mitt i veckan

Det har hänt så himla mycket sen sist jag skrev blogg så jag kommer säkert glömma hur mycket som helst men jag ska försöka sumemra lite grann. Min första jourvecka gick bra. Var nervös mest hela tiden men av någon konstig anledning så har jag kommit fram till för länge sedan att på fredagar larmar det mest. Och mycket riktigt, mitt första larm kom på fredag morgon ca 06.35 då ett automatlarm gick på dagiset snödroppen. Adrenalinet börja tokpumpa och jag toksprang nerför trapporna och kom till stationen som nummer tre. Vilket är godkänt, bara jag inte kommer sist dit! Men där var ju inget att göra för mig då befälet bara leta upp den detektorn som larmat och där brann ju inte så den var väl sönder eller på väg att gå sönder. Sen arbeta jag hela dagen och på kvällen under idol så åt jag och Johanna kinamat och hemmagjord äppelpaj. Och prcis när jag hade ätit färdigt gick larmet för beredskap inne i stan för stadens brandmän var på en bilolycka. Känslan när den lilla sökaren piper är helt underbar. Blir helt till mig och kommer fanken inte ihåg hur jag tog mig till stationen nästan. Sen inne i stan fick vi även åka på en misstänkt buskbrand men som var en privatperson som elda lite buskar bara. Så det blev inget gjort för min del mer än att känna på hur det känns i utryckningsfordon.

Helgen flöt på lugnt men då kunde vi inte göra något särskilt då jag hade jouren och ville inte komma ifrån brandstationen för långt. Har ju 5 minutersgränsen. Så det blev till att äta gott och se på film och träna lite. Inte dumt det heller. Har ju inte varit ledig två dagar på raken sen i början av Augusti! Sen har det hänt en del i måndags till tisdag som jag inte vill gå in närmre på här mer än att vi trodde att det skulle börja röra på sig.

Idag är det onsdag och det är frost ute! Fy fanken nu är nästan vintern kommen känns det som. Blir tjocka jackan på idag och mössa tror jag. Jobbar 7.15 till 15.30 tyvärr. Hade så mycket hellre stannat hemma och tagit hand om min kärlek och pussat på henne. Men pengar är pengar och jobba måste man. Iallafall tills det är dags att föda! Sen ska jag ju ha min semester och allt. Bara njuta av min lilla familj. Som jag längtar!

Nej nu ska jag borsta tänderna och försöka hitta en tjockis tröja som jag kan ha på jobbet idag.

Tisdag 220909

Jag måste säga att jag håller på att vänja mig vid sökaren mer och mer. Igår var jag ju rätt så nervös hela tiden, pilla på den och tittade och undra om den fungerade som den skulle. Men så provlarmar dom kl sex och den funkade hur bra som helst! Högt och bra lät det. Så då kunde jag släppa det. Men vad vore en kväll för min älskling om inte jag somnar på soffan!? Jo samma visa igår igen. Måste snart vänja mig av med det för det börjar bli en aning jobbigt. Inte för mig men att min stackars kärlek som får tråkiga kvällar när jag somnar där hela tiden. Men jag kan inte hjälpa att jag älskar att somna i soffan! Det är bland det bästa jag vet. Säkert för att när jag var liten så fick man aldrig somna i soffan framför tv:n. Direkt så kasta mamma mig bort därifrån och sa att jag skulle gå och lägga mig. Men det har jag nog tagit igen nu på äldre dar med råge!

Idag är det jobb 7.15 till 15.00 tror jag. Har lite flyt på em så jag är osäker på när jag slutar. Har promenad det sista men det kan jag ju inte ha denna vecka. Tänk om det larmar?! Men samordnaren är hjälpsam så det löser sig säkert. Sen är det övning ikväll. Men jourgrupp 1 som jag är inne på nu. Skall tränas losstagning. Ska bli intressant att se hur mycket jag fördärvar för dem nu när jag är helt grön! Dom var ju bra ihopasvetsade innan men en ny kille ändrar om det lite grann. Sen är det en ny bil också på lån från kristianstad. För våran är på lagning och ska besiktas också i veckan. Kan bli hur kul som helst.

Kände ett par bra huligan sparkar i Johannas mage igår. Tror vi har en hulken i magen. För fy vad han/hon sparkar ibland! Känns som bebisen ska hoppa ut närsomhelst! Är en underbar känsla måste jag säga. Att lägga handen på hennes mage och känna livet därinne. Kommer nog sakna det lite sen. Men klart, bebisen kommer nog göra så att jag inte tänker på det i första taget. Johanna skrev en lista som vi ska ha med till förlossningen igår. Hon är superduktig min kärlek! Så nu vet jag och snart alla barnmorskor vad som gäller vid våran förlossning.

