste säga att vädret numera på morgnarna är ljuvligt. Luktar gott, inget folk, inga bilar nästan och fåglarna kvittrar som tusan! Ganska mysigt med de promenaderna. Trots min t-värk som gör att det inte blir riktigt snabb gång just nu. Men skönt är det att vara superpigg på morgonen! Tills jag kommer in genom särlagårdens dörrar. Då slår det mig i ansiktet som en piska, pang så är jag jättetrött! Men bara tills jag har kommit ut och börjat plåga de små russinen!

Idag är det jobb 7.15 till 15.30. Med en jävla städ! Tror vi har grupp idag för en gångs skull så då kan jag vila upp mig sista timmen på jobbet. Sen får vi se vad för skoj jag och min kärlek kan hitta på idag. Hon yra om något igår men vi får se. Hon ska avklara sin arbetsdag först också.

lång summering en onsdag

Fy tusan vad länge sen jag blogga sist! Men så är det faktiskt när man har ett liv. Haha! Nej för att summera kort och gott, helgen var lugn, Johanna jobbade och vi var hos min käre mor och K på campinge i Tydinge. Både jag och Johanna är fan av husvagns camping så vi gillar det livet. Man ska grilla, svära över kylan och myggen som inte har kommit riktigt än. Och dessutom så har morsan skaffat en ny husvagn som de ska få nästa vecka lät det som. En ännu större och finare. Låter töntigt kanske men jag längtar tills jag och min kärlek kanske har en egen husvagn där våra halvmeters djävlar kan springa fritt! Och lill-zlatan är på campingens fotbollsplan och utklassar grannskapets pågar i fotboll! Det är livet!

jag spela match i måndags mot östra sönnarslöv och fick hoppa in sista halvtimmen. Är väl ganska smånöjd med allt jag skapa men jag borde fanken fått en straff med mig och jag borde gjort ett mål på de lägen jag hade. Men vi kvittera i slutminuterna och jag får vara nöjd för att vara första matchen på över ett och ett halvt år. Men det kommer mera hoppas jag.

Jobbar 7.15 till 15.30 idag, tråkigt för när väl jag jobbar så är Johanna ledig och när hon jobbar så är jag ledig. Har varit så den sista tiden men vi överlever väl. Bara så förbaskat tråkigt! Vill ju också kunna få mysa med henne när det är fint väder eller något!

Har fortfarande inte fått min brandmanssökare eller vad man ska kalla den. Lite småtråkigt för det är något som jag verkligen ser fram emot i tillvaron. Tänk att jag får följa med på så många larm jag vill nu i början för det är bara bra för mig att lära mig hur det funkar. ska nog på måndag på deras övning och då får fotbollsträningen stå tillbaka men det är så när man har väl bestämt sig för att satsa på något.

Johanna blir vackrare och vackrare för varje dag som går. magen börjar växa fram nu tycker jag och hon är så fin med sin lilla mage. Man behöver bara vila ögonen på henne så inser jag hur mycket jag älskar henne och att det ska bli så underbart i höst och jag (vi) längtar så otroligt mycket!


Världens tuffaste morbror Ronny ¨på campingen

                
Min kärlek                       Johanna & Morbror                Joakim när han läser tidningen



Fanken vad gott det är med grillade majskolvar!

Röd dag 1:e Maj!

1:e maj idag och det känns inget speciellt med det för mig. Skillnad när man var liten och min mor var politiskt aktiv, då var man med i alla sorters tåg man kan tänka sig! Har korta minnesbilder på när mamma håller i plakat och grejer. Men själv så är man inte aktiv politiskt mer än mina egna tankar och funderingar. Synd det kanske. Men jag vet vart jag står och vad jag tycker och det räcker för nu.

Gårdagen bjöd inte på något speciellt. Jobba, kom hem åt lite, träna, hem och slötitta på tv samt invänta min kärlek som jobba till 9 igår kväll. Tråkigt dom dagarna när vi bara springer förbi varandra. Men idag så jobbar jag 7.15 till halv 4 (bra betalt) och Johanna jobbar 7 till 2. Sen har vi kvällen ihopa och då tänkte vi kanske åka iväg till min käre mor på sin camping vid Tydingesjön. Grilla och sånt gott. Ska nog lura med mig några öl så jag får njuta av solnedgången med en stark! Sen är det ju helg och än så länge har jag inget planerat mer än att jag ska tvätta imorgon mellan 10 och 13. Tråkigt som fan för tvätten kommer inte hinna bli torr. Men kärleken jobbar så jag har inget bättre för mig.

Undra om brandkåren i Tollarp fick jobba mycket inatt?! Jag vill så himla gärna ha min sökare så jag kan lyssna och ev följa med på utryckningar så jag blir knäpp! Men det kommer väl kanske nästa vecka hoppas jag.

3 dagar till matchpremiären för min del. Ska bli intressant och se om min Super-sub känsla sitter kvar i högerfoten.

Shortsväder idag?? Kanske inte men jag ska fan ha shorts på mig från morgonen redan. Vägrar svettas mer!

Nej nu orkar jag inte detta. Är helt trött i kroppen så jag orkar knappt heller slå ner tangenterna. Måste lyckas få en gnutta energi i kroppen så jag orkar iallafall ta hand om min agamlingar idag. Men jag slipper städ och sånt idag iallafall!!!

RSS 2.0