Klockan rinner iväg så jag får väl göra mig iordning. Kör ändå egen bil så jag behöver inte sticka hemifrån förren 5 minuter innan jag börjar. Ha en bra dag alla!

Jourvecka 1!

Måndag morgon och snart har jag haft jour i en hel timme! Man går omkring med en liten nervös och orolig känsla i magen måste jag säga. Samtidigt som jag vet att alla är snälla och kommer hjälpa mig väl vid en eventuell utryckning så är jag lite nervös. Tänk om jag missar 5 minuters gränsen? Tänk om jag inte klarar av det vi ska göra kanske vid ett larm? Men jag försöker vara vid gott mod och inse att jag kommer bli en jäkligt bra deltidsbrandman med tiden och att alla har varit nybörjare någon gång. Så hela denna vecka tills nästa måndag morgon kl 06.00 kommer jag har jouren för en kille som hade råkat ut för en mc-olycka och lär väl bli borta minst 8 veckor säger de. Det innebär att jag har jouren om 4 veckor igen. Hur kul som helst med betoning på att jag är lite smått nervös. Så med andra ord så kommer jag låsa Johanna en hel del för nu måste jag ha bilen på jobbet och ha den inom räckhåll för det mesta. Gå i understället så jag tjänar massa tid vid ett larm. Och jag kommer vara i Tollarp hela veckan! Hade inga planer ändå men jag har min kärlek och jag är ju ledig onsdag och helgen men då får vi mysa hemma istället.

Ja det var jouren det. Mitt liv kommer nog handla mycket om jouren den närmsta tiden. Iallafall tills jag och min Johanna får vårat kärleksbarn Lill-Zlatan! Åh vad min tös älskar det namnet! Hon ville att han (om det blir en han), skulle ha Zlatan som tilltalsnamn men där fick jag stoppa henne lite. Låter lite väl att heta Zlatan Löfstedt! Men hon är för underbar min Johanna. Haha! Om någon trodde på detta så skriv det i kommentarerna, snälla.

Jobbar 7.15 till halv 4 idag. Hoppas på ett larm i em för då är det bara em-tillsyner ändå. Men synd om jag ställer till det lite för dem på jobbet är det... INTE!!! Haha! Jo lite för Anna som är våran samordnare, hon fick lite extra jobb nu med att klippa och klistra i mitt schema. Har ett städ idag på fm hos en trevlig gubbe som är lätt att städa hos. annars inget speciellt idag, jo jag slipper matrundan hela veckan nu. Lite tråkigt men samtidigt skönt.

Älskar min Johanna mest av allt. Du tar alltid hand om mig när jag behöver det. Tack för att du finns.


delad tur idag.. jippi!

Jisses vilken avslutning det blev igår! Det var det jobbigaste jag någonsin har gjort i mitt liv! Vi delades upp i fyra grypper direkt på morgonen igår och jag kom i grupp 3 med människor jag knappt samarbetat innan med men trevliga killar. Vi börja på en station där vi hade kall rökövning. Inte så jobbigt utan bara att söka tills vi hitta kroppen eller om luften tar slut. Sen blev det sökteknik i en garageport, stor öppen yta med andra ord. Och sen fick vi det bästa till sist. Två varma rökövningar. Först burarna med slang och krypa upp i ett litet hål till 1:a våningen där det brann och söka. Fy helvete vad varmt det var! Men så jävla roligt!


Så här ser burarna ut i Hässleholm. Trångt och jävligt med tre våningar!

Ja och på denna övning så skulle vi hitta en docka som vägde 60 kilo cirka. Och det var nog det tyngsta jag burit och släpat på tills denna dag. Men det gick bra iallafall. Sen när när alla hade kört denna övning och jag gjort den två gånger för en kille var ensam och man ska vara två pers vid rökdykningar så jag anmälde mig frivilligt. Sen direkt efter till en klättra upp för en stegbil med slang, in i ett litet rum, ner i en helvetes liten lucka och ner där på plan 01 och där var varmt! Det riktigt pös till när man sökte med sina smått blöta handskar redan vid stegegn ner. Och jävlar vad varmt det var! Men vi sökte färdigt, hitta dockan och då kände jag av att nej nu pallar jag inte mer! Var så trött! Det var ÖVERLÄGSET det jobbigaste jag gjort i mitt liv! Det jag lärde mig var att inte rökdyka två gånger direkt efter varann utan en vila på en 20 minter minst! Men fy fan vad roligt det var!!




tunga jävla 30 kilos paket med dessa jäkla ståltuber!


Fy helvete vad trött jag är här!


Rökdykning sista dagen

Äntligen fredag! På både gott och ont. Trist att det är sista dagen för denna gången. Sista dagen med rökdykning så idag skall det bli lite tester och varma rökövningar. Hur kul som helst! Men tråkigt att det är slut sen. Längtar redan efter 5 veckors utbildningen i Revinge som bör komma inom 2 år heter det. Men med kommunen vet man aldrig. Så idag skall det svettas riktigt mycket har jag hört rykten om. dra en docka i burarna i Hässleholm och det låter fan inte kul! Trångt och jävligt! Hoppas det är någon övning man ska vara tre och tre för jag har hittat 2 gubbar som jag brukar vara med och det fungerar riktigt bra. Men i burarna ska vi vara två och två. Så jag får hitta en stackars sate som orkar med mig!

Igår på kemdyket i Perstorp så var det inget speciellt. En jäkla rymddräkt skulle man ta på sig och den dräkten tog 300 l luft i minuten för att försörja dräkten bara! Så där hinner man inte göra speciellt mycket vid olycka. Man får invänta experterna från Perstorp som har utrustning för att vara i såna situationer i timmar. Men nu har man kännt på det och vi kom fram till igår att ju bättre mat de olika städerna erbjuder desto sämre undervisning. Och Perstorp hade jäkligt god mat! Hässleholm god mat och Kristianstad hade okej mat. Märks ju lite vilka som älskar sitt jobb bland brandmännen om jag säger som så.

Ja sen är det fredag idag. Inget speciellt som händer för jag är som sagt sveriges tröttaste människa om kvällarna! Är inte van vid sån fysisk aktivitet hela dagarna! Hade kanske kommit bättre i det om det hade varit någon vecka till. Men kanske man ska äta något gott ikväll med sin stora kärlek. Hon är guld värd som orkar och står ut med mig. Denna vecka har inte varit lätt för henne. Älskar dig så otroligt mycket Elin Johanna Elofsson! Och tyvärr så jobbar jag hela jävla helgen också! Delad tur på lördagen och lång dag på söndagen. Men fy fan vad slappt det jobbet är har jag kommit fram till! Men jag gillar det ändå, ibland!

Nej nu har jag massor att packa för som sagt, det kommer bli en svettig och förbannat rolig dag idag!

Rökdykning är väldigt kul, jobbigt och fruktansvärt svettigt!

Då var det onsdag och jag är jättepigg nu när jag sitter framför datorn. Det är mer än vad man kan säga att jag är om kvällarna. Visst, vi har ju haft utbildning mellan 8 till 19.30 ungefär bägge dagarna men så kommer man hem. Känner sig hyfsat pigg och så, sätter sig i soffan hos sin kärlek sen tar det max en timme!! Sen är jag i JOhn Blunds land igen och hälsar på. Helt sanslöst vad trött jag är i kroppen!

Men igår så var jag förtjänt av att sova. Vi hade haft teori om rökdykning till 2 och sen var det praktiska övningar resten av dagen. Skulle gå runt området i hässleholm med paketet och all utrustning tills vårt syre skulle gå på reserven. Och det tar ändå en kvart-20 minuter så man var ju helt genomsvettig och slut efter allt klättrande och krypande! Men nu vet man hur det känns. Sen blev det massa små övningar, givetvis med dykardräkten på sig i full mundering! Så klart var det soligt och varmt igår så alla var helt toksvettiga! Vi avslutade dagen med att krypa i burarna där och deras var helt annorlunda mot kristianstads. De hade mssa hinder i vägen, typ rör, stora bitar som täckte upp halva gången mm. Skitkul men jobbigt! Speciellt när man inte ser ett skit och andas på som en galning!

Idag är det övning i kristianstad som gäller för mig och gruppen jag är med i. Ska få rökdyka med värme och massa rök och förhoppningsvis dra slangen med sig så man får känna på hur det känns. Och ärligt så känns det som om kristianstad brandkår är lite hetare än hässleholm. Bara en känsla och intryck jag har fått. Så idag blir det en kort dag. 8 till 5 bara. Men kanske det finns lite ork i min kropp ikväll. Sen är det möte eller något på tollarps brandstation halv 6 och ska mäta för nya klä'der och sånt. Kul!

Nej nu blev det väldigt mycket brandmans prat! Min kärleks mage lever rövare om kvällarna, OCH morgnarna! Så något säger mig att på min semester som jag tar ut när lill-Zlatan kommer innebär inte mycket sömn. Haha så underbart! Men det heter ju att mamman sover med ett öga öppet så då kan pappan sova med två ögon. Får se vad Johanna säger om det. Men jisses som hen/hon sparkar och bankar på i magen, det är så fint att titta och känna all rörelse. Men tyvärr så somna jag nog med handen ¨på Johannas mage igår! Sånt som händer!

Nej nu ska jag packa ner alla kläder som har fått vädra och torkat sen igår. Man svettas ju rätt så jäkla mycket om jag säger som så. Och kläderna kommer lukta apa efter idag har jag blitt varse om. Perstorp kemdyk imorgon! Ha en super dag alla som råkar läsa min lilla blogg idag!

måndag rökteori

Skulle vilja skriva ett långt inlägg men känner mig stressad idag. Ska samlas på hässleholms brandstation kl 8 och jag hittar inte dit så jag vill ju gärna komma iväg från Tollarp i god tid. Idag ska det bli mest teori tydligen för att imorgon typ endast rökdykas. Och helvete vad långa dagar! 8-20!!!! Det ni! Man ska få känna på att man lever tydligen. Men allt är nytt och skitroligt!

Såg True Blood avsnitt 8 igår, utan svensk text. Det gick väl sådär. Massa ord ibland som vi inte förstod men hängde med i det mesta i stora drag. Men nu väntar vi på svensk text så vi hänger med till hundra procent för det börjar dra ihopa sig!

Tycker synd om min Johanna som får vara väldigt mycket ensam just nu. Får försöka gottgöra mitt hjärta en dag.

Brandstationen och lite Blood!

Då var det söndag och man har precis påbörjat sin deltidsbrandmansutbildning. Det var en lång dag igår, 8 till 5 och det blir sammar visa idag igen. Först lite teori om någonting tex stegar eller vattensprutor och sen klä om och ut och testa på det. faktiskt riktigt roligt trots att man är lite smått nervös att man ska göra väldigt fel. Men det är likadant för alla så. Bara det inte blir jag som gör veckans tabbe! Maten var god som det bjöds på, det bjöds öven på kaffe och fralla på morgonrasten och fläta och kaffe till em fika. Känns som det kommer bli roligt detta. Idag ska det bli lite bilolyckor och skumsläckningar och avslutningsvis hjärt och lungräddning. Så jag lär väl vara helt slut ikväll igen. Stackars Johanna, jag är nog inte så rolig att leva med just nu. Hon är så snäll som står ut med mig. Och vi fick höra att det står 8-17 på scheman hela veckan med på fem dagar skall det klämmas in 56 timmar så det bli lite övertid måndag och tisdag säger dom. Låter ju jätteroligt, för man är ju knappt trött som det är redan.

Och till det andra som präglar ens vardag just nu, Fy fan vad True Blood är bra! Min kärlek hitta avsnitt 7 igår så hon ordnade med den och vi titta på det igår kväll. Och det är ju sjukligt vad de avsnitten slutar spännande! Vi skrek när avsnittet tog slut! Vi måste hitta 8:an snabbt!! Vilket vi inte gjorde igår kväll men vi letar även efter utan svensk text. Bara vi får se det. SÅ ett tips är att börja aldrig titta på den serien för den är grym!

Och min vackra smabo och blivande modern till mityt barn blir vackrare för varje dag. Märks att hon vet att det närmar sig med stora steg nu. Mindre än 6 veckor kvar till beräknad bf. Vi längtar något hemskt! Nästan mer än att hitta True Blood avsnitt 8! Haha! Nej inget slår det lilla monster vi har i Johannas mage. Vi längtar något enormt efter denna lilla bebis. Och semestern som automatiskt ingår för mig! Älskar dig Johanna.

Nej nu är det dags att packa dagens väska med ombyte.. Trevlig dag alla!

Fredagsmys

Äntligen fredag! Men jag känner ändå inte för att blogga. Är lite småtrött på det just nu. Förhoppningsvis bara en period eller så är det för att True Blood och Johanna tar upp det mesta av min tid. Haha!

Match ikväll och jag blev inringd som 1:e reserv igen så det lär väl inte bli många minuter. Om ens några! Men får jag bara chansen så ska jag banne mig tokstjäla den! Men det är lite deprimerande att aldrig få chansen trots ens bravader på träningarna.

Imorgon börjar brandmansutbildningen. Eller rök och kem dykarkursen som vara i en vecka. 8till 5 från lördag till fredag.Något säger mig att jag kommer vara duktigt trött om kvällarna! Skönt att slippa särlagården lite iallafall.

Johannas mage är fortfarande det bästa jag vet! 6 veckor till beräknad! Som vi längtar!

Fredagsmys efter matchen ikväll... Längtar.. bara du och jag Johanna...

True Blood och burarna!

Ruskigt vad jag känner mig pigg idag! Och ändå var jag och hjärtat uppe till ett i natt! Det är det dära True Bloods fel. Länge sen jag såg en så bra och facinerande tv-serie som gör att man måste bara se ett avsnitt till. Rekommenderas skarpt från mig och Johanna att se! Är snart klar med säsong ett.

Jobbar länge idag, 7.15 till 15.30 med ett städ på fm men det ska nog fanken gå ändå. Hade ju bytt kvällen mot dag igår och vad får man då, om inte TVÅ jäkla städ istället! Usch jag avskyr att städa till gamla eller sjuka människor! Hade jag sluppit städ och fått ett par fem sex tusen mer i månaden så hade jag kunnat fortsätta inom hemtjänsten ett bra tag till. Men det gick, lättstadat och tanterna lade sig inte i vad jag gjorde under städet utan lät mig få sköta mitt. Skönt kan jag säga. Och de blev nöjda! Tro det eller ej.

Sen på kvällen så trodde jag att det var en halvslapp övning inne i stan men det var ju tydligen ett test som vi ska göra inom brandkåren varje halv år! Så när det gick upp för mig så blev jag lite nervös. Hade för det första haft en cp huvudvärk hela dagen igår. Men alvedon lugna den lite och jag var allmänt sliten i hela kroppen bara. Men på stationen så la det sig ett lugn över mig och rullbandstestet såg bara bra ut. Trots tio kg till runt magen sen sist så var mitt resultat bättre och pulsen var stabil. Och sen var det på med hela syrgasmasken och allt och krypa i burarna som de kallade det. FY FAN VAD ROLIGT! Eftersom det var första gången så ville de vara snälla mot mig och lät en man följa med mig i de himla trånga burarna. Man kunde inte krypa "ordentligt" utan halv ligga/krypa eller vad man ska kalla det. Och det var varmt som f-n och svetten bara tokflöt! Och jag andades mycket syre! Men efter mycket upp och ner, vänster och höger och gå fel så till slut kom vi ut! Men icke att vi fick ta av oss masken, skulle först bära slangar ett x antal meter och sen en 80 kilos docka samma sträcka för att sedan stå med en slägga på ett x antal kilo och slå en 50 gånger! Men sen fick jag ta av masken för då hade jag klarat testet. Puh så himla skönt det var!!! Men tydligen när jag går utbildningen nästa vecka så ska det bli mer av denna vara och det gillar vi!

Jisses vad tiden rann iväg där. Älskar min kärlek mest av allt! Trevlig dag för er alla som förtjänar det!

övning ikväll och dag istället för kväll...

Tisdag idag och egentligen skulle jag jobbat kväll idag och precis varit ledig i tre dagar! Men inget stämmer ju nu för tiden. Har jobbat extra hela helgen och bytt kvällspass mot dag pass så jag kunde få vara med på någon dykövning ikväll med Tollarps brandkår inne i stan. Och jag som inte har gått utbildningen än! Men chefen här i Tollarp sa att det kunde vara bra för mig att hänga med så då är det väl bara att göra det och upptäcka om jag har någon talang för detta!

Är lite konstigt trött i nacken idag, förmodligen träningsvärk från gårdagens fotbollsträning för fy vad het jag var igår! Klacka fram medspelare och toklurade backarna och var riktigt grym! Får jag inte min plats i laget på fredag så vet jag att tränarna har något personligt emot mig misstänker jag! Har även en tokstor bula på mitt högra smalben, måste fått en rejäl smäll där. Och jag måste bättra mig med stretchingen för jag är lite stel idag. Nästan som mina vårdtagare!

Har börjat följa en tv serie som heter True Blood. Handlar om en värld där vampyrer är samhällets utstöttingar och har knappt några rättigheter och lite amerikansk white trasch! Jag gillar a lot! Går på svt om onsdagar men vem tusan orkar vänta en vecka mellan avsnitten och lida!? Nej det blev lite ladda hem igår och hann med två avsnitt. Har redan byggt upp en abstinens. Och Dexter var skitbra på 6:an igår, får snart börja hitta avsnitt av honom också snart! Orkar inte vänta en vecka mellan varje gång.

Johannas mage är stor och vacker! Hela Johanna är otroligt vacker. Tänk att nu är det 48 dagar kvar till beräknad förlossning men vem räknar?! Tänker på det varje dag nu men känner mig inte riktigt nervös, än! Det kommer med all sannolikhet infinna sig i min kropp snart men jag tror det blir väl någon vecka innan när det kan komma närsomhelst, då är jag nog inte riktigt mig själv! Och jisses som vi längtar! Älskar dig min tös!

Nej nu måste jag hinna läsa någon blogg eller två innan jag ska borsta tänderna! Trevlig dag alla!


Detta är någon vecka gammal men fy vilken fin mage min kärlek har!

Jokke+Johanna=Lill-Zlatan

Äntligen fredag som jag egentligen vill skrika ut. bara för att strax efter inse att jag har ju tackat ja till att jobba delad tur på lördagen och lång dag på söndagen. Jävla flyt-tid! Är fanken bara till besvär. Men jag känner inombords att jag behöver fylla upp med timmar och det blir ju 18,5 timmar efter denna helg. Så då kan jag ta det lugnt sen i tre veckor och bara försöka få ihopa ungefär 8 timmar. Idag jobbar jag iallafall 7.15 till 15.30. En städ på fm hos den damen som förföljer mig när jag dammsugar. Har förklarat att jag hör inget när jag dammsuger men hon verkar strunta i det och fortsätter prata medans hon förföljer mig. Men jag är van, man blir det efter sex år i hemtjänsten!

Annars idag händer inget speciellt, sugen på grilla men vädret måste ge tillstånd först sen får vi se hur det blir. Johanna brukar vara lättövertalad när man vill grilla. Hon älskar pommesen och alla tjockis såser! Men i vilket fall som helst så ska vi försöka mysa eller hitta på något ikväll. Bara jag och min kärlek.

Och hennes mage är så fin. Tror att det börjar bli duktigt trångt för lill-Zlatan nu! Det är rejäla sparkar man ser på magen och känner. En start liten vilding! Och igår så började mejeri-kannorna läcka!! Hur roligt som helst tyckte jag men vette sören om Johanna fann det så roligt. Men glad var hon att kroppen ställer in sig mot det sista nu. Undra om man kan ha det i kaffet eller teet?? Hmm, tänker inte prova dock.

Hoppas det inte regnar lika jävligt idag som igår för då blev jag genomsur när jag cykla på jobbet. Nu är det dags att borsta tänderna! Trevlig helg alla om jag inte råkar skriva mer i helgen!

vem ska jag dräpa för att få en timmes sömn till??

Fy bubblans vad trött jag är idag! Kanske inte så konstigt då sömn är en bristvara i min säng. Haha nej det lät värre än vad som menades. Nej så farligt är det inte, jag brukar kunna vara seg på morgonen men dock är jag oftast väldigt oförskämt pigg! Men idag är det tungt i ögonlocken.

onsdag idag och jag hade tänkt vinna drömvinsten ikväll. 140 miljoner på ett bräde så där bara! Så funderar jag på att kanske sluta på Särlagården och göra något kul istället. Men tyävrr så får jag dra dit min kommunala rumpa idag och försöka jobba mellan 7.15 till 14.15. En städ på fm men hos en vettig dam som håller sig undan och låter mig göra mitt jobb.

Sen är det fotbollsträning ikväll! Fast vad tusan gör det?! Får ju ändå knappt spela på matcherna om jag ens är uttagen. Förstår inte hur tränarna tänker då jag visar vilja och god form på träningarna. Men i helgen jobbar jag extra så jag kan ändå inte. Jobbar delad på lördagen och lång dag på söndagen, igen. Så är det att ha flyt-timmar att jaga. Blir alltid helgerna som ryker! Tycker mest synd om Johanna som får klara sig utan mig. Och lite mig som ska klara sig utan sin kärlek! Tvi katten vad drygt det är att vara ifrån sin livs kärlek!

Klockan är mycket nu. Ha en trevlig dag alla! Och jag vill bara säga till min kvinna, Jag älskar dig.

RSS 2.0